Кирил Манолов: Как се справяме в извънредната ситуация и корона вируса?

0

Име: Кирил Манолов

Възраст: 39 г.

Общ брой бягания: 105

Къде те заварва това интервю? На дивана вкъщи😊.

С какви мисли в главата? Как неусетно всички се превърнахме във филмови герои, без да сме завършили актьорско майсторство…

Какви планове ти провали тази извънредна ситуация? През тази седмица трябваше да обикаляме из южна Франция с приятели, но ни отмениха полета.

Как поддържаш физическата си форма? Успявам да правя по едно дълго и едно късо бягане седмично (на ръба на закона)…ходя доста..и се грижа за една овощна градина😊. Все пак е пролет.

Какъв хранителен режим си създал? Нищо особено, но в случая ми е по-лесно да се храня с каквото ми е необходимо, защото в момента не ходя на работа и имам повече време за това. Опитвам се да контролирам и биреното изкушение😊..

Какво правиш за почивка, отдих или хоби? По време на карантината извадих позабравената си китара. Посвирвам си ежедневно. Иначе в момента чета „Човек на име Уве“… гледам и сериал- „The end of the fucking world“…доста е шантав, но го препоръчвам горещо.

В какво се състои и как отстояваш своето неприкосновено лично пространство? Усещането ми за личното ми пространство не се изчерпва само метрично. Признавам си, цялата ситуация ме натоварва доста.

Как се отразява новата ситуация на любовта и секса? Като в италианския юг. Кръговрат от страст и досада😊.

Каква е личната ти позиция, относно създалата се ситуация и предприетите мерки в страната? Наясно съм, че нямаме потенциал да рискуваме като държава с какъвто и да е различен от масовия подход. Но искрено се дразня на праволинейността и наивността на мерките.

Какво е твоето мнение и виждане, относно болестта „корона вирус“? Цялостно е Енигма за мен. Сигурен съм, обаче в две неща. Вирусът съществува, но зад него се случват други неща.

Ако трябва да се посочи все пак нещо положително от така създалата се криза, според теб какво би било това? Ако трябва да потърся нещо положително в ситуацията, за мен несъмнено е факта, че много повече хора намериха време да се замислят върху неежедневни теми. И все пак не трябва да прекаляваме със замислянето, за да не изпаднем в ситуацията, описана в притчата за „мравката и стоножката“.

Ако заемеш мястото на ген. Мутафчийски за един ден, какво ще направиш?

Този въпрос е безмислен. Хахахаха😂😂😂.

Какви планове имаш, след преодоляване на кризата? При условие, че светът възвърне познатия си облик, ще направя дълго пешеходно пътешествие. Ако започнем да живеем в други условия, ще се опитвам да се приспособявам.

Забавна случка, смешка или нещо, което те е разсмяло за корона вируса? Искрено ме разсмива хипотезата, че недосготвен прилеп може да унищожи света😂😂😂…

Благодарим ти Кире, че сподели за нас в това интервю.

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР