Седмичен бюлетин 11.12.2014

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

Вече Календара на 5kmrun и приятели 2015 г. е даден за печат! Очаквайте 12 страничното цветно издание със снимките на над 420 камаранци, поставени на техните рождени дати през цялата година, да бъде готово до преди Коледните празници:)
Календарът ще може да закупите на цената на едно бягане на XLkmrun – 15 лв. (за пенсионери 10 лв.), а със събраните средства ще доизградим и доразвием новата ни инициатива „Отборно бягане“, в която предвиждаме много нови и интересни елементи и статистики!

Върви и процесът по изграждането на Онлайн магазина на брандирани рънинг продукти на 5kmrun! Надяваме се отново до преди Коледните празници, да завършим всички необходими процедури и действия, за да стартираме продажбите…:)

Малко важни уточнения за предстоящите ни мероприятия:

Тази събота 13 дек. е официален работен ден и редовните бягания на 5kmrun (София, Варна, Бургас и Пловдив) се преместват на следващия ден 14 декември (неделя) от 10:00 ч. на обичайните ни места!

В София (14 декември – неделя) ще бягаме тематично с adidas, а това бягане е обявено за „Официален ден – 50 Почетен легионер на 5kmrun“!
Всички камаранци с 50 участия и повече, ще получат своите юбилейни тениски от adidas и ще бъдат възнаградени за тяхната упоритост, постоянство и лоялност!
Внимание, тениските ще бъдат раздадени преди старта в неделя, затова изискваме легионерите да дойдат към 9:15 ч., за да си получат фланелките навреме! Още веднъж отбелязваме, че това е единствения ден и възможност за получаване за тези, които вече имат първите си оранжеви тениски от клуба!

В неделя 14 декември след финала на 5kmrun във Варна и Пловдив ще бъдат раздавани наградите (тениски) от преките трибои в Garmin „Сблъсъкът на Титаните – 3“. Моля, наградените да направят всичко възможно да си ги получат в този ден, за да не разводняваме процеса!

Спечелилите за град София в Garmin „Сблъсъкът на Титаните – 3“ ще си получат наградите на 20 дек., в предвид таз седмичното Тематично бягане с adidas!

Резултатите от Garmin „Сблъсъкът на Титаните – 3“, както и списъка на наградените от тук:

Running Academy

Само за София: 13 дек. събота от 10:00 ч. ще имаме тренировка на Running Academy, както следва:
Треньор: Мая Недялкова
Тема: „Подготовка за скоростно бягане на 5kmrun“
Място: Южен Парк, поляната на слънчевия часовник

Днес 11 дек. от 20:00 ч. вечерен крос с треньор Петър Петров (Южен Парк, централен вход пред фонтана)

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)