Седмичен бюлетин 12.11.2015

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

В днешния Бюлетин представяме компанията NN, която ще поеме подкрепата на най-малките ни участници – децата, след това ще ви покажем страхотно зареждащото клипче от „Аплодирай следващия“ – Южен парк и накрая завършваме с редовната ни рубрика „5камаран на седмицата“!

Детските съботни бягания на 5kmrun вече ще се реализират с подкрепата на NN България (доскоро познати като ING Животозастраховане и ING Пенсионно осигуряване).
Глобалната компания за застраховане, пенсионно осигуряване и управление на активи е новият партньор, с подкрепата на който най-младите фенове на бягането в София ще се радват на нови спортни изживявания и множество награди.
Новата поредица от бягания – NN 5kmrun за деца – ще обхване 14 бягания за 14 месеца, считано от м. ноември, а мястото е добре познатия ни Южен парк в столицата.
За всички почитатели напомняме, че детското бягане се организира всяка последна събота от месеца, като предизвикателството пред младите участници е да пробягат дистанцията от 2 километра.

NN има богата история в подкрепата за разнообразни спортни дейности, като волейбол, футбол, хокей на лед и шах. С промяната на името и логото на бизнеса от ING на NN през 2015 г., компанията търси и открива по отношение на бягането нова спортна активност, която да развива и подкрепя.

В международен план компанията застава зад различни маратони, като бягането е в унисон с ценностите на  NN – Грижа, Откритост, Ангажираност. Със спортните прояви компанията се стреми да допринася за по-доброто здраве и благоденствие на обществото, така както се грижи и за финансовото бъдеще на хората.

Маратоните, които NN спонсорира в момента са: NN Маратонът в Ротердам (Marathon Rotterdam, Холандия), NN Маратонът в Хага (City-Pier-City Run (CPC), Хага, Холандия), NN Градски бягания в Белгия  (NN Urban Trail series, various locations, Belgium), Маратонът Александър Велики в Солун, Гърция (Alexander the Great Marathon, Thessaloniki, Greece), NN Да живеем добре в Гърция NN Live Well Event, Athens, Greece (own event), NN Ултрабалатон,езерото Балатон, Унгария (NN Ultrabalaton, Balaton Lake, Hungary), ING Нощен маратон в Люксембург ( ING Night Marathon, Luxembourg, Luxembourg), Градски бягания с Nationale-Nederlanden на различни места в Полша (City Trails with Nationale-Nederlanden, various locations, Poland), Маратонът в Наха, Япония (Naha Marathon, Naha, Japan).

NN  и 5kmrun  ви очакват  на 28 ноември (събота ) от 11.00 ч.  В бягането могат да участват всички желаещи деца от 4 до 14 годишна възраст. Родители и придружители могат да бягат за подкрепа и сигурност на малчуганите, но тяхното време и място не се отчита 🙂

Очаквайте информация и подробности за предстоящите ни инициативи свързани с NN 5kmrun за деца!

За NN България
NN Group е компания с предимно европейско присъствие, с 15 милиона клиенти в 18 страни. С повече от 12 000 служители групата предоставя пенсионно осигуряване, застраховане, управление на активи и банкиране. В България NN Пенсионно осигуряване и NN Животозастраховане помагат на над 385 хиляди индивидуални клиенти да планират финансовото си бъдеще, както и на над 300 корпоративни клиенти да осъществяват програми за мотивиране и ангажиране на служителите си. www.nnbulgaria.com

Вижте какво невероятно изживяване и каква атмосфера се създаде на стартиралата нова инициатива „Аплодирай следващия“! От тук нататък, всяка ПЪРВА събота на месеца в София, Варна, Бургас и Пловдив, ще си „причиняваме“ тази емоция и тръпка!

Нека това събитие се превърне в традиция и запазена марка за взаимно уважение, признание и чест на 5kmrun!

VIDEO

Предстоящо, важно и накратко:
  • 14 ноем.: 10:00 ч., Южен парк, Бягане с кауза „Променяме диабета“
  • 15 ноем.: 11:00 ч., „Extreme трейл – Бонсови поляни“, Индивидуално и Отборно състезание от веригата XLkmrun и SALOMON!
  • Считано от 5 окт. делничните ни (вечерни) тренировки на Running Academy са всеки Понеделник, Вторник, Сряда и Четвъртък, подробности тук;
  • Новините от последните бягания и новата инициатива „Аплодирай следващия“, тук:

Running Academy – вечерни тренировки всеки понеделник, вторник, сряда и четвъртък: 19:00 ч. в Борисовата градина с треньор Петър Петров

И накрая отново за тези, които искат да ни подкрепят, можете да го сторите по няколко начина:
1/ Покупка на рънинг продукт с логото на 5kmrun (имаме нови модели тениски:) или
2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на първите дарители тук.

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната в червено)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

Завършваме с интервюто „5камаран на седмицата“ и най-доброто от Недялко Стамов, един щастлив бургазлия, който се радва на обикновените неща от живота… 🙂

Име: Недялко Стамов от Бургас

Възраст: 41 г.

Професия/ работа: служител в редиците на МВР

Брой участия: 75 (Бягания 71 / Доброволец 4)

Представи се, кажи нещо за себе си? На 41 г., роден съм в гр. Ямбол. Завършил съм ИУ „Варна“, специалност „финанси“, но никога не съм работил в тази сфера. Имам магистърска степен от Академия на МВР  София. От 2002г. живея и работя в гр. Бургас. Имам прекрасно семейство с което се гордея – жена, две момчета на 10 г. и на 8 г. и една малка принцеса, която на рождения ми ден 22.12. ще навърши 2 г…

Вижте цялото интервю на Недялко, ТУК:

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)