СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 07.07.2022

0

Здравейте,

Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

С помощта на нашите спонсори:

Бягай 5kmrun селфи всеки ден!

Участвай в седмичната ни офлайн, безплатна, 5 км класация!

24 часа на ден/ 7 дни от седмицата: всеки желаещ, индивидуално пробягва дистанция от мin. 5 км (мах. без ограничение в км) на избрано от него трасе и самостоятелно качва своя резултат на сайта на 5kmrun! А всяка последна седмица на месеца и Отборно.

Научете повече:

Освен в Приложението, седмичната селфи класация, може да се следи на сайта и тук:

XL с. Кътина е най-новото ни трасе

XL с. Кътина е най-новото ни трасе, идващо да измести отдавна нароченото “Камбаните”. По идея и реализация на Владислав Маринов, обиколката е с дължина 4800 м и 240 м денивелация.

Сенчесто и гористо през цялото време, почвен път, това трасе е изцяло подходящо за лятно наше състезание.

Пълна обиколка с динамично изкачване през първата част и полегато спускане през втората, което позволяващо скорост и бързина!

Заповядайте, бъдете първите, които ще бягат на XL Кътина 🙂

ЗАПИШИ УЧАСТИЕ:

*Не забравяйте: участвайки на XLkmrun, вие помагате 5kmrun да го има всяка събота София, Варна, Бургас и Пловдив, благодарности:)

Покана за Розакта рън 16 юли Южен парк

Това е нашето първо тематично бягане с Розакта, затова бързаме да разкажем, какво ще се случва:

За допълнителна подготовка на краката преди старта и възстановяване след финала, на това бягане ще имате възможността да се запишете за масаж на краката. 10 участници преди старта ще бъдат загряти и 10 след финала – възстановени от двама масажисти. За целта ще изтеглим на лотариен принцип 20 измежду първите 50 заявили желание за масаж.

Заявка за масаж, можете да направите веднага от тук:

В “бокса на Розакта”, ще ви очакват още много комплименти от продуктовата гама Дефендил, за по-силен имунитет, както и други практични награди.

В добавка, всички участници в „Селфи Седмицата на Розакта“ 11.07 – 17.07.22, ще участват в разпределението на 10 яки награди осигурени от Медис.

За мускулни болки след интензивна физическа натовареност Розакта крем, който съдържа 10% етерично масло от розмарин, осигурява обезболяващо действие и в същото време подобрява периферното кръвообращение в крайниците.

Витоша летен фест 2022 без такса, но с подарък!

12 км Планинско бягане

Осмо издание на Витоша Летен Фест е част от инициативата София – Европейска столица на спорта и включва:

*планинско бягане

*планинско колоездене и

*кратък туристически поход.

Столична Община отправя СПЕЦИАЛНА ПОКАНА към всички наши участници на 5kmrun, да се включат в планинското бягане или колоездене в този ден. Всеки регистриран за участие камаранец, ще получи подарък с логото на инициативата и 5kmrun.

Именно по този списък, на място преди старта на състезанията, всички регистрирани за участие през сайта на 5kmrun, ще могат да си получат своят рекламен подарък, както и стартовия номер. Бягането и колоезденето са безплатни, а подаръчето от общината в този ден ще бъде единствено и само за нашите камаранци:) 

*Крайният срок за регистрация с получаване на подарък през сайта на 5kmrun e 8 юли!

ВНИМАНИЕ: При регистрация, тук на сайта на 5kmrun, друга регистрация за участие не ви е необходима!

3 от 4 в месеца на йога с 5kmrun

Какво е това? От 18 юни до 9 юли в четири последователни съботи в Южния парк, ще бъдем подвластни на месеца на йога практиките.

Идеята? В месеца на йога, да запознаем и предложим на нашите участници основни и полезни стречинг и йога практики, включително дихателни техники и медитация, които ще ни научат как да успяваме да се зареждаме с енергия, как да успокояваме ума си и как да се освобождаваме от стреса.

Какво ще се случва? След всяко бягане (18 и 25 юни, 2 и 9 юли), можете да останете за лек стречинг, който ще прераства в йога упражнения и релаксация за ума и тялото.

Как? Нашите партньори от “Изкуството да живееш”, ще подсигурят за вас шалтета, както и йога инструктор с опит в бягането. По същото време, инструктори от “Изкуството да живееш” ще провеждат йога практики за техни записани участници, така че ние от 5kmrun, сме поканени да се присъединим.

Предизвикателството? Всички наши 5кмрънци (както и участници от “Изкуството да живееш”), които успеят да запишат 3 бягания от 4 възможни в Южен парк, ще могат да участват в разпределението на три специални награди “за двама”.

Награди: …

Наистина страхотни награди ще се резпределят измежду участниците с поне три бягания, но какви ще са те и кои ще бъдат инструкторите, НАУЧИ ПОВЕЧЕ ОТ ТУК:

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО

4 – 10 юли  – 5kmrun Selfie Седмица на Jamieson;

9 юли 9:00 ч. София Западен парк, Варна, Бургас и Пловдив – обичайно;

9 юли 9:00 ч. Южен парк – „3 от 4 в месеца на йога с 5kmrun и Изкуството да живееш“;

9 юли 9:00 ч. София Южен парк – Бягане на обратно;

9 юли 10:00 ч. Южен парк – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г.

11 – 17 юли – 5kmrun Selfie Седмица на Розакта;

10 юли 11:00 ч. – София Парк Витоша: „Витоша летен фест 2022“ – ЗАПИШИ СЕ:

16 юли 9:00 ч. – Южен парк – Розакта рън

30 юли 10:00 ч. Пловдив – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г.

30 юли 10:00 ч. Варна – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г.

14 август 10:00 ч. София – XL с. Кътина – ЗАПИШИ СЕ:

Селфи седмица с Jamieson

ТЕЧЕ В МОМЕНТА!

Седем броя награди чакат!

Бягай с нашето безплатно приложение 5kmrun Selfie на всякаква дистанция по всяко време на денонощието в страната и по света. След това сам качи своя резултат в седмичната ни класация, като приложението ще ти изчисли твоите най-бързи 5км. 🙂

Много е лесно: https://info.5kmrun.bg/5kmrun-selfie/

Текущите резултати, следи от тук: https://5kmrun.bg/selfie/ofc

САТЕЛИТИ 5kmrun

9 юли 10:00 ч. Сателит Търговище: парк “Борово око“, Старт – Финалната зона е пред Художествената галерия „Никола Маринов“- Селфи отчитане на резултатите;

9 юли  09:00 ч. Сателит Димитровград: парк “Марица“, Старт – Финалната зона е входа на парка.- Селфи отчитане на резултатите;

9 юли  10:00 ч. Сателит Сливен: Старт – Финалната зона е пред лекоатлетическа зала „Васил Левски“- Селфи отчитане на резултатите;

10 юли (неделя) 9:00 ч. Сателит Несебър: Нов град, северната крайбрежна алея, под х-л „Парадизо“, ул. „Хан Крум“ 46 – Селфи отчитане на резултатите;

9 юли 8:30 ч. Сателит Шумен: на шуменското плато – Селфи отчитане на резултатите;

10 юли   (неделя) 10:00 ч. Сателит Благоевград – Селфи отчитане на резултатите;

10 юли  (неделя) 10:00 ч. Сателит Разград със Зелена стъпка: Градски парк – Разград, стартът е пред Ронда – Селфи отчитане на резултатите.

Видяхте ли нашите екипи във фен магазина?

Разгледай нашите спортни артикули с бранда на 5kmrun, харесай нещо и си поръчай екип, така помагаш на бранда – помагаш и на 5kmrun!

Както знаете, покупките се извършват директно от специализираният сайт за професионална спортна екипировка на BRYZOS/ секция 5kmrun:

Поръчката е в рамките на три работни дни, освен това поддържаме готови наличности на склад.

*Не забравяйте, с покупките на наши фен стоки, вие подпомагате бранда и каузата на 5kmrun, благодарности и приятно пазаруване 🙂

За тези, които искат да ни подкрепят? Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Стани патрон на 5kmrun с еднократна сума от 24 лв. в брой или по банка, или дарявай на месечни вноски по 1 eur през PayPal:

2/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или

3/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и

4/ Като купувате Био енергийните геловете на МelliGEL

Списък на Дарителите: https://5kmrun.bg/dariteli/list

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

Нашите патрони от измналата седмица:

  • 221695 Милчо Минков 2022-07-07
  • 22015 Шакир Ахмедов 2022-07-07
  • 25453 Преслав Цанов 2022-07-02
  • 15552 Нончо Илиев 2022-06-30 18:28:09

Нашите искрени благодарности за подкрепата!

2 Km Kids Run

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.

От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!

Детското 2 км бягане в гр. Варна и Пловдив!

След София и Варна, вече всяка последна събота на месеца, след Отборното на възрастните, децата от 4 до 14 г., ще участват в тяхно си бегаческо събитие и в Пловдив.

„5KMRUN НА СЕДМИЦАТА“

ИмеИлиян Мирославов

Баркод ID: 18957

Възраст: 33 г.

Професия/ работа: Машинен инженер.

Брой бягания: 33

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Илиян Мирославов (a.k.a. ИЛКО), родом от Враца съм, живял съм в Монтана, а от почти 20 години уча, работя и продължавам да се развивам в София. Също така, от 3 седмици съм горд собственик на…

Вижте цялото интервю на Илко:


Нашите благодарности.

Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности.

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)