Признание за Емил Табаков и неговото 5kmrun приложение за iOS!

0

Local Hero Grant Award, ноември 2019

Емил Табаков беше отличен за неговата отдаденост към идеята на 5kmRun и доброволческата си дейност по изработване на приложението, с което спечели Local Hero Grant даван ежегодно от международната компания Progress Software.

Всяка година Progress отличава свои служители, които са били ангажирани със социални кауза, за положените усилия с Local Hero Grant Awards. За да получи подобна награда, служителят трябва да отговаря на няколко критерия. Първото условие е да е използвал 16 часа отпуск за доброволчески труд, които Progress осигурява годишно. В допълнение на това, трябва да е организирал събитие или проект със социално значение, в което и други колеги да са се включили и след това да го сподели във вътрешните канали за комуникация на компанията.

Мобилното приложение за iOS на 5kmrun на Елил Табаков

Отдадеността, с която Емо подкрепя 5kmRun е истинско вдъхновение за всички в компанията. От начина, по който говори за 5kmRun, си личи че Емо припознава организацията като лична кауза. За това и безвъзмездно отделя време и енергия за създаването на 5kmRun мобилно приложение. С лекота въвлече и други колеги, които  помогнаха с тяхната техническа експертиза в построяването на апликацията.

Бенефициент на дарението

„Самата награда се изразява в това, че компанията прави дарение от името на служителите на избрана от наградения служител неправителствена организация. За Емо бяха необходими по-малко от две секунди време, за да потвърди, че неговото дарение ще отиде при 5kmrun. Въпросът беше само формалност и сумата от 572 лв. беше преведена по сметка на СНЦ 5КМПАРК БГ“


Какво да кажем ние от 5kmrun?

Когато получихме съобщението за наградата на Емо и осигуреното дарение, ние отговорихме така: „Трогнати сме от тази проява на подкрепа и благородство! … И сега какво излиза, не стига, че Емо ни изработи безплатно приложение към сайта, ами отгоре на това – за същата работа, ще ни осигури и финансиране под формата на това дарение, нещо да няма грешка? 🙂

Тук и сега е мястото, да изкажем нашата искрена благодарност към хората и компаниите, които редовно или еднократно извършват своето финансово дарение, както и към онези, които подкрепят организацията със своя доброволен труд!

А нашето обещание е, че 5kmrun ще остане завинаги седмично, безплатно бягане за всички желаещи без ограничения и достъпно до възможно най-широк кръг хора. Това представлява нашият първи и основен принцип!

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР