Седмичен бюлетин 12.03.2015

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

В днешният ни Бюлетин ще започнем с новината за предстоящото откриване на съботно – изцяло Детско 2 км. бягане!

Ето подробностите:

Какво е това: 2 км. свободно, но организирано бягане изцяло и само за деца!

За кого е това: За всички желаещи деца от 4 до 14 годишна възраст! Родители и придружители могат да бягат за подкрепа и сигурност на малчуганите, но тяхното време и място няма да се отчита!

Кога: Както „Отборното бягане“, 2 км. бягане за деца ще бъде организирано всяка последна събота от месеца.

Къде: За сега само в Южен парк София. Старт / финалната зона остава пред „Паметника с гълъбите“, но 2 км. трасе няма да се препокрива с това на 5kmrun!

Как: След еднократна регистрация на сайта, по същия начин както и от където става регистрирането за 5kmrun. Вече регистрираните деца на 5kmrun, нямат нужда от повторна регистрация!

Какво ще получат малките камаранчета: Както и големите:): Засичане, съхранение и предоставяне на информация относно постигнатите резултати за време и заето място след финиширане!

Колко струва: Абсолютно безплатно за всяко дете.

Откриване и първо бягане: 25 април 2015 г., 10:00 ч. Южен парк.

Ние от 5kmrun си даваме сметка, че децата са най-ценното ни богатство и затова сигурността и здравето на това съботно 2 км. детско бягане ще бъде приоритет за всички нас: Организатори, Родители, Придружители и най-малките ни участници!
В тази връзка трасето от 2 км. ще бъде допълнително осигурено и обезопасено, като за целта ще имаме нужда от допълнителен брой Доброволци!

За „Главен Организатор“ на Детското бягане сме избрали Георги Атанасов (млад баща:), който поема цялостната дейност и работа, свързана с организацията и провеждането на това мероприятие!

Детското 2 км. бягане ще се появи в отделна секция на сайта на 5kmrun! Към този момент, нашите програмисти от Design Studio 42 приключват неговия софтуер. Очаквайте до няколко седмици неговата визия и поява на сайта, както и подробности около тази нова инициатива:)

Важно съобщение:

21-ви март (събота) е официален работен ден!

В тази връзка, преместваме нашето съботно бягане (София, Варна, Пловдив и Бургас) за следващия ден: 22 март (неделя) от 10:00 ч. на обичайните ни места по градове, очакваме ви всички!

В рамките на Running Academy до края на тази седмица:

София:
Днес 12 март: вечерен крос от 19:00 ч., фонтана на Южен парк. с Петър Петров🙂

Неделя 15 март: Академия по спортно ориентиране III част – CCS Sofia (парк „Земята и хората“) от 10:00 ч., подробности тук:

Четири дневния (неделен) курс по Спортно Ориентиране се провежда в рамките на Running Academy съвместно с нашите партньори и приятели от спортен клуб по ориентиране „Валди“!

За всички начинаещите камаранци:

Running Academy е създадена най-вече за хора, които нямат никакъв опит, техника и физическа подготовка за бягане!

Не се страхувайте, че ще бавите другите академици в  бегаческите занимания или ще задавате „тъпи“ въпроси към треньорите, напротив: има кой да се погрижи за вашето темпо и да отговаря с разбиране, любезност и усмивка на всичките ви запитвания…! Заповядайте и ще се уверите сами 🙂

Накратко:
* Тази събота ще се раздават пластиките в Пловдив! Не пропускайте шанса да си получите картата на момента:)

* В София също продължаваме раздаването на тези пластики, както исъстезателните стартови номера на заявилите се за XLkmrun.
Моля, заповядайте да си ги получите, за да не се првевърне това в безкраен процес, който ни ангажира допълнително с човек, всяка събота! Предварително благодарим за разбирането!

* Който иска да ни подкрепи, а все още не го е направил?
Може да ни подкрепите, като се запишете на някой от следващите ни неделни състезания на XLkmrun или просто си поръчате някой от нашите продукти на онлайн магазина, брандирани с логата на 5kmrun 🙂

Мобилното Приложение вече е поставено във футъра на всяка старница в сайта на 5kmrun.bg. Можете да го сваляте (за сега само за системата Андроид), но скоро и за IPhone!

* Най-интересното в Новините от първия неделен XLkmrun, който се проведе миналата неделя (8 март) в Западен парк!

* Най-новите ни две статии от Блога RA:
1/ „Колко често е нужно да бягаме“ от Георги Крумов;
2/ „15-те тренировъчни съвета на Нютън и Ноукс“ (Първа част), автор Даниел Павлов.

Тази снимка е от Конкурса на 5kmrun: „Бягащата петица в действие и навсякъде“ 🙂
Автор: Илка Антонова от София
Всичко за Конкурса от тук:

В рубрика „5камаран на седмицата“!

Както обещахме, интервюто тази седмица ще ни представи от близо един истински сърцат фен на съботното ни бягане с неограничени възможности и неизчерпаема енергия за добро и много щуротии…:)

Представяме ви ентусиаста Цеко Цеков, който дръзна да боядиса с блажна боя половината Южен парк на София:)

Име: Цветко Цветков

Възраст: 18 г.

Професия/ работа: ученик

Брой участия: 37 (Бягане 33/ Доброволец 4)

Представи се, кажи нещо за себе си? Здравейте, казвам се Цветко Цветков и съм ученик в 12 клас. Живея в София,  уча информационни технологии и програмиране.
Обичам спорта и предизвикателствата. Любимата ми фраза е: „Кажи ми че не мога нещо, и само гледай“, откъдето идва и моето мото: „Аз мога“! Харесва ми да контактувам с хора и обичам да нахалствам, когато е необходимо.:)
Според близките и приятелите ми съм луда глава която е свикнала да живее живота си „на центрофуга“ … хмм, май са прави? 🙂 …

Цялото интервю на Цеко ТУК

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)