СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 17.10.2019

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.


С помощта на нашите спонсори:

В днешният бюлетин:
За новата визия и сайтът на 5kmrun:

XL „Бонсови поляни“ регистрация:

Ден на 5kmrun за хората с увреждания:Предстоящо, Важно и Накратко:

Доведи детето на 2 km Kids Run:
Разгледай нашият фен магазин:
Кой е „5камаран на седмицата“?

XL Бонсови поляни

Есенна Люлин планина и емблематичната местност „Бонсови поляни“, каним ви на предпоследното ни XL състезание за 2019 година.

По традиция трасето на „Бонсови поляни“, ще бъде подготвено от КСО „ВАЛДИ“, начело с Теодор Тодоров – треньор на националния отбор по ориентиране за юноши и девойки до 18 години.

Отново в три дистанции за различни потребности и физически възможности, тракът на трасето от тук!

И така, ако ви се искат много изкачвания, спускания и равни участъци, съчетани с пейзажи и панорама в топли есенни цветове, то това трейл състезание на Бонсови поляни е само за вас!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА:

*Не забравяйте: участвайки на XLkmrun, вие помагате 5kmrun да го има всяка събота в София, Варна, Бургас и Пловдив, благодарности:)

САЙТЪТ НА 5KMRUN Е С НОВА ВИЗИЯ

След близо 2 години работа с малко прекъсвания, успяхме да пременим нашият основен сайт с една нова, съвременна визия. И не само визия, вече имаме доста по-модерна платформа, позволяваща лесен ъпгрейд и развитие.
Бързам да кажа, че нещата не спират до тук, напротив това беше първият етап от един много дълъг и като чели ще се окаже непрекъснат процес.

След като вече имаме новата визия и платформа, какви са целите и какво предстои с нашият сайт от тук насетне, вижте:

1/ Първо и най-важно е сега да се уверим, че всички данни от старата платформа са успешно прехвърлени. Да няма загуби на информация и всичко след миграцията да заработи нормално на новата платформа, вкл. и двете мобилни приложения. Срок – 2 до 3 седмици.
2/ На следващ етап, ще променим и преработим някои функционалности и визии, които не ни позволяваха да се извършат преди пускането на новата платформа. Срок до 6 м.
3/ Като трети етап надграждане, сме заложили имплементиране на няколко (изцяло нови) функции и най-вече статистики и калкулатори, които са предвидени отдавана, но нямаше как да ги създадем, поради обективни и наши субективни причини…

Междувременно ще отстраняваме в крачка бъгове, неточности и грешки.

Толеранс
До окончателното стабилизиране и въвеждане на новият сайт, ще се нуждаем от вашето търпение и най-вече разбиране, като предварително се извиняваме за евентуални бъдещи неудобства по предоставянето на информацията от вашите бягания на новата платформа.

Ще сме признателни за изпращане на нови предложения, сигнали за забелязани неточности и грешки по сайта, които ние да отстраняваме. Вашите предложения изпращайте на office@5kmrun.bg

Приятно бягане и честит ви нов сайт 🙂
Георги Станоилов

ДЕН НА 5KMRUN ЗА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ

19 окт. 9:00 ч. Южен парк, това бягане не го наричаме „тематично“, чисто и просто искаме да поканим хората с увреждания (зрителни и двигателни), да се присъединят и станат част от нашето съботно бягане.

Повечето от вас знаят, че в рамките на нашите 5 км бягания, върви дългосрочна програма („На 5kmrun могат всички“), за насърчаване и приобщаване на хората с увреждания. Като целта е не да ги изтъкваме и да ги поставяме център на внимание, а напротив – да ги смесим и „претопим“ в нашият поток…

Какво ще се случи на тази дата в Южен?
Нормално 5 км бягане, на което ако дойдат хора, които имат нужда от подкрепа, ние ще им я подсигурим. Ще се радваме на доброволци, които могат да се заявят предварително на сайта (Бутон „заяви доброволец“) или пък направо в деня на място – прдимство за записаните.

Съвместно с нашите партньори по този проект IWC Sofia и GVC Holdinds, в този ден, ще бъдат подсигурени допълнителни поощрения за хората с увреждания.

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:

2 КМ KIDS RUN 

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.
От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!

РАЗГЛЕДА ЛИ НАШИЯТ ФЕН МАГАЗИН?

За тези, които искат да ни подкрепят?
Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrunсъстезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

„5KMRUN НА СЕДМИЦАТА“ 

Име: Светослав Николов от София

Баркод ID: 4680

Възраст: 50 г.  

Професия/ работа: Професор „Приложна механика и биомеханика“, „Доктор“ и „Доктор на науките“, учен и преподавател.

Брой бягания: 184

Представи се, кажи нещо за себе си? Роден съм в гр. Търговище преди малко повече от 50 години. Там и завърших математическа гимназия. На 1 Октомври тази година се навършиха 30 години, от както живея в София. Семеен съм с две деца – момиче и момче. Със съпругата ми обичаме пътешествията, спорта и природата на България…

Вижте цялото интервю на Светослав:

КЛИКНИ ТУК

Нашите благодарности.

Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности.

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР