Община Варна, ASICS и 5kmrun заедно

0

Дирекция Спорт на Община Варна, ASICS и 5kmrum, стартираме двугодишна (локална за гр. Варна), програма за допълнително насърчаване на участието на съботните 5 км бягания в Морската градина на Варна.

Целта е чрез предоставяне и поддържане на подходящи условия за редовен и лесно достъпен спорт,  да се създаде естествена среда за любителите на бягането.
Конкретно, нашата инициатива е насочена към поощряване на постоянството, защото именно постоянството в живота и работата е основен фактор за успех.

Подарък ASICS раница за постоянство, как ще заработи схемата?

Припомняме, че в момента всички участници на 5kmrum получават юбилейна тениска на ASICS/5kmrun при достигане на 10 (за децата), 50, 100 и 250 съботни бягания. Тази раница, ще бъде допълнителна еднократна награда за участниците от „Дом парк Варна“, които най-първо достигнат един от четирите прагове на брой бягания.

Няколко примера: ако имаш записани 43 бягания, ще получиш своята раница при достигане на 50-то участие. Ако имаш записани 67 бягания – получаваш раницата на 100, а при над 100 – при достигане на 250.

Инициативата стартира от бягането на 22 февруари!

Нашите благодарности на Община Варна, надяваме се заварените варненски участници, да станат още по-редовни. Също така, ще се радваме, да видим в Морската градина някои отдавна „отказали“ се, а защо пък не, да привлечем и изцяло нови бегачи – времето ще покаже 🙂

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР