Откриваме 5kmrun Сaтелит в гр. Търговище

0

Както вече известихме, 5kmrun започна нова инициатива за разширяване провеждането на регулярни 5 км бягания в по-малките градове и населени места на България.

След Хасково и Разград, от тази седмица към 5kmrun Сателит, ще се присъедини и град Търговище!

Гр. Търговище, парк “Борово око“, Старт – Финалната зона е пред Художествената галерия „Никола Маринов“.

Вече присъединени, първото 5 км бягане в класацията на 5kmrun Selfie, официално ще стартира на 23 януари (събота) 2021 г. от 10:00 ч., Очакваме всички местни любители на бягането и гости на града 🙂

Валя и Пламен

5kmrun Сателит Търговище ще се организира от Валентина Георгиева и Пламен Петков – двама изключително активни и добре познати лица в спортните среди за любители у нас.

Визитка:

Валентина Георгиева е от Търговище. Завършва География в Софийски университет и работи в областта на навигационните технологии и услуги. Дългогодишен състезател по хандбал, сега бяга за удоволствие и участва в състезания по спортно ориентиране, горски и планински бягания.

Искаш ли да бъдеш част от екипа на 5kmrun? Вече можеш, да присъединиш своето населено място към картата на градовете на 5kmrun.

ВИЖ КАК:

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)