Ела, бягай с нас!

0

Здравейте и Честита Нова 2020 Година!

От този януари, съвместно с Маратон Пловдив, стартираме месечна (локална) инициатива, в която ще поощряваме нашите пловдивски бегачи за повече активност и участие на 5kmrun!

Два ваучера за спортни обувки, на стойност 200 лв. всеки, ще бъдат подсигурени от Маратон Пловдив измежду тези участници, които запишат двете поредни съботи на 5kmrun 18 и 25 януари на Гребна база Пловдив.

Двамата късметлии, ще изтеглим на томбола, преди старта на бягането на 1 февруари!

От м. февруари натам, ще въведем практиката „3 съботи от 4 за месеца“, където редовните участници отново, ще си разпределят наградите на Маратон Пловдив… 🙂

Надяваме се с тази инициатива, да поощрим настоящите участници, да станат още по-редовни. Също така, ще се радваме, да видим на Гребната някои отдавна „отказали“ се, а защо пък не, да привлечем и изцяло нови бегачи?
Времето ще покаже 🙂

*Подобни локални инициативи за насърчаване и постоянство, очаквайте и в останалите градове! 


Marathon Plovdiv 2019 by KrisoK Photography

МАРАТОН ПЛОВДИВ 5 АПРИЛ 2020

Маратон Пловдив е единственото класическо шосейно състезание, провеждащо се по улиците на най-старонаселения град в Европа, Пловдив. Това е и едно от най-бързо разрастващите се състезания в България и на Балканите, което годишно посреща състезатели от над 25 държави. Събитието има две дистанции: класически маратон 42 км 195 м и полумаратон 21км 100 м. И двете дистанции представляват една обиколка по улиците на Пловдив и минават през уникални исторически находки, древни паметници на цивилизация и култура, през красиви паркове и съвременни градски забележителности. Всички професионални атлети и любители на бягането са добре дошли и могат да участват без ограничения, томбола или изисквания за квалификационно време.

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР