Седмичен бюлетин 02.10.2014

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

Показва се „“

Краят на годината наближава и идва времето на календарите, включително и на тези, които ги слагаме на стената 🙂 Решихме тази година да изработим Календар на 5kmrun и приятели за 2015 г. (12 стр. за всички месеци), в който всеки един от вас може да присъства, как?

От днес до 31 октомври, може да изпратите вашата снимка с две имена и рождена дата. Идеята е на датата в Календара на вашия рожден ден, да поставим снимката ви. Снимките на вече готовият календар ще бъдат квадрати с размер 4 см./ 4 см., затова препоръчваме снимки в по-едър план.

Имейл адресът на който може да пратите любимата си снимка е:calendar2015@5kmrun.bg
Все още не сме определили цена на Календара, но тя няма да бъде по-висока от тези на другите на пазара 🙂

Този Календар на 5kmrun и приятели, ще ни опознава по-бързо и забавно през цялата година:), затова не се чудете, а изпратете снимка и заемете вашето си място в нашето си общество… 🙂

Показва се „“

Месецът на adidas“ продължава, а спортният ни бранд гостува в Морската на Бургас, бъдете там:)
Тази събота за столичани бягането в Южния също е Тематично! Гостуват ни нашите приятели от Еноти – специалистите в онлайн пазаруването на храна, напитки и всичко за дома. От компанията ще предоставят 10 ваучера на стойност 20 лв. всеки, за пазаруване от онлайн платформата enoti.bg, както и други интересни неща!
Показва се „“
Варна след редовното ни бягане, ви препоръчваме да се включите и в едно Благотворително бягане (10:00 ч.) в подкрепа на децата от Центъра за лечение на таласемия и хемофилия при МБАЛ „Св. Марина”.Тъй като сме Партньори на това благородно събитие, решихме бягането да бъде по 5 км. трасе на 5kmrun в Морската градина, което ще ви помогне да прибавите допълнителни точки от Точковата система на Гармин, както и това бягане ще се брои за участие за „Клуба на почетния легионер“!
Нека заедно да направим нещо добро…
Показва се „“
В неделя продължаваме с Running Academy, където Мая Недялкова (нашата призьорка при дамите), ще ни запознае с някои бегови техники и тактики, а във Варна Митко Янакиев ще продължи темите започнати от миналия път.
Заниманията са от 9:00 на обичайните места, очакваме ви:)
Показва се „“
Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР