Бягай повече км на Selfie

0

С 5kmrun Selfie вече бягаш където, когато и колкото си поискаш. После сам качваш, за да участваш в 5 км обща класация! 🙂

Как става това?
Някои предпочитат, а на други често им се налага, да бягат и по-дълги разстояния от 5 км., което превръща участието в 5kmrun Selfie неудобно и най-вече невъзможно. Това беше и причината да открием начин, който дава възможност за участие, като се качват резултатите в селфи класацията и с по-дълги бягания от 5 км.

Как работи?
Първо да подсетим, да извършите ъпдейт на приложението:)

И така: когато искате да качите свое бягане, което е над 5 км, приложението автоматично ще изчисли най-бързите последователни 5 км на базата на информацията подадена в Strava.

За целта се използват така наречените сплитове („splits“) от по един км, на които е разделено всяко едно отделно бягане. Приложението ще намери най-бързите последователни пет отрязъка от по един км и ще използва тяхното време за 5 км класация Selfie!

Без промяна, всичко останало работи по познатия начин, като приложението отчита и показва времето на изчислените ви най-бързи 5км.

Всичко за селфи и сваляне на app: https://bit.ly/3b2SBIN
Текуща селфи класация на сайта: https://5kmrun.bg/selfie/ofc

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)