СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 18.05.2023

0

Здравейте,

Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

С помощта на нашите спонсори:

Бягай 5kmrun селфи всеки ден!

Участвай в седмичната ни офлайн, безплатна, 5 км класация!

24 часа на ден/ 7 дни от седмицата: всеки желаещ, индивидуално пробягва дистанция от мin. 5 км (мах. без ограничение в км) на избрано от него трасе и самостоятелно качва своя резултат на сайта на 5kmrun! А всяка последна седмица на месеца и Отборно.

Научете повече:

Освен в Приложението, седмичната селфи класация, може да се следи на сайта и тук:

Запиши се на XL Парк Дворец Врана 2023!

Когато се говори за радостта и удоволствието от бягането, Парк Дворец Врана несъмнено влиза в тази категория на челно място.

Колко години поред, това състезание е било първа крачка към дистанции по-дълги от съботните ни 5 километра? От Парк Дворец Врана, през маратоните, та до ултрите, са стигнали не един и двама камаранци!

Нулева денивелация (без да повтаря), трасето минава покрай Двореца два пъти, като редува всички кътчета и алеи на парка, вкл. „дивата част“, по която не се допускат посетители.

Природа и история, за Парк Дворец Врана може много да се говори, но по-добре е да се види, а най-добре е да се пробяга…!

*Не забравяйте: участвайки на XLkmrun, вие помагате 5kmrun да го има всяка събота София, Варна, Бургас и Пловдив, благодарности:)

ЗАПИШИ УЧАСТИЕ НА XL ВРАНА 2023

Благотворително Бягане за майките на Пловдив 2023!

Един път в годината, бягаме благотворително и събираме средства за нашите майки и деца! Тази година, това ще бъде на 3 юни, 9:00 ч. едновременно София (Южен и Западен парк), Морските градини на Варна и Бургас, Гребен канал Пловдив, както и в нашите официални сателити.

Каузата:

Със събраните средства от тази кампания, ще се закупи специализирана медицинска апаратура за акушеро гинекологичното отделение АГО „Весела“ към общинската болница МБАЛ „Свети Мина“, гр. Пловдив. Toва е единственият общински родилен дом в Пловдив, в окаяно състояние е и се работи със стара апаратура. На година има между 300-350 раждания и около 900 души минават на преглед.

Нашата цел е да съберем 21,724 лв. – Операционна маса 8,976 лв., Операционна лампа 9,768 лв., Перфузор 996 лв. и Пациентен монитор 1,984 лв.

Как ще се даряват средствата и всичко за тази кампания, тук:

ПОКАНА за Отборно участие на “Runathon Sofia 2023”!

Като един от 8 Посланици, наред с Милица Мирчева, Шабан Мустафа, Евгени Игнатов, Християн Стоянов, Весо Цинзов, Красимира Чахова и Татяна Георгиева и аз Георги Станоилов, отправям ПОКАНА към всички наши 5kmrun участници и капитани на отбори, да се включим под флага на 5kmrun и да съставим 18 наши отбори за участие в тази инициатива с международно участие!

Всичко за “Runathon Sofia 2023”

Благодарности,

Георги Станоилов

РЕГИСТРАЦИЯ НА ОТБОР:


Тичай, за да помогнеш!

Run2gether България се завръща за своето 6-то издание, което ще се проведе на 27.05.2023, като отново Старт/Финал зоните ще бъдат на Национален дворец на културата (НДК). Благотворителното бягане има за цел да включи и мотивира хората с различни възможности да водят по-активен и здравословен начин на живот, както и да ги стимулира да търсят нови възможности. Всеки записал се участник трябва да бъде готов да подкрепи останалите по трасето.

Дистанция: 5км. Старт от НДК – Обиколка през Южен парк 2  – Финал на НДК.

Кауза: Подпомагане на Кариерният център „JAMBA – Хъб на възможностите“, в предоставянето на повече регулярни адаптирани обучения на младежи с различни възможности.

– 10:30 ч. финално получаване на стартови пакети;

– 11:00 ч. официален старт на бягането.

За всички които искат да подкрепят каузата на Run2gether, но нямат възможност да се включат на място в деня на събитието се предлага възможност и за виртуално бягане.

ВСИЧКО ЗА ТОВА СЪБИТИЕ: https://run2gether.eu/

РЕГИСТРАЦИЯ: https://epaygo.bg/2472233861

Let’s Run2gether!

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО

15 – 21 май – 5kmrun Selfie седмица с Допелхерц – тече в момента;

20 май 09:00 ч. Южен и Западен парк, Варна, Бургас и Пловдив – редовно

20 май 10:00 ч. Южен парк – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г.

22 – 27 май – Индивидуално и ABOPharma Отборна Селфи седмица с Пиринско

27 май 10:00 ч. Варна – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г.

3 юни 09:00 ч. Южен парк и Западен парк, Варна, Бургас и Пловдив – „Дари времето си на 5kmrun 2023“ – благотворително бягане

4 юни 10:00 ч. – XL Парк Дворец Врана 2023, запиши участие:

3 окт. 09:00 ч. НДК София – Runathlon Sofia 2023 – Запиши отбор от 5kmrun

САТЕЛИТИ 5kmrun

20 май 09:00 ч. Сателит Търговище: парк “Борово око“, Старт – Финалната зона е пред Художествената галерия „Никола Маринов“- Селфи отчитане на резултатите;

Временно е прекратено, поради ремонт в парка! Сателит Димитровград: парк “Марица“, Старт – Финалната зона е входа на парка.- Селфи отчитане на резултатите;

20 май 09:00 ч. Сателит Сливен: Старт – Финалната зона е пред лекоатлетическа зала „Васил Левски“- Селфи отчитане на резултатите;

21 май (неделя) 9:00 ч. Сателит Несебър: Нов град, северната крайбрежна алея, под х-л „Парадизо“, ул. „Хан Крум“ 46 – Селфи отчитане на резултатите;

20 май  8:30 ч. Сателит Шумен: на шуменското плато – Селфи отчитане на резултатите;

21 май  (неделя) 9:00 ч. Сателит Благоевград – Селфи отчитане на резултатите;

21 май  (неделя) 9:00 ч. Сателит Разград със Зелена стъпка: Градски парк – Разград, стартът е пред Ронда – Селфи отчитане на резултатите.

20 май 09:00 ч. Сателит Монтана: Старт / Финал зоната е пред паметника на площад Жеравица, а трасето преминава през парк Монтанезиум – Селфи отчитане на резултатите.

21 май  (неделя) 9:00 ч. Сателит Ямбол: Старт / Финал зоната е пред спортна зала ”Диана” – Селфи отчитане на резултатите.

Селфи седмица с Doppelherz

ТЕЧЕ В МОМЕНТА…

В тази седмица освен виртуално, ще имаме и физическо присъствие на бранда, което ще рече, че събота 20 май в Южен парк, Допелхерц ще ни чакат на финала с букет от разтворими витамини и минерали, заповядайте! 🙂

Ако пък искаш да си един от десетте наградени следващия понеделник, знаеш:

Свали си нашето безплатно приложение и бягай където, когато и колкото ти се иска, а след това сам качи резултата в седмичната класация!

Започни от днес със Селфи!

Поръчай от Фен магазина и подкрепи!

Разгледай нашите спортни артикули с бранда на 5kmrun, харесай нещо и си поръчай екип, така помагаш на бранда – помагаш и на 5kmrun!

Както знаете, покупките се извършват директно от специализираният сайт за професионална спортна екипировка на BRYZOS/ секция 5kmrun:

Поръчката е в рамките на три работни дни, освен това поддържаме готови наличности на склад.

*Не забравяйте, с покупките на наши фен стоки, вие подпомагате бранда и каузата на 5kmrun, благодарности и приятно пазаруване 🙂

За тези, които искат да ни подкрепят? Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Стани патрон на 5kmrun с еднократна сума от 24 лв. в брой или по банка, или дарявай на месечни вноски по 1 eur през PayPal:

2/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или

3/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и

Списък на Дарителите: https://5kmrun.bg/dariteli/list

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

Нашите патрони от изминалата седмица:

  • 1593 Кирил Левтеров 2023-05-18
  • 21655 Петър Цветков 2023-05-17
  • 25853 Теодора Контева 2023-05-15
  • 25039 Латина Димитрова 2023-05-13
  • 19342 Darin Dimitrov 2023-05-13

Нашите искрени благодарности за подкрепата!

2 Km Kids Run

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.

От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!

А Детското 2 км бягане в гр. Варна е всяка последна събота от месеца!

„5KMRUN НА СЕДМИЦАТА“

Име: Камен Найденов

Баркод ID: 18393

Възраст: 48 г.

Професия/ работа: Програмист

Брой бягания: 124

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Камен Найденов, на 48 години съм. Отрасъл съм в град Добрич но живея във Варна от 1995 година когато започнах обучението си в техническия университет.Завършил съм специалност „Индустриален мениджмънт“, но се „запалих“ по свободния софтуер и се ориентирах към програмирането.Когато се захвана с нещо обичам…

Вижте цялото интервю на Камбата:


Нашите благодарности.

Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности.

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)