СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 02.07.2020

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.


С помощта на нашите спонсори:

В днешният бюлетин:
Селфирай отборно и спечели от Pulse Fitness:

Запиши се за XL Дворец Врана на 19 юли:

Селфи + същинско с Jamieson:

Бягай с Допелхерц в Пловдив:

Предстоящо, Важно и Накратко:

С Нова колекция и Нов фен магазин:

Доведи детето на 2 km Kids Run:

Кой е 5камаран на седмицата:

Селфирай на 5kmrun с Pulse Fitness & Spa!

Участвай в новата седмична, безплатна, офлайн, 5 км класация!
24 часа на ден/ 7 дена от седмицата: всеки желаещ, индивидуално пробягва дистанция от 5 км на избрано от него трасе и самостоятелно качва своя резултат на сайта на 5kmrun! А всяка последна седмица на месеца и Отборно.
Научете повече:
Освен в Приложението, седмичната селфи класация, може да се следи и тук:

До края на годината, всяка първа събота, а вече и първа седмица на месеца е запазена за нашите приятели от Pulse Fitness & Spa.

В момента тече „Седмицата на Pulse Fitness & Spa“. Използвайте нашето приложение 5kmrun Selfie през тази седмица и петима от вас, ще спечелят тримесечни карти за безплатен достъп до услугите на фитнес центъра. Печелившите ще изтеглим на 6 юли, следете нашата фейсбук страница.

А тази събота (4 юли, 9:00 ч.), ви очакваме на място в Южен парк за още Пулсиращи изненади 🙂

ЗАПИШИ СЕ НА XL ПАРК ДВОРЕЦ ВРАНА!

Когато се говори за радостта и удоволствието от бягането, Парк Дворец Врана несъмнено влиза в тази категория на челно място.

Колко години поред, това състезание е било първа крачка към дистанции по-дълги от съботните ни 5 километра? От Парк Дворец Врана, през маратоните, та до ултрите, са стигнали не един и двама камаранци!

Нулева денивелация (без да повтаря), трасето минава покрай Двореца два пъти, като редува всички кътчета и алеи на парка, вкл. „дивата част“, по която не се допускат посетители.

Природа и история, за Парк Дворец Врана може много да се говори, но по-добре е да се види, а най-добре е да се пробяга…!
ЗАПИШИ СЕ СЕГА:

*Не забравяйте: участвайки на XLkmrun, вие помагате 5kmrun да го има всяка събота в София, Варна, Бургас и Пловдив, благодарности:)

„Две в едно“ с Jamieson

Следващата седмица 6-12 юли, имаме удоволствието, да бягаме с Jamieson и нашето безплатно приложение 5kmrun Selfie. Това означава, че всички качили своя резултат през седмицата, ще участват в томбола за разпределение на пет награди, подсигурени от канадския фармацевтичен бранд. Следващият понеделник теглим печелившите.

А пък съботата на същата седмица (11 юли от 9:00 ч.), ви очакваме на място в Южен парк отново с Jamieson. Витамини на финала, ще си спретнем и томбола даже, заповядайте:)

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:

  • 04 юли 9:00 ч. София Южен и Западен парк, Варна, Бургас и Пловдив – Аплодирай следващия;
  • 04 юли 9:00 ч. София Южен парк – бягаме с Pulse Fitness & Spa;
  • 04 юли 10:00 ч. София Южен парк – 2км Kids Run – само за деца от 4 до 14 г.;
  • 04 юли 9:00 ч. Пловдив Гребна база – бягаме с Допелхерц;
  • 29 юни – 05 юли – 5kmrun Selfieиндивидуално и „Седмицата на Pulse Fitness & Spa“ – тече в момента;
  • 06 юли – 12 юли – 5kmrun Selfie„Седмицата на Jamieson“;
  • 11 юли 9:00 ч. София Южен парк – Бягаме на обратно с Jamieson;
  • 11 юли 10:00 ч. София Южен парк – 2км Kids Run – само за деца от 4 до 14 г.;
  • 19 юли 10:00 ч. София, XL Парк Дворец Врана, 5, 10 и 15 км, ЗАПИШИ УЧАСТИЕ;

Бгаме с Doppelherz

Doppelherz & 5kmrun Пловдив
Тази събота 4 юли, 9:00 ч. Гребната база, сърцатите ни приятели от Doppelherz Bulgaria ще бъдат с нас на „5kmrun Пловдив“. Заповядайте на нашия подкрепителен пункт, за да се заредите с Допелхерц Спорт директ – магнезий със супер бърз ефект!

На финала ви очакват полезни продуктови награди на томбола.

Допелхерц Магнезий Спорт Директ е най-добрият приятел на бягащия човек 😉 Защо? Защото с него може да си набави магнезий навсякъде, по всяко време и без вода 😉

С НОВА КОЛЕКЦИЯ И НОВ ФЕН МАГАЗИН!

NEW! С подновяването на същинските 5 км бягания, пускаме и нов дизайн спортна екипировка на 5kmrun фен артикули. Нещо повече: покупките си от тук насетне, ще извършвате директно от специализираният сайт за професионална спортна екипировка на BRYZOS. За целта вече разполагаме с наша 5kmrun секция на сайта www.bryzoshop.bg.

С прехвърлянето на целият процес на покупка към професионалистите от BRYZOS, пазаруването ви ще се облекчи до удоволствие, а времето от поръчката, до нейното изпълнение, ще се извършва в рамките на няколко работни дни!
Поддържаме готови наличности на склад.

Дизайнът на най-новата 5kmrun „Колекция 2020” е съчетание между досегашните два познати дизайна PRO и FEN!

*Не забравяйте, с покупките на наши фен стоки, вие подпомагате бранда и каузата на 5kmrun, благодарности и приятно пазаруване 🙂

За тези, които искат да ни подкрепят?
Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrunсъстезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

ДЕТСКО 2 КМ БЯГАНЕ!

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.
От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!

„5KMRUN НА СЕДМИЦАТА“ 

Име: Райна Даракчиева от София

Баркод ID: 5272

Възраст: 22 г.  

Професия/ работа: Студент

Брой бягания: 58
Представи се, кажи нещо за себе си? Много се чудех тук с какви странни факти за себе си да ви обсипя, но ето, да почнем както е обичаят. Казвам се Райна, вече на почти 23 години съм и в момента живея между България и Германия. Обичам да се отрупвам с книги и да чета каквото ми падне, правя колажи и почти всички стени в апартамента ми са облечени. Поглъщам индустриални количества торта и еклери. Бягането, както и плуването и бокса са вид медитация за мен и ако не бяха те, сигурно вече съвсем да съм избръмчала…
Вижте цялото интервю на Рени:

КЛИКНИ ТУК

Нашите благодарности.

Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности.

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР