СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 03.11.2022

0

Здравейте,

Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

С помощта на нашите спонсори:

Бягай 5kmrun селфи всеки ден!

Участвай в седмичната ни офлайн, безплатна, 5 км класация!

24 часа на ден/ 7 дни от седмицата: всеки желаещ, индивидуално пробягва дистанция от мin. 5 км (мах. без ограничение в км) на избрано от него трасе и самостоятелно качва своя резултат на сайта на 5kmrun! А всяка последна седмица на месеца и Отборно.

Научете повече:

Освен в Приложението, седмичната селфи класация, може да се следи на сайта и тук:

Salomon + XL Бонсови = на предизвикателство с награди!

XL Бонсови поляни 2022/ 13 ноем. 11:00 ч.

Подхождаш ли смело към всеки ден, с любопитво и вяра, че всички имаме силата да оказваме влияние и да променяме? Виждаш ли природата като място на израстване, креативност и връзка с другите, но също и като място, за което да се грижим?

Само на XL „Бонсови поляни 2022„, можеш да се включиш в предизвикателствата на SALOMON 5kmrun CHALLENGE:

  • Първите 20 финиширали всяка една от трите дистанции получават ПОДАРЪК – чорапи Salomon!
  • Всички финиширали успешно получават код с отстъпка в SPORT BOX – 20%!
  • Всеки, който се включи на място в предизикателството “TOMORROW IS YOURS” на SALOMON 5kmrun CHALLENGE, участва в томболата за Salomon маратонки – PULSAR TRAIL PRO!

XL Бонсови поляни 2022 идва!

Есенна Люлин планина и емблематичната местност „Бонсови поляни“, каним ви на предпоследното ни XL състезание за 2022 година.

Както всяка година, трасето на „Бонсови поляни“, ще бъде подготвено от КСО „ВАЛДИ“, начело с Теодор Тодоров и Станка Кючукова.

Отново в три дистанции за различни потребности и физически възможности, а тракът на трасето малко по-късно ще добавим тук!

И така, ако ви се искат много изкачвания, спускания и равни участъци, съчетани с пейзажи и панорама в топли есенни цветове, то XL Бонсови поляни е само за вас!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА:

*Не забравяйте: участвайки на XLkmrun, вие помагате 5kmrun да го има всяка събота София, Варна, Бургас и Пловдив, благодарности:)

Пусни мустак – подкрепи каузата, бягай на Мустак рън 2022!

Каузата: изначалната идея на това бягане винаги е била, в месеца на борбата с мъжките болести, да се обърне внимание и да се въздейства на мъжете, да правят всяка година профилактичен преглед за навременно установяване на рака на простатата и въобще цялостното внимание към мъжкото здраве!

Без бутафори!

За втора година отправяме нашата покана-призив към мъжете бегачи на 5kmrun и приятели, да погледнем сериозно на проблема с мъжките болести и ако смятаме, че има стойност и полза от това, то ние осъзнато, да подкрепим каузата, единствено и само като си пуснем истински мустак?

С други думи, в този ден на Мустак рън 2022, със залепени мустаци (по желание), подкрепяйки ни, ще бягат единствено и само нашите дами! 🙂

И така, в месеца на борбата против мъжките болести, пускаме и сучем истински мустак до последната събота (26 ноем.) на Мустак рън! 🙂

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО

31 окт. – 6 ноем. – 5kmrun Selfie седмица с Банкя вода и MelliGEL – тече в момента;

5 ноем. 10:00 ч. Южен и Западен парк, Варна, Бургас и Пловдив – Аплодирай следващия;

5 ноем. 11:00 ч. Южен парк – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г.

6 ноем. – 13 ноем. – 5kmrun Selfie седмица с Jamieson;

13 ноемв. 11:00 ч. XL Бонсови поляни – 5, 10 и 15 км, запиши се сега:

26 ноем. 10:00 ч. Южен и Западен парк, Варна, Бургас и Пловдив – Мустак рън 2022

26 ноем. 11:00 ч. Варна – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г.

Селфи седмица с Банкя вода и MelliGEL

В Селфи седмицата с Минерална вода Банкя и MelliGEL сме! 🙂

Наградите са 5 стека спортна напитка Акуариус от Банкя и 2 кутии био енергиен гел от MelliGEL и ще се раздават на лотария следващият понеделник, как:

Бягай 24/7 на избрано от теб трасе и дистанция, а след това, сам качи своя резултат!

САТЕЛИТИ 5kmrun

5 ноем. 10:00 ч. Сателит Търговище: парк “Борово око“, Старт – Финалната зона е пред Художествената галерия „Никола Маринов“- Селфи отчитане на резултатите;

5 ноем. 10:00 ч. Сателит Димитровград: парк “Марица“, Старт – Финалната зона е входа на парка.- Селфи отчитане на резултатите;

5 ноем. 10:00 ч. Сателит Сливен: Старт – Финалната зона е пред лекоатлетическа зала „Васил Левски“- Селфи отчитане на резултатите;

6 ноем. (неделя) 9:00 ч. Сателит Несебър: Нов град, северната крайбрежна алея, под х-л „Парадизо“, ул. „Хан Крум“ 46 – Селфи отчитане на резултатите;

5 ноем. 8:30 ч. Сателит Шумен: на шуменското плато – Селфи отчитане на резултатите;

6 ноем. (неделя) 10:00 ч. Сателит Благоевград – Селфи отчитане на резултатите;

6 ноем. (неделя) 10:00 ч. Сателит Разград със Зелена стъпка: Градски парк – Разград, стартът е пред Ронда – Селфи отчитане на резултатите.

5 ноем. 9:00 ч. Сателит Монтана: Старт / Финал зоната е пред паметника на площад Жеравица, а трасето преминава през парк Монтанезиум – Селфи отчитане на резултатите.

Поъчай от Фен магазина и подкрепи!

Разгледай нашите спортни артикули с бранда на 5kmrun, харесай нещо и си поръчай екип, така помагаш на бранда – помагаш и на 5kmrun!

Както знаете, покупките се извършват директно от специализираният сайт за професионална спортна екипировка на BRYZOS/ секция 5kmrun:

Поръчката е в рамките на три работни дни, освен това поддържаме готови наличности на склад.

*Не забравяйте, с покупките на наши фен стоки, вие подпомагате бранда и каузата на 5kmrun, благодарности и приятно пазаруване 🙂

За тези, които искат да ни подкрепят? Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Стани патрон на 5kmrun с еднократна сума от 24 лв. в брой или по банка, или дарявай на месечни вноски по 1 eur през PayPal:

2/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или

3/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и

4/ Като купувате Био енергийните геловете на МelliGEL

Списък на Дарителите: https://5kmrun.bg/dariteli/list

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

Нашите патрони от измналата седмица:

  • 25066 Христо Бойков 2022-11-02

Нашите искрени благодарности за подкрепата!

2 Km Kids Run

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.

От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!

Детското 2 км бягане в гр. Варна и Пловдив!

След София и Варна, вече всяка последна събота на месеца, след Отборното на възрастните, децата от 4 до 14 г., ще участват в тяхно си бегаческо събитие и в Пловдив.

„5KMRUN НА СЕДМИЦАТА“

Име: Габриела Белева

Баркод ID: 6960

Възраст: 24 г.

Професия/ работа: Customer Support Agent

Брой участия: 105 (Бягане 104 / Доброволец 1)

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Габриела Петкова Белева, на 24 години, от София. През последните няколко години преоткрих много интересни и забавни неща за себе си. Обичам предизвикателствата и всичко ново. През летните дни обичам да…

Вижте цялото интервю на Габи:

Нашите благодарности.

Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности.

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)