Седмичен бюлетин 04.12.2014

0

Здравейте,
Пиша ви днес, за да ви разкажа за една нова стъпка на промяна в 5kmrun.bg. Тази промяна е необходима и тя ще ни помогне да до израснем във визията, която всички ние очакваме и то за дълъг период в бъдеще.

Казвам го първо на вас, защото вие сте част от нашето общество, нашите доброволци и поддръжници и ние искаме да бъдем абсолютно честни, че тези промени няма да се отразят на нашите принципи и обещания и ние ще продължаваме да ви радваме всяка седмица.

Защо ни е необходима тази промяна?

За близо две години ние работихме заедно – работихме много, за да изградим и съхраним всичко това, което 5kmrun представлява днес. Моето обещание е, че 5kmrun ще си остане завинаги седмично, безплатно бягане за всички желаещи без ограничения – това си остава нашият вечен и основен принцип!

Но всички ние, не можем да очакваме, че 5kmrun, Running Academy и всички наши дългосрочни инициативи могат да се развиват без необходимите за това финансови средства! Всички вие редовните участници, доброволци и поддръжници, както и най-вече нашите спонсори сте основната ни подкрепа, но тя наистина не допринася за редовни финансови постъпления с които да покриваме текущите разноски, персонал, IT поддръжка, нововъведения и тн.

Имайки предвид за всички тези неща, ние взехме нашето решение, 5kmrun да предприеме една нова крачка, за да си подпомогне финансово за един по-дълъг период от време.

Какво точно ще предприемем?

Онлайн магазин на брандирани рънинг продукти на 5kmrun!

Вече имаме готовност (в рамките на 1 – 2 седмици, имайте търпение), за продажбата на брандирани рънинг продукти на 5kmrun, които ще са достъпни за всеки един желаещ. Това е един вид търговска дейност и ние обещаваме, че всеки лев получен от продажбата на тези продукти, ще бъде реинвестиран наново за подобряване и развиване на 5kmrun и останалите наши инициативи. Очакваме и разчитаме тази малко странична дейност да ни донесе финансова сигурност и най-вече независимост.

Избрахме един сигурен и надежден партньор в лицето на www.wiz.bg, който ще направи възможна доставката на нашите продукти до всяка една точка на страната, по най-лесен и професионален начин.

Като начало започваме с около десет продукти, като рънинг тениска, ръкавици, шал – бъф, ветровка, шапка и др., като всички продукти са на изключително разумни и достъпни цени с необходимото качество.

Клубните тениски 10, 50 и 100 „Почетен Легионер на 5kmrun“, подсигурявани безплатно от нашия спонсор adidas, ще продължават и занапред да се раздават при достигането на определения брой бягания! Нещо повече: от следващата година, всеки закупил продукт от официалните магазини на adidas, при желание, може да получи безплатен бранд на 5kmrun върху закупените продукти!

За нас това е една наистина доста сериозна крачка и ние си даваме сметка, че трябва да подходим професионално, за да имаме успех и взаимна полза от това.

И накрая за финал, искам да изкажа моите благодарности на всички вас, нашите най-верни почитатели и поддръжници, като се надяваме да разберете нашите мотиви и най-важното – очакваме и разчитаме на вашата истинска подкрепа!

С уважение,
Георги Станоилов
Гл. Организатор 5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)