Един важен дарителски акт в полза на 5kmrun общност

0

IWC-Sofia

С признание съобщаваме, че 5kmrun получи първото си целево дарение за подпомагане дейността на нашата организация. Благотворителната Фондация към „Международен Женски Клуб – София“ предостави сума за закупуването на 2 бр. мобилни сканиращи устройства, 1 бр. професионален фотоапарат и 1 бр. сгъваема мобилна шатра.

От името на 5kmrun и всички участници, изказваме нашите искрени благодарности към благодетелите от International Women’s Club of Sofia.

Списък на всички дарители на 5kmrun, с благодарност:

Кои са International Women’s Club of Sofia?

Благотворителната фондация към международен женски клуб – София има за своя основна цел да подпомага българските общности и институции в справянето им с проблемите на най-нуждаещите се. Фондацията дарява средства на десетки неправителствени организации и проекти в полза на обществото всяка година. За набирането на тези средства тя организира и участва в многобройни кампании, като една от най-големите й инициативи е провеждането на ежегодния благотворителен коледен базар – събитие, което се случва с подкрепата на дипломатическите мисии в България и протича винаги при изключително голям интерес.

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)