Ново отчитане на брой бягания за юбилейната тениска!

0

След дълга дискусия и гласуване в групата на Патроните на 5kmrun, се взе решение: считано от 1 януари 2022 г., променяме досегашната стъпка (достигнат брой бягания) 50-100-250-500-1000 за получаване юбилейна тениска Почетен легионер и се въвежда ново отчитане на брой бягания, а именно:

10 (Млад легионер) – 50 – 100 – 200 – 300 – 400 – 500 – 600 и тн

С други думи, след 50, всеки следващ майлстоун е през 100 бягания!

Основен мотив за промяната и изборът на тази стъпка е наличието на потребност във времето за по-често признание за постоянство и чест в едно с намаляване на мотивация и стимул за редовност, след достигане на 250 бягания и още повече след 500!  

Обяснението: 100 бягания се постигат за две години и това е съвсем достойно откъм брой и време, но колко души успяват да го постигнат? Обикновено черната 100-тица се взима (60-70%), между две години и половина, та до три, три и нещо! В този случай поредицата 50, 100, 200, 300 и тн е съвсем подходяща, нещо повече: много удобна за смятане и семпла за визуализиране!

Други важни решения взехме във връзка с новата визия и срока за получаване на безплатни юбилейни тениски:

Визия на новите юбилейни тениски: всички тениски без значение броя на бяганията, ще бъдат в основен цвят черен с по две тънки цветни ленти на лице и гръб. Именно тези ленти в едно с яката и ръкавите, оцветени в конкретен цвят, ще определят достигнатите брой бягания на легионера. 

Цветове: запазваме 50-син, 100-черен, 200-зелен, а следващите нови цветове, ще определим до няколко дни.

Заварено положение

  • сегашните тениски 250, при желание, ще могат да се поръчват до 31 декември 2021.
  • сегашните безплатни тениски, ще се предоставят до изчерпване на количествата.

Цена и начин на получаване:

От 1 януари, всеки достигнал своя брой бягания, предвиден за тениска, при желание от негова страна, ще има правото да поръча и закупи на цена 39.00 лв. персонализираната си с две имена юбилейна тениска от нашия фен магазин! Децата до 14 г., получават безплатна “10 Почетен млад легионер”. 

Възможни са три варианта:

1/ Закупуване тениската от Фен магазина;

2/ Получаване на безплатна тениска (при наличие на размера и до изчерпване)

3/ Вариант 1 Закупуване + Вариант 2 Безплатна (при наличност) = 2 бр. тениски.


5kmrun Selfie Почетен легионер: и тук ще приложим същата схема на същинските съботни 5 км бягания в бройката на майлстоуна, визия и цвят, както и начина на получаване!

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)