Координатор Сателити 5kmrun – нова функция!

0

Първото представяне на Силвия Кьосева беше, като “Първата завоевателка на 5kmrun Шлем” – участие на всички официални трасета на 5kmrun. Считано от началото на 2023 г. Сиси ще поеме свободната функция Координатор Сателити 5kmrun.

С други думи, работата ѝ ще се основава като дейност за осъществяване на по-качествена връзка и взаимодействие между организаторите, както и в помощ на Селфи и Сателит участниците на 5kmrun.

Като всички Организатори на Сателите, Силвия също ще приеме тази функция изцяло на доброволни начала, единствено от любов към бягането, за да подпомогнем и развием нашата 5kmrun Общност, но най-вече да раздвижим образно казано,  “кръвта” на сателитите 🙂 

Нещо повече, от новата година ще тръгне официално инициативата “5kmrun Шлем” – за индивидуално и организирано посещение на всички официални трасета вкл. и сателитите. Отчитането на посещението ще бъде отразявано автоматично в профила на участника чрез покриване на сегмента на трасето в Strava и от там на нашето приложение. Търсим и сме в преговори със спонсор, ще предвидим награди и тн. Тепърва ще ви информираме за напредъка и старта на инициативата…

А ето и кратичката визитка на Сиси, успех:

Казвам се Силвия Кьосева, по-позната под псевдонима “Сисето“, даден ми преди 14 години от племенницата ми.
Първият ми „старт“ е точно на 1-ви, преди 37 години. Нещо като туристически поход с приятели до завършването ми на Италианския лицей в София. Следва университетски маратон “Бокони“ около 4 години и веднага след него ултра Милано. Двете общо за рекордно време от 12 години. Бърз спринт 8 месеца в Дъблин и тотална смяна на дисциплината – България. Интересното е, че до тук почти никакъв спорт не фигурира в живота ми или започва бавно да се появява. След 2 подготвителни години в София на тежки функционални тренировки и щанги за закуска директно преминавам към морския многобой. Към клуб „Несебър“ се състезавам вече втора година в дисциплините: Маратон, Акватлон, дуатлон, триатлон, плажнобой, Ком-Емине, Тур Странджа, Витоша 100, Стара 100 х 24, Голям 5км рън шлем, плувни маратони и други абсолютно импровизирани спортни приключения!
Професията ми е хотелиер, призванието – туризъм. А новата страст – спортен туризъм! Обичам да събирам хората по всякакви хубави поводи, да карам кола, да ям и племенницата си.

Успехи на добър час Сиси!

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)