Седмичен бюлетин 05.11.2015

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

В този Бюлетин ще ви информираме за новите възможности и условия за плащане на XLkmrun, след това ще представим обещаното трасе за предстоящият “Extreme трейл – Бонсови поляни” и накрая ще завършим с двете интервюта „Отбор на месеца“ и „5камаран на седмицата“.

Във връзка с нашето желание да създадем удобство и повече начини за плащане на такса участие XLkmrun, добавихме възможност за онлайн разплащания с дебитни карти чрез системата за електронни плащания ePay.bg

Лесно, бързо и сигурно от тук, вече можете да инициирате вашите плащания вкл. и за предстоящият XL“Extreme трейл – Бонсови поляни” на 15 ноември!

Такса участие XLkmrun:

15 лв. предварително плащане:
онлайн ePay.bg:
в брой: Южен парк, веднага след съботните бягания на 5kmrun – 2 до 3 съботи, преди датата на обявеното състезание.

25 лв. на място в деня на състезанието преди старта!
Внимание: Таксата в деня на състезанието вече ще бъде в размер на 25 лв. както с предварителна „Заявка участие“, така и без предварителна регистрация на сайта www.5kmrun.bg “Предстоящи събития”!!!
*Децата до 14 г., както и възрастните над 60 г. участват безплатно, но всички правила по регистрацията и стартовия номер важат и за тях!

Вече трасетата за трите дистанции на „Extreme трейл Бонсови поляни“ са начертани! Техни „родители“ са Петър Петров от Running Academy и Теодор Димитров от СКО „Валди“:)

Конкретно дължините са 5,3 км, 10.6 км и 12 км, а както обявихме в откриването на Регистрацията, степента на трудност на това състезание е доста висока, особено за XL дистанцията от 12 км.!

Карта и кратко описание на трасетата от ТУК:

С това състезание отваряме нова старница на XLkmrun и спонсорството ни с един от най-големите в трейла: SALOMON!

ВНИМАНИЕ: Всички участници, които се регистрират за участие до 11 ноември за това състезание, ще получат нови персонални стартови номера, с логото на Главния спонсор SALOMON! На стартовите номера освен логата на всички спонсори, ще бъде отпечатан персоналния номер (ID), баркода и двете ви имена!

Предстоящо, важно и накратко:
  • 7 ноем.: считано от м. ноември, всяка ПЪРВА събота от месеца въвеждаме (за 4-те наши града), инициативата „Аплодирай следващият“!
  • 14 ноем.: 10:00 ч., Южен парк, Бягане с кауза „Променяме диабета“
  • 15 ноем.: 11:00 ч., „Extreme трейл – Бонсови поляни“, Индивидуално и Отборно състезание от веригата XLkmrun и SALOMON!
  • Считано от 5 окт. делничните ни (вечерни) тренировки на Running Academy са всеки Понеделник, Вторник, Сряда и Четвъртък, подробности тук;
  • Новините от Отборните и Детското бягания, тук:

Running Academy – вечерни тренировки всеки понеделник, вторник, сряда и четвъртък: 19:00 ч. в Борисовата градина с треньор Петър Петров

И накрая отново за тези, които искат да ни подкрепят, можете да го сторите по няколко начина:
1/ Покупка на рънинг продукт с логото на 5kmrun (имаме нови модели тениски:) или
2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на първите дарители тук.

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната в червено)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

„ОТБОР НА МЕСЕЦА“

От м. юли стартирахме най-новата ни рубрика в Бюлетина, където в първата седмица след Отборното бягане, ще представяме по един от най-изявените отбори на 5kmrun в отборната надпревара! Подобно на вече познатата ни рубрика „5камаран на седмицата“, „Отбор на Месеца“ е интервю с Капитана на тима, който разказва интересни факти свързани с отбора…:)

И така, „Отбор на месец октомври“ е „4х4“ от град Варна! Защо, какво и как – вижте интервюто с Капитана Дани Кубашлиев:

Име: „4х4“
Дом парк: Варна
КапитанДаниел Кубашлиев
Брой участия: 8

Как ви хрумна идеята за името на отбора? Още в началото идеята на отборното бягане беше да е от четири човека. От там започнах да мисля интересно име свързано с тази четворка. И така докато си повтарям четири, четири се роди 4х4 което още повече увеличава силата на отбора:) Вече сме шестима, но името си остава…
Цялото интервю на „Предавките“, ТУК:

И последно в Рубриката „5камаран на седмицата“, този път от Пловдив:

Име: Йордан Тодоров от Пловдив

Възраст: 19 г.

Професия/ работа: студент в СУ „Св. Климент Охридски“, специалност туризъм, I-ви курс

Брой участия: 27

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Йордан Тодоров, на 19 години. Родом съм от гр. Велико Търново, но съм живял в Ловеч и Варна, а от 10 години живея в Пловдив, където завърших руската езикова гимназия „Иван Вазов“. Точно тук открих и Жанет – моята голяма любов, с която почти не пропускаме бягане с 5kmrun, дори и извънредните…

Вижте цялото интервю на Данчо, ТУК:

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)