Седмичен бюлетин 16.10.2014

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

Ето, че дойде време да пуснем и новият сайт на Running Academy на 5kmrun и приятели!
Макар и не още окончателно завършен, решихме да го обявим, а някои детайли ще ги доизкусуряваме в крачка…:) Сайта на RA е изцяло информационен и на него ще качваме освен материали и статии свързани с Академията, бягането и спорта, също така и всички новини и информация за и около 5kmrun и XLkmrun! С други думи, сайта www.5kmrun.bg остава единствено и само със статистическата информация за предстоящите и изминалите съботно неделните бягания!

Какво ще може да очаквате на новият блог-сайт:

-Статии и публикации свързани с бягането за начинаещи и напреднали, техники, тактики, програми за бягане и тн ;
-Интервюта и споделен опит от наши известни и не чак толкова известни бегачи, треньори и специалисти;
-Информация за самата ни Академия: Занимания, Треньори и тн;
-Всички интервюта „5камаран на седмицата“ (постепенно ще добавим и всички предишни интервюта от тази рубрика);
-Понеделнишките Новини на 5kmrun и XLkmrun;
-Този Бюлетин, само че ще го качваме няколко дни след неговото разпространение – идеята е тези участници, които отварят Седмичният Бюлетин, първи да научават информацията преди всички! 🙂 Като например:

На 9 ноември (неделя) от 14:00 ч. съвместно с Немското посолство в България и Столична община, организираме безплатен 5 км. и 2 км. крос по случай 25 г. от падането на Берлинската стена! Стартът е от НДК, а финалът е в Южния парк пред паметникът с птиците! Всички предварително заявили участие (новата форма за регистрация  за отделни събития) на сайта ще получат специална рънинг фланелка:)

Екипът на блог-сайта на този етап е в състав от трима души: Явор Цветанов, Георги Крумов и Надежда Василева 🙂

И така, на добър час на www.running-academy.bg 🙂

За тези, които не ползват фейсбук:
Неделното състезание от веригата XL kmrun „Парк Дворец Врана” ще подсигури безплатен вход за участниците на двете дистанции и след края на състезанието! За останалите придружаващи, входа е платен по Тарифите на парка!
Вече имаме Електронна система за записване (участие за конкретно събитие), която процедура отнема 1 секунда време, за вече регистрираните на сайта:) С натискането на бутона „Заяви участие“, мигновено се добавяш в списъка на участниците!
Всичко за това бягане тук:

Нещо откровено, което споделяме все по-често:

5kmrun се финансира единствено от нашите спонсори и средства на организаторите. Ние създадохме XLkmrun в неделя с няколко цели и една от тях беше да намерим допълнителни приходи за съботните безплатни бягания на 5kmrun.
Ето защо, който иска да подкрепи 5kmrun, но не знае как – може да дойде и вземе участие на някое от неделните XL бягания, като по този начин ще помогне на нас, но и на всички настоящи и бъдещи 5камаранци за цялата страна…

* * *
Не пропускайте и тази събота, която е част от „София Ръннинг Уикенд 18-19 октомври“, където ще приключи официално „Месецът на adidas“, а заедно с Областен информационен център София (ОИЦ-София) ще участваме в националната инициатива „Да спортуваме заедно”, където след края на бягането ще разиграем един велосипед на томбола, за челната тройка са предвидени медали, а всички участници ще получат специални награди.

Който не е чел новините от последните бягания тук (вече на новата платформа)

До събота по „старите бойни полета“…:)
5kmrun.bg 🙂

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР