СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 05.09.2019

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.


С помощта на нашите спонсори:

В днешният бюлетин:
Тази събота е „Голямото Завръщане в Южен“:
Предстои най-атрактивната XL Щафета ever:

ZERO ZONE в Южен парк и тази събота:

Седмица на вечерните бягания с вода Банкя:
Предстоящо, Важно и Накратко:
Доведи детето на 2 km Kids Run:
Разгледай нашият фен магазин:
Кой е „5камаран на седмицата“?

VIVACOM XL Щафета 4 х 3 х 2.5

Уникален и забавен, този формат щафета, ще ви остави без капка дъх. Супер динамично от самото начало до край, отборното състезание, ще донесе много настроение и ентусиазъм, емоция на мах!

Кога: 06.10.2019 г. от 10:00 ч.

Къде: Парк Дворец Врана
Как: Отбори от по 4 души с минимум един участник от противоположния пол
Трасе и дистанция: една обиколка от 2,5 км по най-живописната централна алея на парка (50/50 асфалт и почвен път)
Какво: Предаване на щафетна палка (4 души х 3 обиколки х 2,5 км), както следва: три пълни щафетни кръга за 4-те поста или с други думи – Първи пост след една обиколка от 2,5 км предава на Втори, после Трети и Четвърти. Четвърти пост предава отново на Първи за втора обиколка, Първи на Втори пост за втора и така общо три предавания (кръга), до финал на Четвърти пост и неговата трета обиколка.

В крайна сметка, всеки участник ще избяга 7,5 км (3 пъти по 2,5 км), но с пауза между трите му бягания, до изреждане на неговите съотборници или общата дистанция на отбора е 30 км!

Класиране: по място и общо време на отбора, както и по точки
Регистрация за Щафетатаот тук на сайта на 5kmrun, червеният бутон на тази секция
Регистрация на нов Отбор: от личния профил на всеки участник с бутон „Отбор“
Такса участие: 100 лв. за отбор

Награди за отборите: от 1-во до 3-то място + томбола предназначена за награди на няколко отбора. Наградите ще бъдат осигурени от VIVACOM. Очаквайте конкретните предвидени награди в билзките бюлетини.
Подкрепителен пункт: традиционно за XL състезанията ще разчитаме на Минерална вода Банкя, Powerade, HARMONICA и Stone Bread.

ЗАПИШИ ОТБОРА, СЕГА:

Всички снимки от миналогодишната щафета:

Голямото Завръщане в Южен Парк

Да се съберем отново всички в любимият ни Южен парк! 🙂

След близо 5 месеца отсъствие, ще отбележим най-важните за нас промени:
1/ Нова асфалтова настилка от 4-ти км до финала;
2/ Нова асфалтова настилка за цялото 2 км трасе на детското бягане;
3/ Нова асфалтова настилка и облик на старт/финалната зона: тук най-същественото е, че огромните стари паметници на медицината, са преместени в съседните алеи за постоянно.

С премахването им от тази зона, за нас се освобождава пространство, предоставяйки отлични условия и комфорт за безпрепятствен старт и финал на участниците.

И така, след края на лятото и отпуските на 7 септ. в компанията на ZERO ZONE и „Аплодирай следващия“, от 9:00 ч., ви очакваме още по-бодри и усмихнати, с още повече желание и настроение да пре//oткрием основно ни 5 км трасе в Южен парк! 🙂

АCTIVE WEEK на 5kmrun

Седмица на вечерните 5 км бягания с минерална вода Банкя – Есенно издание
от 23 септември (понеделник) до 27 септември (петък) 2019 г.
В рамките на тези пет дни (всяка вечер) от 19:00 ч., ще бягаме по традиционното ни 5kmrun трасе в Борисова градина, а при невъзможност (футболен мач на НСВЛ или на Армията) в Южен парк!
ВСИЧКО ЗА ACTIVE WEEK:

В три поредни съботи бягаме със ZERO ZONE:

ZERO ZONE на 5kmrun

Heineken® 0.0%, заедно със Загорка 0.0% и Ариана Радлер 0.0%

Трета поредна събота (7 септ.) вече в Южен парк, ще продължим да се наслаждаваме на страхотния бирен вкус на Heineken 0.0 % и Загорка 0.0 % и освежаващия вкус на  Ариана Радлер 0.0 %, но без угризения и без алкохол!

Zero Zone – безалкохолни бири и радлери от Heineken, Загорка и Ариана, които можеш да намериш винаги добре охладени в близкия магазин. Zero Zone е изборът, който не си имал досега. Да вземеш всичко от вечерта, но и да се събудиш с усмивка. Да си кажеш наздраве с колега в обедната почивка, без тя да се превърне в край на работния ден. Да се почерпиш след тренировка, без да ти е гузно. Да пиеш бира докато караш към морето, но и да останеш отговорен на пътя. И всъщност, да се чувстваш добре, когато ти поискаш.

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:

2 КМ KIDS RUN 

Тази събота вече в Южен парк!
Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Борисова градина. Доведете ги на тяхното си бягане.
От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!

РАЗГЛЕДА ЛИ НАШИЯТ ФЕН МАГАЗИН?

За тези, които искат да ни подкрепят?
Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrunсъстезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

„5KMRUN НА СЕДМИЦАТА“ 

Име: Констанс Хесапчиева от София

Баркод ID: 10335

Възраст: 26 г.  

Професия/ работа: Хуманитарист и педагог

Брой участия: 53 (Бягане 51/ Доброволец 2)

Представи се, кажи нещо за себе си? Здравейте! Казвам се Констанс Хесапчиева, на 26 г. от София. По образование съм хуманитарист и педагог – завършила съм философия в СУ „св. Климент Охридски” с учителска правоспособност, а в момента завършвам магистърска степен по „Интегративна биоетика”. Бих се определила като свободолюбива и с идеалистичен поглед към живота. Обичам…

Вижте цялото интервю на Кони:

КЛИКНИ ТУК

Нашите благодарности.

Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности.

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР