СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 08.09.2022

0

Здравейте,

Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

С помощта на нашите спонсори:

Бягай 5kmrun селфи всеки ден!

Участвай в седмичната ни офлайн, безплатна, 5 км класация!

24 часа на ден/ 7 дни от седмицата: всеки желаещ, индивидуално пробягва дистанция от мin. 5 км (мах. без ограничение в км) на избрано от него трасе и самостоятелно качва своя резултат на сайта на 5kmrun! А всяка последна седмица на месеца и Отборно.

Научете повече:

Освен в Приложението, седмичната селфи класация, може да се следи на сайта и тук:

Запиши участие на XL Драгалевци Dynamic 2022!

Супер динамично – супер разнообразно, на места ще бягате, а на други няма да можете!

Обиколката е с дължина от около 4.7 км, ама хич не е за подценяване.

Всичко това е измислено и в крайна сметка, ще се приведе в изпълнение от треньорския екип на СКО „Валди“, а те до последно не обещават, че всичко е последно – просто dynamic 🙂

ВНИМАНИЕ! 

След дискусия в групата на “Патроните на 5kmrun” (нашите благодетели), се взе решение: считано от 25 септември (предстоящият ни XL “Драгалевци Dynamic”), променяме редовната такса участие от 20 на 25 лв., а в деня на старта от 30 на 35 лв. Безплатните участия за деца до 14 г. и възрастните над 60 г., остават без промяна!

Основно с увеличението, ние искаме да повдигнем възнагражденията на Главните 5kmrun Организатори на Основните градове, които не са променяни от 6 години.

ЗАПИШИ УЧАСТИЕ:

*Не забравяйте: участвайки на XLkmrun, вие помагате 5kmrun да го има всяка събота София, Варна, Бургас и Пловдив, благодарности:)

Факелът на мира идва за втори път на 5kmrun!

24 септември, 9:00 ч. Южен парк

Седмица на мира в България 2022

Всяка година на 21 септември светът отбелязва Деня на мира, обявен от Общото събрание на ООН за ден в подкрепа на идеалите на всеобщия мир.

Пробегът на мира е международна щафета, символизираща всеобщия стремеж на човечеството към по-мирен свят.

В момента Пробегът е най-мащабната и най-продължителна масова проява, посветена на мира.

Хора от хиляди населени места по маршрута на щафетата – деца и възрастни, обикновени граждани и световни лидери – се присъединяват към участниците в Пробега, изминавайки с факела няколко крачки или няколко километра. Всеки влага своите мечти и надежди в една обща вълна на приятелство и добронамереност.

След 2016 г., Пробега на мира ще се включи за втори път в нашето съботно 5kmrun бягане с пламтящия факел символ на мира и хармонията. Всички наши участници са призовани да изпратят своето послание за мир, да държат факела на мира и да се присъединят към мотото на отбора ни „Твоя е първата крачка“.

Докоснете факела! 

Всеки може да участва: спортисти или не, млади и стари. Носете факела няколко крачки, няколко пресечки или няколко километра, участвайте в една от хилядите церемонии по посрещане на факела. От вас се иска само готовност да направите крачка за световния мир.

Научи повече за програмата на Седмицата на мира:

5kmrun Night Run 2022 – опитай нещо различно!

По традиция, инициативата e насочена за информираност и създаване на по-добри и безопасни условия за спорт и бягане в тъмната част на денонощието.

Нощното бягане в София е в Южен парк, датата е 10 септември (събота) от 20:30 ч., като в този ден традиционно сутрешно бягане от 9:00 ч. ще има единствено и само в Западен парк, което пък дава възможност да се направи „дубъл“ за деня и удобен шанс за гастрол от Пловдив!

Ето и датите за всички градове:

София и Варна: 10 септември 20:30 ч. Южен парк и Морска градина.

Бургас: 17 септември 20:30 ч. Морска градина;

Пловдив 24 септември 20:00 ч. Гребен Канал

НОСЕТЕ СИ ЧЕЛНИЦИ!

*ВНИМАНИЕ: в дните на нощните за Бургас, Пловдив и Варна, традиционно сутрешно бягане от 9:00 ч. не се предвижда, както и провеждането на 2 km Kids Run в Южен парк!

5kmrun Night Run 2022 – опитай нещо различно!

ТАЗИ СЪБОТА бягаме на Бургас рън – Морска гара

ВАЖНО!

Единствено и само за това бягане!

На 10 септ. (тази събота), местим старта на 5kmrun на Морска гара Бургас! Така ще подкрепим нашите приятели от „Бургас рън“, които тази година в неделята на 11 септ., ще организират първият си класически маратон, както и дистанции на 21 и 10 км!

По този начин, местейки се на тяхното трасе и старт – финална зона, редовните ни съботни 5км, ще станат част от бургаският бегачески празник! ?

И така, още веднъж: на 10 септ. от 9:00 ч. ви очакваме на Морска гара Бургас за редовното ни съботно 5 км същинско бягане, като част от уикенда на Бургас рън ?

https://burgasrun.bg/program/

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО

5 – 11 септ. – 5kmrun Selfie Седмица с Jamieson – тече в момента;

10 септ. 9:00 ч. София Западен парк, Пловдив – редовни бягания;

10 септ. 9:00 ч. Бургас, Морска гара – 5kmrun, като част от Бургас рън 2022

10 септ. 10:00 ч. ОТМЕНЕНО Южен парк – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г.

12 – 18 септ. – 5kmrun Selfie Седмица с Допелхерц;

10 септ. 20:30 ч. София Южен парк и Варна Морска градина – Нощно бягане;

17 септ. 20:30 ч. Бургас Морска градина – Нощно бягане;

24 септ. 20:00 ч. Пловдив Гребна база – Нощно бягане;

24 септ. 9:00 ч. София Южен парк – Пробега на мира ще се включи за втори път в нашето съботно 5kmrun бягане с пламтящия факел символ на мира и хармонията.

25 септември (неделя) 10:00 ч. София – XL Драгалевци Dynamic – ЗАПИШИ СЕ:

24 септ. 10:00 ч. ОТМЕНЕНО Пловдив – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г.

24 септ. 10:00 ч. Варна – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г.

Селфи седмица с Jamieson

Тече в момента….

Нашата Селфи седмица с Jamieson набира скорост! 🙂

С безплатното ни приложение имаш пълна свобода да бягаш колкото, когато и където си поискаш, а след това сам да качиш своя резултат!

Както винаги за качилите са предвидени седем награди на лотариен принцип.

https://info.5kmrun.bg/5kmrun-selfie/

САТЕЛИТИ 5kmrun

10 септ. 10:00 ч. Сателит Търговище: парк “Борово око“, Старт – Финалната зона е пред Художествената галерия „Никола Маринов“- Селфи отчитане на резултатите;

10 септ. 09:00 ч. Сателит Димитровград: парк “Марица“, Старт – Финалната зона е входа на парка.- Селфи отчитане на резултатите;

10 септ. 10:00 ч. Сателит Сливен: Старт – Финалната зона е пред лекоатлетическа зала „Васил Левски“- Селфи отчитане на резултатите;

11 септ. (неделя) 9:00 ч. Сателит Несебър: Нов град, северната крайбрежна алея, под х-л „Парадизо“, ул. „Хан Крум“ 46 – Селфи отчитане на резултатите;

10 септ. 8:30 ч. Сателит Шумен: на шуменското плато – Селфи отчитане на резултатите;

11 септ. (неделя) 10:00 ч. Сателит Благоевград – Селфи отчитане на резултатите;

11 септ. (неделя) 10:00 ч. Сателит Разград със Зелена стъпка: Градски парк – Разград, стартът е пред Ронда – Селфи отчитане на резултатите.

24 септ. 9:00 ч. Сателит Монтана: Старт / Финал зоната е пред паметника на площад Жеравица, а трасето преминава през парк Монтанезиум – Селфи отчитане на резултатите.

Видяхте ли нашите екипи във фен магазина?

Разгледай нашите спортни артикули с бранда на 5kmrun, харесай нещо и си поръчай екип, така помагаш на бранда – помагаш и на 5kmrun!

Както знаете, покупките се извършват директно от специализираният сайт за професионална спортна екипировка на BRYZOS/ секция 5kmrun:

Поръчката е в рамките на три работни дни, освен това поддържаме готови наличности на склад.

*Не забравяйте, с покупките на наши фен стоки, вие подпомагате бранда и каузата на 5kmrun, благодарности и приятно пазаруване 🙂

За тези, които искат да ни подкрепят? Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Стани патрон на 5kmrun с еднократна сума от 24 лв. в брой или по банка, или дарявай на месечни вноски по 1 eur през PayPal:

2/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или

3/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и

4/ Като купувате Био енергийните геловете на МelliGEL

Списък на Дарителите: https://5kmrun.bg/dariteli/list

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

Нашите патрони от измналата седмица:

  • НЯМА

Нашите искрени благодарности за подкрепата!

2 Km Kids Run

ВАЖНО напомняне!

Тази събота 10 септ. 2022 г. от 10:00 ч. Детското 2 км бягане няма да се проведе! Следващото детско бягане за Южен парк е на 17 септември от 10:00 ч., заповядайте! 🙂

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.

От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!

Детското 2 км бягане в гр. Варна и Пловдив!

След София и Варна, вече всяка последна събота на месеца, след Отборното на възрастните, децата от 4 до 14 г., ще участват в тяхно си бегаческо събитие и в Пловдив.

„5KMRUN НА СЕДМИЦАТА“

ИмеИсмаил Ссенанджи

Баркод ID: 21366

Възраст: 35 г.

Професия/ работа: KBC Group / служител по данни на клиенти

Брой бягания: 22

Представи се, кажи нещо за себе си? Аз съм семеен човек със съпруга и дъщеря. Израснах в голямо семейство с много роднини около нас. Имам 4 братя и 1 сестра.

I am a family man with a wife and a daughter. I grew up in an extended family with lots of relatives around us. However, I have 4 brothers and 1 sister…

Вижте цялото интервю на Исмаил:

Нашите благодарности.

Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности.

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)