СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 16.06.2022

0

Здравейте,

Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

С помощта на нашите спонсори:

Бягай 5kmrun селфи всеки ден!

Участвай в седмичната ни офлайн, безплатна, 5 км класация!

24 часа на ден/ 7 дни от седмицата: всеки желаещ, индивидуално пробягва дистанция от мin. 5 км (мах. без ограничение в км) на избрано от него трасе и самостоятелно качва своя резултат на сайта на 5kmrun! А всяка последна седмица на месеца и Отборно.

Научете повече:

Освен в Приложението, седмичната селфи класация, може да се следи на сайта и тук:

Вечерна XL Щафета по двойки

Динамичен и забавен, този формат щафета, ще ви разбие!

Кога: 06.07.2022 г. от 19:00 ч.

Къде: Северен парк

Как: Отбори от по 2 души или най-точно казано – двойки

Тип двойки: Дамска, Мъжка и Смесена

Трасе и дистанция: една обиколка от 2,2 км по изградените алеи на парка с 40 м денивелация. Виж трасето:

Какво: Предаване на щафетна палка (2 души в отбор х 2 обиколки за всеки един учстник х 2,2 км), както следва: два щафетни кръга за 2-та участници в двойката или 1-ви пост бяга една 2.2 км обиколка – предава на 2-ри пост, който бяга своята 2.2 км обиколка: това представлява един кръг и така общо два пъти си разменят палката за достигането на 4,4 км сумарна дистанция за всеки един от тях или общо 8,8 км за двойката.

Класиране: Обща класация по място и време на трите вида двойки, както и отделни класации за различните типове двойки – Дамска, Мъжка и Смесена.

Регистрация, Такса и още инфо за Щафетата:

ЗАПИШИ УЧАСТИЕ

Не забравяйте: участвайки на XLkmrun, вие помагате 5kmrun да го има всяка събота София, Варна, Бургас и Пловдив, благодарности:)

3 от 4 в месеца на йога с 5kmrun

Какво е това? От 18 юни до 9 юли в четири последователни съботи в Южния парк, ще бъдем подвластни на месеца на йога практиките.

Идеята? В месеца на йога, да запознаем и предложим на нашите участници основни и полезни стречинг и йога практики, включително дихателни техники и медитация, които ще ни научат как да успяваме да се зареждаме с енергия, как да успокояваме ума си и как да се освобождаваме от стреса.

Какво ще се случва? След всяко бягане (18 и 25 юни, 2 и 9 юли), можете да останете за лек стречинг, който ще прераства в йога упражнения и релаксация за ума и тялото.

Как? Нашите партньори от “Изкуството да живееш”, ще подсигурят за вас шалтета, както и йога инструктор с опит в бягането. По същото време, инструктори от “Изкуството да живееш” ще провеждат йога практики за техни записани участници, така че ние от 5kmrun, сме поканени да се присъединим.

Предизвикателството? Всички наши 5кмрънци (както и участници от “Изкуството да живееш”), които успеят да запишат 3 бягания от 4 възможни в Южен парк, ще могат да участват в разпределението на три специални награди “за двама”.

Награди: …

Наистина страхотни награди ще се резпределят измежду участниците с поне три бягания, но какви ще са те и кои ще бъдат инструкторите, НАУЧИ ПОВЕЧЕ ОТ ТУК:

“ЮБЗ Шлем 5kmrun София 2022”

Единствена и уникална, такава възможност се отдава един път годишно! Каним ви на вторият “ЮБЗ Шлем 5kmrun София 2022”!

Кога: 26.06.2022 г.

Какво: 3 пъти х 5 км, три отделни старта, Индивидуално и VIVACOM Отборно, участниците пробягват трите 5kmrun официални трасета в един и същи ден, в точно определен час, в една възможна последователност. Участниците сами избират начин и средство за придвижване, но едно е ясно – от старта в Южен, състезанието приключва едва след финала на Западен парк!

Къде: Южен парк 8:00 ч./ Борисова градина 9:00 ч. / Западен парк 10:30 ч.

Трасе и дистанция: по 5 км на всяко едно от традиционните трасета на 5kmrun за съответния парк!

Как: …

Пълната информация и записване от ТУК:

Благотворително Бягане за децата на Варна 2022!

За ТРЕТА поредна събота ще носим урните за тези, които не успяха да присъстват миналата седмица и да дарят своето време!

Вече имаме над 8000 лв. събрани, но са необходими още!

Каузата:

Със събраните средства от тази кампания, ще се закупят 5 бр. Инфузионни помпи Compact Plus за Педиатрията на Университетската болница “Света Марина” във Варна, която обхваща 3 клиники, 1 Детско отделение за интензивно лечение и Спешно отделение за деца.

Нашата цел е да съберем 16 926 лв. – което представляват 4 бр. инфузионни помпи BBraun модел Infusomat Compact Plus на стойност 3006 лв./за 1 бр. и една Infusomat Space за 4902 лв.

Научи повече:

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО

13 – 19 юни  – 5kmrun Selfie Селфи седмица с Допелхерц – тече в момента;

18 юни 9:00 ч. София Южен и Западен парк, Варна, Бургас и Пловдив, както и нашите сателити – Благотворително бягане „Дари времето си на 5kmrun 2022“ трети тур;

18 юни 10:00 ч. Южен парк – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г.

20 – 26 юни – 5kmrun Selfie Отборно с Vivacom и Пиринско;

26 юни 8:00 ч. – ЮБЗ Шлем 5kmrun София 2022 – ЗАПИШИ УЧАСТИЕ:

18 и 25 юни, 2 и 9 юли 9:00 ч. Южен парк – „3 от 4 в месеца на йога с 5kmrun и Изкуството да живееш“;

25 юни 10:00 ч. Пловдив – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г.

25 юни 10:00 ч. Варна – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г.

6 юли 19:00 ч. – София Северен парк: Вечерна XL Щафета по двойки – ЗАПИШИ СЕ:

Селфи седмица с Допелхерц!

ТЕЧЕ В МОМЕНТА!

Включи се тази седмица и може да спечелиш 10 позезни награди за спортисти, как?

Свали си нашето безплатно приложение и бягай където, когато и колкото км ти се иска, а след това с един клик качи резултата в седмичната ни класация, много е лесно: https://info.5kmrun.bg/5kmrun-selfie/

Подробните резултати следи от тук: https://5kmrun.bg/selfie/ofc

САТЕЛИТИ 5kmrun

18 юни 10:00 ч. Сателит Търговище: парк “Борово око“, Старт – Финалната зона е пред Художествената галерия „Никола Маринов“- Селфи отчитане на резултатите;

18 юни  09:00 ч. Сателит Димитровград: парк “Марица“, Старт – Финалната зона е входа на парка.- Селфи отчитане на резултатите;

18 юни  10:00 ч. Сателит Сливен: Старт – Финалната зона е пред лекоатлетическа зала „Васил Левски“- Селфи отчитане на резултатите;

19 юни (неделя) 9:00 ч. Сателит Несебър: Нов град, северната крайбрежна алея, под х-л „Парадизо“, ул. „Хан Крум“ 46 – Селфи отчитане на резултатите;

18 юни 8:30 ч. Сателит Шумен: на шуменското плато – Селфи отчитане на резултатите;

19 юни   (неделя) 10:00 ч. Сателит Благоевград – Селфи отчитане на резултатите;

19 юни  (неделя) 10:00 ч. Сателит Разград със Зелена стъпка: Градски парк – Разград, стартът е пред Ронда – Селфи отчитане на резултатите.

Видяхте ли нашите екипи във фен магазина?

Разгледай нашите спортни артикули с бранда на 5kmrun, харесай нещо и си поръчай екип, така помагаш на бранда – помагаш и на 5kmrun!

Както знаете, покупките се извършват директно от специализираният сайт за професионална спортна екипировка на BRYZOS/ секция 5kmrun:

Поръчката е в рамките на три работни дни, освен това поддържаме готови наличности на склад.

*Не забравяйте, с покупките на наши фен стоки, вие подпомагате бранда и каузата на 5kmrun, благодарности и приятно пазаруване 🙂

За тези, които искат да ни подкрепят? Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Стани патрон на 5kmrun с еднократна сума от 24 лв. в брой или по банка, или дарявай на месечни вноски по 1 eur през PayPal:

2/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или

3/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и

4/ Като купувате Био енергийните геловете на МelliGEL

Списък на Дарителите: https://5kmrun.bg/dariteli/list

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

Нашите патрони от измналата седмица:

  • 11243 Kolyo Raychinov 2022-06-16
  • 1884 Георги Власакиев 2022-06-15
  • 1774 Andrey Samardzhiev 2022-06-15

Нашите искрени благодарности за подкрепата!

2 Km Kids Run

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.

От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!

Детското 2 км бягане в гр. Варна и Пловдив!

След София и Варна, вече всяка последна събота на месеца, след Отборното на възрастните, децата от 4 до 14 г., ще участват в тяхно си бегаческо събитие и в Пловдив.

„5KMRUN НА СЕДМИЦАТА“

Име: Кирил Русев

Баркод ID: 8933

Възраст: 35 г.

Професия/ работа: Предприемач и програмист.

Брой бягания: 50

Представи се, кажи нещо за себе си? През последните 10 години се занимавам с иновации в сферата на образованието чрез компанията, която основахме с брат ми – „Нимеро”. В момента работим по нов продукт за онлайн оценка на знанията, наречен Classbuddy.net. Целта му е да…

Вижте цялото интервю на Кирето:


Нашите благодарности.

Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности.

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)