Заедно можем повече!

0

5kmrun, adidas и приятели започваме тази нова инициатива, която ще ни донесе много приятни емоции и настроение и не само, а какво точно – вижте по-долу:

Всъщност, две отделни ще са направленията:

1/ „Последен“

Много хора не се решават да се включат в нашето бягане, поради простата причина, че се опасяват да не би да финишират последни. Ето защо ние даваме възможност всеки един от нас да облече сигналния елек в ролята на „Последен“ и да отнеме този „срам“…:)

За целта сме изработили специален елек на които е поставен надписа „Последен“! Този стойностен жест на добра воля ще бъде предложен на всеки участник, който е готов да „жертва“ своето лично постижение в подкрепа на останалите участници. Вече в качеството на „последен“, доброволеца ще може да помага на най-бавните, както и ще ги окуражава през цялото време и трасе! Несъмнено най-подходящи са хората, които имат авторитет и опит в бягането, но „Последен“ може да бъде всеки един от нас!

Ще се радваме тази инициатива да се се превърне в традиция за всички дестинации на 5kmrun…:)

2/ „Бягай с мен“

„Бягай с мен“ е нещо, което ще помогне на много хора да подобрят личното си време, как?

Петима или повече опитни Доброволци, ще бягат 5-тте км. за точно определено време – предварително заявено, а именно: 21, 23, 24, 26 и 28 мин. Всеки участник, който иска да финишира за едно от тези избрани времена – просто трябва да бяга заедно със съответния пейсмейкър! За целта „темпо – водещите“ ще имат специална сигнална шапка с конкретното време…

Тази събота Темпо водещите за София Южен парк са:

21 мин. Тодор Христов

23 мин. Димитър Генов

24 мин. Кирил Георгиев

26 мин. Георги Вълков

28 мин. Даниел Павлов

 

И така, 23 август, Южен парк, 5kmrun и adidas в „Заедно можем повече“, очакваме ви всички!

Инициативата ще се завърти с Тематичните бягания на аdidas и по останалите градове, вижте Календара, затова всички, които искат да участват като „Последен“ или „Темпо водещ“ – могат да ни пишат на пощата на 5kmrun за съответния град или да го споделят на място в парка на някое от следващите ни бягания!

Share.

About Author