СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 17.06.2021

0

Здравейте,

Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

С помощта на нашите спонсори:

Бягай 5kmrun селфи всеки ден!

Участвай в седмичната ни офлайн, безплатна, 5 км класация!

24 часа на ден/ 7 дни от седмицата: всеки желаещ, индивидуално пробягва дистанция от мin. 5 км (мах. без ограничение в км) на избрано от него трасе и самостоятелно качва своя резултат на сайта на 5kmrun! А всяка последна седмица на месеца и Отборно.

Научете повече:

Освен в Приложението, седмичната селфи класация, може да се следи на сайта и тук:

Bang & Olufsen & 5kmrun & Selfie

В четири поредни седмици или иначе казано – от 21 юни до 18 юли, ще влезем в ритъма на B&O с 5kmrun Selfie. Bang & Olufsen е топ марка за аудио продукти, която ще представи своите два най-нови модели в България и на 5kmrun, а именно: портативна Bluetooth тонколона и Pro дизайнерски слушалки.

Какво ще се случва?

Всички записали селфи бягане „4 от 4“ (4 бягания от 4 възможни седмици), ще участват в томбола за разпределение на един брой портативна тонколона Beosound A1 и един брой слушалки Beoplay E8 Sport.

Още 20 броя награди!

В края на всяка една от тези четири седмици, петима от селфи участниците, ще получават в допълнение награда от луксозния бранд.

Нещо повече!

В рамките на този „месец“, всички наши регистрирани участници на 5kmrun, ще могат да ползват 10 % отстъпка от двата представени продукти в представителния магазин на B&O на Бул. „Черни връх“ 53. Желаещите за отстъпка, да пишат на office@5kmrun.bg

Bang & Olufsen е луксозна марка за аудио продукти, основана през 1925 г. в Щруер, Дания от Питър Банг и Свенд Олуфсен, чиято отдаденост и визия са основополагащи за компанията. В продължение на почти век, Bang & Olufsen променя границите на аудио технологиите и компанията продължава да стои в челните редици на акустичните иновации.

Внимание! В рамките на тези четири седмици с B&O, останалите брандове (Банкя вода, Jamieson, Doppelherz, Vivacom и Garmin), които подкрепят 5kmrun Selfie и нашите седмични класации, ще продължат да го правят, без промяна – всяка седмица по един!

Текущ отчет на събраната сума от дарения:

ВСИЧКО СЪБРАНА СУМА: 16910.45 лв.

ОБЩА НЕОБХОДИМА СУМА: 18 708.62 лв.

ОСТАВАЩА СУМА ЗА СЪБИРАНЕ: – 1 798.17

Вижте точният отчет, разбит по суми и дарители, както и банковата сметка, по която продължаваме, да очакваме вашите дарения, благодарности:

Всичко за кампанията:

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО

14 – 20 юни – 5kmrun Selfie седмица с Допелхерц – тече в момента;

19 юни 9:00 ч. София (Южен + Западен парк), Варна, Бургас и Пловдив – редовно 5 км бягане;

19 юни 10:00 ч. София Южен парк – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца!

21- 27 юни – 5kmrun Selfie – Индивидуално и Vivacom ОТБОРНО;

21- 27 юни – „4 от 4“ в месеца на Bang & Olufsen на 5kmrun Selfie – първа седмица;

28- 4 юли – „4 от 4“ в месеца на Bang & Olufsen на 5kmrun Selfie – втора седмица;

5-11 юли – „4 от 4“ в месеца на Bang & Olufsen на 5kmrun Selfie – трета седмица;

12-18 юли – „4 от 4“ в месеца на Bang & Olufsen на 5kmrun Selfie – четвърта седмица;

29 май 10:00 ч. Варна – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г.;

27 юни (неделя) – ЮБЗ Шлем 5kmrun София 2021, Какво е това: 3 пъти х 5 км, три отделни старта, Индивидуално и VIVACOM Отборно, участниците пробягват трите 5kmrun официални трасета в един и същи ден, в точно определен час, в една възможна последователност. – запиши участие:

САТЕЛИТИ 5kmrun

19 юни 9:00 ч. Сателит Търговище: парк “Борово око“, Старт – Финалната зона е пред Художествената галерия „Никола Маринов“- Селфи отчитане на резултатите;

19 юни 9:00 ч. Сателит Димитровград: парк “Марица“, Старт – Финалната зона е входа на парка.- Селфи отчитане на резултатите;

19 юни 9:00 ч. Сателит Сливен: Старт – Финалната зона е пред лекоатлетическа зала „Васил Левски“- Селфи отчитане на резултатите;

20 юни (неделя) 10:00 ч. Сателит Несебър: Нов град, северната крайбрежна алея, под х-л „Парадизо“, ул. „Хан Крум“ 46 – Селфи отчитане на резултатите;

19 юни 8:30 ч. Сателит Шумен: на шуменското плато – Селфи отчитане на резултатите;

19 юни 9:00 ч. Сателит Монтана: Старт – Финалната зона е пред паметника на площад Жеравица – Селфи отчитане на резултатите – първо бягане;

20 юни (неделя) 9:00 ч. Сателит Благоевград – Селфи отчитане на резултатите – първо бягане;

20 юни (неделя) 10:00 ч. Сателит Разград със Зелена стъпка: Градски парк – Разград, стартът е пред Ронда – Селфи отчитане на резултатите;

Селфи седмицата на Допелхерц тече в момента!

Следващият понеделник теглим десет яки награди за записано участие, пет от тях са за сателитите!

https://5kmrun.bg/selfie/ofc

Допелхерц Магнезий 400 + Калийй намалява чувството на отпадналост и умора, като осигурява енергия и се грижи за добрия електролитен баланс. 

Видя ли нашите екипи във фен магазина?

Както вече знаете, покупките се извършват директно от специализираният сайт за професионална спортна екипировка на BRYZOS/ секция 5kmrun:

Поръчката е в рамките на три работни дни, освен това поддържаме готови наличности на склад.

*Не забравяйте, с покупките на наши фен стоки, вие подпомагате бранда и каузата на 5kmrun, благодарности и приятно пазаруване 🙂

За тези, които искат да ни подкрепят? Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Стани патрон на 5kmrun и дарявай по 1 eur на месец:

2/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или

3/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и

4/ Може да дарите еднократна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук.

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

Нашите патрони от измналата седмица:

  • 12746 /Георги Кърчев / месечно / 10 юни 2021
  • 12533 /Цветелин Цветков / месечно / 10 юни 2021
  • 16224 /Иван Колев / месечно / 11 юни 2021

Нашите искрени благодарности за подкрепата!

2 Km Kids Run

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.

От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!

Детското 2 км бягане и в гр. Варна!

Вече всяка последна събота на месеца, след Отборното на възрастните, децата от 4 до 14 г., ще участват в тяхно си бегаческо събитие и във Варна. Следващото бягане е 26 юни!

„5KMRUN НА СЕДМИЦАТА“

ИмеЛюбомир Ангелов

Баркод ID: 13498

Възраст: 47 г.

Професия/ работа: Собственик на фирма за производство на магнити и сувенири свързани със забележителностите на България.

Брой бягания: 78

Представи се, кажи нещо за себе си? Здравейте, казвам се Любомир Ангелов, на 47 години от София. Обичам пътешествията, планините, фотографията, музиката, концертите, хората, бирата и хубавата бира. Работата ми е свързана с постоянни пътувания и така вече 15-16 години обикалям България, за да я обикна още повече… 

Вижте цялото интервю на Любо:

Нашите благодарности.


Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности.

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)