Гр. Монтана е осмият сателит на 5kmrun :)

0

След Хасково, Търговище, Разград, Димитровград, Несебър, Сливен, Шумен и град Монтана се вписва в картата на 5kmrun сателити!

Първото организирано бягане ще бъде на 27 март от 10:00 ч. Старт / Финал зоната е пред паметника на площад Жеравица, а трасето преминава през парк Монтанезиум.

Двама организатори, ще водят съботните бягания:

Божидар Господинов

На 32 г. от гр. Монтана. Работи в Монбат АД като Специалист Осигуряване на качеството. От 3 г. се занимава активно с бягане, като започва с желанието да подобри начина си на живот и да се отърве от излишните килограми. Впоследствие бягането става начин на живот, като на преден план излизат ултра маратоните, но така също участва в дуатлони и бягания на средни дистанции.

Лъчезар Луканов – любител спортист с насоки към бягане, колоездене, планински разходки и т.н. Занимава се с търговия, логистика и транспорт.


Искаш ли да бъдеш част от екипа на 5kmrun? Вече можеш, да присъединиш своето населено място към картата на градовете на 5kmrun, виж как:

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)