Седмичен бюлетин 09.10.2014

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

Започваме този бюлетин с поредния София Ръннинг Уикенд 18-19 окт., който се очертава доста вълнуващ!

Още в съботата съвместяваме две инициативи на редовното ни бягане в Южният парк, а именно:

Заедно с Областен информационен център София (ОИЦ-София) се включваме в националната инициатива „Да спортуваме заедно”!

Целта на инициативата е популяризиране работата на мрежата от 28 информационни центъра и постигнатите резултати по проекти, финансирани по Структурни и Кохезионен фондове за програмен период  2007-2013 г. и Споразумението за партньорство на Република България с Европейската комисия.

Ще разиграем един велосипед на томбола, за челната тройка са предвидени медали, а всички участници ще получат специални награди! 🙂

Областен информационен център – София (Договор за безвъзмездна финансова помощ №BG161PO002-3.3.02-0027-C0001) е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз в България, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Както повечето от вас знаят, този ден (18-ти, събота) е и Тематичното си бягане на adidas в София, като част от „София Ръннинг Уикенд“ и „Месецът на adidas„, където пък неделята ще продължим с едно красиво състезание от веригата XLkmrun в есенният Парк „Дворец Врана“.

Тези, които участваха в пролетния старт, знаят че трасето в парка е без никаква денивелация и позволява участие както за добре подготвените, така и за любителите на бягането.

19 октомври (неделя), 9:00 ч. старт!

Регистрация и всичко за това бягане от тук:

Показва се „“

Тази събота 5kmrun Варна става на 1 година!

Като на истински рожден ден заповядайте на торта, за да отпразнуваме деня след редовния ни крос! Празненствата за варненските камаранци ще се пренесат в Бургас, където вечерта ще тръгне специален 50 местен автобус за „Нощното бягане“ в Морската градина! Безплатни билети ще продължат да се раздават до изчерпване и на сутрешното бягане във Варна!

Използваме случая да благодарим на всички хора, направили възможен 5kmrun във Варна, на всички Доброволци помогнали и продължаващи да го правят, както и на всички вас участниците на 5kmrun Морска градина Варна! Честит Рожден Ден:)

Показва се „“

Завършваме, но преди традиционното ни интервю няколко бързи „стрелички“:

* Тези, които желаят да подкрепят кандидатурата на София за Европейска столица на спорта през 2017 г. могат да го направят, като се включат в безплатно планинско бягане на Витоша след нашите 5км. в Южния парк тази събота 11 октом. Всичко за това бягане е на www.marathon.bg В зависимост от заявилите се на сайта, ще организираме транспорт в 9:55 ч. от паркинга на Южния до Алеко. Ако имате собствен транспорт – отбележете!

* Днес 9 октомври е и извънредната ни Running Academy за София! От 20:00 ч. пред фонтана на главния вход на Южния парк ви чакаме за една вечерна тренировка – крос! Темата е „Особености на бягането при ниски температури“, а треньор е Петър Петров:)

* Новините и всичко най-интересно от миналата седмица тук:

Показва се „“

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР