Инфо от бяганията 18-19 окт. 2014 г.

0

През изминалата седмица организирахме цели 7 броя бегачески събития: 4 бр. 5kmrun, 1 XLkmrun и 2 Running Academy или над 550 участници, поздравления за всички:)

Слънчевото време в Южния парк привлече 233-ма участници в Тематичното бягане с adidas и специалната подкрепа на Областният Информационен Център – София и Столична Община! Този път Общинска полиция с линейка и медицински екип за безопасност, благодарности…:)

По традиция за Тематичните събития предвидихме множество награди, подсигурени от Информационния Център, а патрона на бягането беше волейболната звезда от най-близкото минало: 210 сантиметровия Евгени Иванов:) Гиганта на българския спорт връчи медалите за победителите и една специална гранд награда – чисто нов велосипед! След това продължихме с утешителните награди: топки, тениски, шапки, чанти и др.

С това бягане приключи и Месецът на adidas, през който съвместно със спортният бранд организирахме 27 общо рънинг събития за София, Варна, Бургас и Пловдив с над 1700 участници, реално погледнато с Нощните бягания и Running Academy се пада почти по едно за всеки ден от месеца:)

Всички участвали в 5kmrun в 4-те съботи по времето на Месецът на adidas ще се включат в разпределението на наградите, които награди специално ще се теглят на случаен принцип в студиото на sportal.bg! Очаквайте видеото с късметлиите в рамките на тази седмица…

Вторият XLkmrun за Дворец Врана събра 85 участника в двете бегачески дисциплини 5.05 км. и 10.10 км.! Невероятно настроение и прекрасни условия за състезание ни предостави есенния парк. Награден фонд  от adidas1000 лв. ваучери и предметни награди + безплатен вход за парка след финала! Благодарности и на нашите Партньори Stone Bread и Harmonica! Поздравления за победителите:

10.10 км.

Мъже: Росен Лилов 33:28

Жени: Анна Стефанова 44:17

5.05 км.

Мъже: Тодор Христов 18:01

Жени: Десислава Иванова: 21:55

Пълните резултати тук:

Разбира се благодарности и за всички състезатели, които ни подкрепиха с участието си в това бягане, защото събраните средства ще подпомогнат организацията на съботните ни бягания!

Очаквайте последното бягане от веригата на XLkmrun за 2014 г. на 16 ноември!

Нещо много важно: тази събота 25 окт. променяме началният старт на 5kmrun (София, Варна и Бургас)!!! Вече минаваме на зимно часово време и стартът ще бъде всяка събота от 10:00 ч. Изключение за Пловдив: 25-ти окт. е последното бягане с час 9:00 ч., а от 1 ноември и Гребната база преминава от 10:00 ч.!

Успешна нова седмица:)

5kmrun 🙂

 

За всички, които все още са изключение..:)

 

Лесно е да участваш:

  1. Регистрирай се!
  2. Принтирай своя баркод!
  3. Бягай 5 км.!

Всеки го може!!!

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)