Инфо от бяганията 11 окт. 2014 г.

0

5kmrun Варна на една година! Времето минава бързо, кога стартирахме – кога рожден ден запразнувахме…?:)

Един дълъг и невероятен рънинг ден изпълнен с много емоции и настроение за морските ни камаранци, където Празникът за Варна започна още от сутринта в Морската градина с отбелязването на първата годишнина и първият варненски камаранец с отличието „50 Почетен легионер на 5kmrun“, честито! Поздравления за Митко Янакиев и още веднъж ЧРД на всички варненци. Вкусна торта на финала подслади 65 участници в любилейното бягане:)

По един душ и нещо за хапване и повечето участници от Варна трябваше да се съберат отново привечер, за да отпътуват със специално подсигуреният от adidas автобус за нощният купон в Бургас. В „Месеца на adidas“ за второто ни „Нощно бягане“ се събраха над 100 участници, над 20 доброволци, Полиция и много придружители! Усещането за специално бягане се засили с светло-отразителните потници, жилетки, челници, фенери и най-вече усмивки по лицата:)

Прекрасна организация, домакините бяха подготвили всичко за 100 процента нощно изживяване и адреналин, поздравления за невероятния хъс. Поздравления и за специалните ни доброволци от вело клуба, които подсигуриха допълнителния комфорт и сигурност по цялото трасе! Да не пропуснем Общината, която подсигури два общински и два автомобила на Полицията, както и цялостната им подкрепа за провеждането на това различно бягане! Естествено най-големите адмирации остават за нашия спонсор adidas, който показа за пореден път, че малкият спорт на обикновените хора за тях е еднакво важен с професионалния спорт!

Всичко е добре когато свършва добре, но още по-добре е когато продължава…:) 5kmrun.bg продължава както за Варна и Бургас, така и за останалите градове. Организатори, участници и спонсори от двата града си обещаха нови съвместни инициативи и специални срещи, защото 5kmrun не е само 5 км. съботно бягане, 5kmrun е вече Общество:)

Успешна нова седмица:)

5kmrun 🙂

 

За всички, които все още се чудят какво е това общество..:)

 

Лесно е да участваш:

  1. Регистрирай се!
  2. Принтирай своя баркод!
  3. Бягай 5 км.!

Всеки го може!!!

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)