СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 14.10.2021

0

Здравейте,

Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

С помощта на нашите спонсори:

Бягай 5kmrun селфи всеки ден!

Участвай в седмичната ни офлайн, безплатна, 5 км класация!

24 часа на ден/ 7 дни от седмицата: всеки желаещ, индивидуално пробягва дистанция от мin. 5 км (мах. без ограничение в км) на избрано от него трасе и самостоятелно качва своя резултат на сайта на 5kmrun! А всяка последна седмица на месеца и Отборно.

Научете повече:

Освен в Приложението, седмичната селфи класация, може да се следи на сайта и тук:

Запиши се за XL Бонсови поляни 2021:

Есенна Люлин планина и емблематичната местност „Бонсови поляни“, каним ви на предпоследното ни XL състезание за 2021 година.

Ккато всяка година, трасето на „Бонсови поляни“, ще бъде подготвено от КСО „ВАЛДИ“, начело с Теодор Тодоров и Станка Кючукова.

Отново в три дистанции за различни потребности и физически възможности, тракът на трасето от тук!

И така, ако ви се искат много изкачвания, спускания и равни участъци, съчетани с пейзажи и панорама в топли есенни цветове, то XL Бонсови поляни е само за вас!

Не забравяйте: участвайки на XLkmrun, вие помагате 5kmrun да го има всяка събота София, Варна, Бургас и Пловдив, благодарности:)

ЗАПИШИ УЧАСТИЕ СЕГА:


10 км на 5kmrun

10 км на 5kmrun!

По предложение на Иво Атанасов, в седмицата на Thanksgiving 25 ноем. – Ден на благодарността или Thanks = Ten kilometers, ви каним на една пробна, класическа десетка във формат нещо между 5kmrun и XLkmrun, а именно:

Дата: 27 ноември 2021 / събота

Час на старта: 10:00 ч. – в едно със същинското 5kmrun

Място: Южен парк

Какво: Индивидуално и отборно, свободно, но организирано бягане – две обиколки на основното 5kmrun трасе Южен парк

Организация: Без стартови номера, маркировка, лекар, подкрепителен пункт, награди и награждаване. Ще подсигурим безплатен чай.

Резултати: Резултатите на 10 км, ще качим в секцията на XLkmrun.

Регистрация: Тук в секцията на XL, моля, записвайте се, за да имаме представа за бройката на участниците!

Такса: Без такса. В чест деня на благодарността, ще я имаме нашата урна за дарения, където всеки свободно и при желание, вместо такса, може да дари сума в размер по лична преценка.

5 км или 10 км? Като всяка последна събота и Отборно, сигурно ще има хора за 10 км, които ще искат, да запишат участие и на 5kmrun? Решението е след като финишират за 5kmrun и получат своето място-тагче, то с него в джоба, тръгват за своята втора обиколка. “Класическите” участници на 10 км, директно въртят за втора обиколка.

Едва след това първо за нас 10 км бягане, можем заедно да решим дали и ако да, то при каква честота и формат, ще продължим и занапред, да провеждаме “десетката”? 🙂

ЗАПИШИ УЧАСТИЕ СЕГА:


С подкрепата на Столична Община и „София Европейска Столица на Спорта“, отправяме нашето предизвикателство към всички участници за НОВ ЛИЧЕН РЕКОРД на 5kmrun.

Всички финиширали на това бягане (София Южен и Западен парк, Варна, Бургас и Пловдив) с нов личен рекорд, участват в томбола за разпределението на 15 индивидуални награди, вкл. една тениска от фен магазина на 5kmrun!

Наградите, подсигурени от „София Европейска Столица на Спорта“, ще се разпределят измежду всички участници ( 4 града ) с нов личен рекорд в това бягане.

И така, датата е 16 октомври, а предизвикателството е отправено: даваме максимума от себе си за нов личен рекорд на 5kmrun!

Селфи седмицата с Допелхерц тече…

Издебни пролука за хубаво време и бягай на любимото ти трасе – толкова, колкото ти се иска, a накрая сам качи своя резултат!  Много е лесно, виж как: https://info.5kmrun.bg/5kmrun-selfie/

Десет селфи участници, ще спечелят бегаческо-потребни награди от Допелхерц, що пък и ти, да не си късметлия? Следи си текущата класация от тук: https://5kmrun.bg/selfie/ofc

––

За да се радвате на здрави и подвижни стави, се доверете на техния Допелхерц Колаген 11 000 Куркума + Джинджифил, съдържащ цели 11 000 мг хидролизиран течен колаген.

https://www.doppelherz.bg/…/dopelkhercr-sistem-kolagen…/

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО

11 – 17 окт. – 5kmrun Selfie седмица с Допелхерц – тече в момента;

16 окт. 9:00 ч. София Ю+З, Варна, Бургас и Пловдив – „Подобри себе се на 5kmrun 2021“;

16 окт. 10:00 ч. София Южен парк – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца!

18 – 24 окт. – 5kmrun Selfie;

30 окт. 10:00 ч. Варна – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г.;

21 ноем. 11:00 ч. София – XL Бонсови поляни 2021 – запиши участие:

27 ноем. 10:00 ч. София – Южен парк, 10 км на 5kmrun – запиши участие:

САТЕЛИТИ 5kmrun

16 окт. 9:00 ч. Сателит Търговище: парк “Борово око“, Старт – Финалната зона е пред Художествената галерия „Никола Маринов“- Селфи отчитане на резултатите;

16 окт. 9:00 ч. Сателит Димитровград: парк “Марица“, Старт – Финалната зона е входа на парка.- Селфи отчитане на резултатите;

16 окт. 9:00 ч. Сателит Сливен: Старт – Финалната зона е пред лекоатлетическа зала „Васил Левски“- Селфи отчитане на резултатите;

17 окт. (неделя) 9:00 ч. Сателит Несебър: Нов град, северната крайбрежна алея, под х-л „Парадизо“, ул. „Хан Крум“ 46 – Селфи отчитане на резултатите;

16 окт. 8:30 ч. Сателит Шумен: на шуменското плато – Селфи отчитане на резултатите;

17 окт. (неделя) 9:00 ч. Сателит Благоевград – Селфи отчитане на резултатите;

17 окт. (неделя) 9:00 ч. Сателит Разград със Зелена стъпка: Градски парк – Разград, стартът е пред Ронда – Селфи отчитане на резултатите;

Видя ли нашите екипи във фен магазина?

30% намаление до изчерпване на количествата! 

Очаквайте до седмица да пуснем новата ни колекция на спортни артикули с бранда на 5kmrun! До тогава, можете да се възползвате от намалените наличности със старият дизайн!

Както вече знаете, покупките се извършват директно от специализираният сайт за професионална спортна екипировка на BRYZOS/ секция 5kmrun:

Поръчката е в рамките на три работни дни, освен това поддържаме готови наличности на склад.

*Не забравяйте, с покупките на наши фен стоки, вие подпомагате бранда и каузата на 5kmrun, благодарности и приятно пазаруване 🙂

За тези, които искат да ни подкрепят? Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Стани патрон на 5kmrun и дарявай по 1 eur на месец:

2/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или

3/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и

4/ Може да дарите еднократна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук.

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

Нашите патрони от измналата седмица:

  • 17060 /Иванка Тодорова / месечно / 11 окт. 2021

Нашите искрени благодарности за подкрепата!

2 Km Kids Run

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.

От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!

Детското 2 км бягане и в гр. Варна!

Вече всяка последна събота на месеца, след Отборното на възрастните, децата от 4 до 14 г., ще участват в тяхно си бегаческо събитие и във Варна. Следващото бягане е 30 октомври!

„5KMRUN НА СЕДМИЦАТА“

Име: Деница Зайкова

Баркод ID: 18494

Възраст: 29 г.

Професия/ работа: Архитект

Брой бягания: 52

Представи се, кажи нещо за себе си? Аз съм Дени, на 29 г., родом от слънчев Пловдив, а в последните 12 г. съм поредният кореняк-столичанин. Не ме свърта на едно място – танцувам, карам колело, плувам, бедствам в планината, изобщо обичам движението във всички форми…

Вижте цялото интервю на Дени:


Нашите благодарности.

Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности.

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)