Отбор на месеца: WeLoveRun

0

Име: WeLoveRun
Дом парк: Бургас
Капитан: Тодор Тодоров
Брой участия: 6

Как ви хрумна идеята за името на отбора? Тъй като отбора беше създаден на шега, бях се насочил към името Бургадидас, но идеята на Миро ( WeLoveRun ) беше по-добра и по-универсална

Разкажи нещо за отбора?

С Георги (28г.) сме колеги и работим в областта на измерванията. Ако се чудите кое колко тежи, ние сме хората.:)

georgi-vasilew

С Мирослав (29) се познавам от доста време покрай сестра ми. Той е web developer.

miroslav

Андрей и Димитър (35) защитават честта на Българската армия. Те са на ротационен принцип, когато единия е в командировка, другия участва в състезанията. В момента Андрей е резерва, но може да се завърне с пълна сила по всяко време.

dimitar i georgi

Недялко (41) и Венелина (38) работят в системата на МВР. Както виждате въпреки, че сме шегаджии с нашият отбор шега не бива  🙂

a191a068-32bc-460f-a9dc-7eef0e177ac8

Какво ви харесва в Отборното бягане? Харесва ми това, че практически всеки може да го спечели. Дори да не си най-бързият в света, можеш да победиш с постоянство, въпреки, че победата не е най-важното в масовия спорт.

Освен това, много ми допада атмосферата на толерантност и уважение между участниците. Тук срещнах толкова достойни хора, колкото не бях срещал през целият си живот досега. Аматьори сме, но мисля че доста професионалисти могат да научат някои неща от нас.

Какво друго бихте искали да се  случва на Отборното бягане? Може би, да има музикален съпровод на старт-финала.

Какво прави отбора извън 5kmrun? Всички сме доста заети хора, така че за момента не сме организирали други активности, но това е пропуск върху който, трябва да поработим.

Коя е най-смешната или забавна случка, свързана с отбора? Имаме в отбора състезател, който е леко извън правилата. Това е дъщерята на Недялко и Венелина, две годишната Екатирина.:) Тя е може би единственият отборен победител, който умее по-добре да тича отколкото да ходи 🙂

Девиз на отбора: Един за всички, всички за един!

Капитан Тодор, благодарим за това интервю. Събирай отбора за разбор и музика там също ще има..:)

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)