СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 15.07.2021

0

Здравейте,

Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

С помощта на нашите спонсори:

Бягай 5kmrun селфи всеки ден!

Участвай в седмичната ни офлайн, безплатна, 5 км класация!

24 часа на ден/ 7 дни от седмицата: всеки желаещ, индивидуално пробягва дистанция от мin. 5 км (мах. без ограничение в км) на избрано от него трасе и самостоятелно качва своя резултат на сайта на 5kmrun! А всяка последна седмица на месеца и Отборно.

Научете повече:

Освен в Приложението, седмичната селфи класация, може да се следи на сайта и тук:

XL Бистрица 2021, запиши се:

За втора поредна година, августовския ни XL е на това трасе „Бистрица“ 🙂

XL „Бистрица“ e по идея на Петър Иванов – един от най-титулуваните наши младежи по спортно катерене, а и доста бръз бегач на 5kmrun: 16:25 🙂

Обиколката е 5.5 км дължина по коларски път с обща сумарна денивелация около 120 м. Първата част на трасето, минава  буквално покрай Бистришкия манастир „Св. св. Йоаким и Ана“. През този участък, ще се любувате на невероятна гледка към Плана планина, а навлизайки във втората част, ще съзерцавате обширна панорама към Витоша.

Виж снимките от 2020

ЗАПИШИ УЧАСТИЕ:

*Не забравяйте: участвайки на XLkmrun, вие помагате 5kmrun да го има всяка събота София, Варна, Бургас и Пловдив, благодарности:)

19 – 25 юли e селфи седмица на Garmin!

Вече знаете, че когато в месеца имаме пет седмици, една от тях се отржда за Garmin! 🙂

Считано от следващият понеделник до 25 юли, всички, които запишат участие на нашето безплатно мобилно приложение, ще участват в разпределението на седем броя (два само за сателитите), много яки награди от бранда!

Наградите по традиция се теглят след края на седмицата и се изпращат по куриер.

Не забравяйте: всички регистрирани участници на 5kmrun, автоматично получават възможност за отстъпка от 15 % при покупка на часовник или друг артикул от официалният магазин на Garmin България!

Търсим Главен организатор и помощник за 5kmrun Пловдив?

След близо шест години и вече семеен, нашият главен за Пловдив Мирослав Кузмов, реши да преустанови своята роля на 5kmrun организатор. Миро няма да прекъсне изцяло връзката си със нашите съботни бягания и ще остане на разположение и в помощ на новия екип, благодарности!

Сега за ролята Главен организатор 5kmrun Пловдив: Търсим енергичен и мотивиран мъж, с предимство от средите на 5kmrun и бегаческата общност, който ще извършва ежеседмично организацията по провеждането на 5 км. бягане, включително: засичане време и място на участниците, импортиране на резултатите на сайта и качване на снимки на fb страницата на 5kmrun.

Позицията е платена, а главния организатор сам избира и предлага своя помощник. Предвижда се обучение и постоянен съпорт.

В допълнение, позицията предлага множество материални и не материални ресурси, контакти и възможности за личностно и професионално развитие.

Не на последно място, привилегията, да бъде част от екипа на една от най-обичаните и разпознаваеми организации с траен принос в сферата на любителското бягане и спорт в България!

Желаещите за главен организатор на 5kmrun Пловдив, нека да пишат на office@5kmrun, или директно да звънят на 0888 912 670.

Тази обява я споделяме първо в нашата си fb група, защото както споменахме, предпочитаме, да намерим и присъединим човек от нашата си 5kmrun общност!

Не се страхувайте да се пробвате, не се притеснявайте да насърчите свой познат, който смятате, че е подходящ, но не се наема или се колебае.

И накрая, но не на последно – моля, приемете го лично и отговорно, че намирането на подходящ главен организатор на 5kmrun Пловдив си е наша обща задача и поръчение и касае всеки един участник на съботните 5 км бягания, благодарности!

Bang & Olufsen & 5kmrun & Selfie

Вече сме на финала, т.е. нашата последна седмица от селфи предизвикателството „4 от 4“ на Bang & Olufsen!

Двама редовни участници (четири участия в четири седмици), ще спечелят чифт безжични слушалки Bang & Olufsen на стойност 350 EUR и една портативна тонколона Bang & Olufsen на стойност 250 EUR!

Научи повече:

В допълнение: и за тази четвърта (12-18 юли) седмица, ще теглим нови петима късметлии за седмично участие!

Още нещо: остават само четири дни в които, всички наши регистрирани участници на 5kmrun, ще могат да ползват 10 % отстъпка от двата продукта в представителния магазин на B&O на Бул. „Черни връх“ 53. Желаещите за отстъпка, да пишат на office@5kmrun.bg

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО

12-18 юли – 5kmrun Selfie седмица с Допелхерц – тече в момента;

17 юли 10:00 ч. София Южен парк – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца!

19-25 юли – 5kmrun Selfie – Седмица на Garmin;

12-18 юли – „4 от 4“ в месеца на Bang & Olufsen на 5kmrun Selfie – четвърта седмица;

31 юли 10:00 ч. Варна – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г.;

15 август 10:00 ч. – XL Бистрица 2021 – запиши участие:

САТЕЛИТИ 5kmrun

7 юли 9:00 ч. Сателит Търговище: парк “Борово око“, Старт – Финалната зона е пред Художествената галерия „Никола Маринов“- Селфи отчитане на резултатите;

17 юли 9:00 ч. Сателит Димитровград: парк “Марица“, Старт – Финалната зона е входа на парка.- Селфи отчитане на резултатите;

17 юли 9:00 ч. Сателит Сливен: Старт – Финалната зона е пред лекоатлетическа зала „Васил Левски“- Селфи отчитане на резултатите;

18 юли (неделя) 9:00 ч. Сателит Несебър: Нов град, северната крайбрежна алея, под х-л „Парадизо“, ул. „Хан Крум“ 46 – Селфи отчитане на резултатите;

17 юли 8:30 ч. Сателит Шумен: на шуменското плато – Селфи отчитане на резултатите;

17 юли 9:00 ч. Сателит Монтана: Старт – Финалната зона е пред паметника на площад Жеравица – Селфи отчитане на резултатите – първо бягане;

18 юли (неделя) 9:00 ч. Сателит Благоевград – Селфи отчитане на резултатите;

18 юли (неделя) 9:00 ч. Сателит Разград със Зелена стъпка: Градски парк – Разград, стартът е пред Ронда – Селфи отчитане на резултатите;

Бягай селфи с Допелхерц

Селфи седмицата на Допелхерц тече, вече имаме над 150 селфита!

https://5kmrun.bg/selfie/ofc

Десет участници качили своя резултат през нашето мобилни приложение 5kmrun Selfie, ще спечелят яка награда от немския бранд. Пет от наградите са за поощрение на участници от сателитите 🙂

Зареди се с Допелхерц Магнезий 500 с удължено освобождаване и подобри рекорда си! 🥇

Видя ли нашите екипи във фен магазина?

Както вече знаете, покупките се извършват директно от специализираният сайт за професионална спортна екипировка на BRYZOS/ секция 5kmrun:

Поръчката е в рамките на три работни дни, освен това поддържаме готови наличности на склад.

*Не забравяйте, с покупките на наши фен стоки, вие подпомагате бранда и каузата на 5kmrun, благодарности и приятно пазаруване 🙂


За тези, които искат да ни подкрепят? Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Стани патрон на 5kmrun и дарявай по 1 eur на месец:

2/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или

3/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и

4/ Може да дарите еднократна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук.

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

Нашите патрони от измналата седмица:

  • Няма нови патрони!

Нашите искрени благодарности за подкрепата!

2 Действия след приключване на благотворителната кампания

Вижте всичко за нашата 5kmrun благотворителната кампания 2021, както и точният отчет на всички получени дарения в размер на 26,100 лв., разбит по суми и дарители :

2 Km Kids Run

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.

От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!

Детското 2 км бягане и в гр. Варна!

Вече всяка последна събота на месеца, след Отборното на възрастните, децата от 4 до 14 г., ще участват в тяхно си бегаческо събитие и във Варна. Следващото бягане е 31 юли!

„5KMRUN НА СЕДМИЦАТА“

ИмеРадина Райчева

Баркод ID: 11131

Възраст: 44 г.

Професия/ работа: Работи в областта „Права на човека“.

Брой участия: 54 (Бягане 49/ Доброволец 5)

Патрон на 5kmrun: от 21.04.2021

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Константин Кашлов, на 51 години от Бургас. Живея в този прекрасен град от както съм се родил. Харесвам много спортове и опитвам всичко до което съм се докоснал: тенис на корт , тенис на маса, футбол, бадмингтон, бягане, а от скоро и скално катерене. Важно е  …

Вижте цялото интервю на Ради:

Нашите благодарности.

Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности.

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)