Покана за детски театрален спектакъл

0

Заповядайте на детската театрална постановка „Въртележка на парите“!

На 17 март (неделя) на камерна сцена „Славянска беседа” (ул. С.Г. Раковски № 127) от 11.00 ч. ще бъде представена първата по рода си постановка за финансова грамотност. В главната роля ще се превъплътят ученици от СУ „Козма Тричков” от град Враца. По време на събитието ще бъде представен и новият сайт, разработен с финансовта подкрепа и активното съдействие на NN Българияwww.finansizadeca.bg.

Какво е общото между театралната сцена и финансовата грамотност?

Пиесата по увлекателен за малките зрители начин ще представи иновативния образователен подход на програмата „За парите и други важни неща: Първи стъпки“, съвместен проект на NNБългария и  фондация „Инициатива аз финансова грамотност”.Чрез него децата от пасивни слушатели се превръщат в основни действащи лица. Те са творци, те са  актьори и музиканти. И в процеса на репетиции учат за парите и други важни неща. Така те стават екип от приятели, които заедно създават стойност. И това е възможно за всяко дете с програмите „За парите и други важни неща“.

Събитието ще се проведе със съдействието на Столична община, район Средец.

Ще ви очакваме! Вход свободен!

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР