Седмичен бюлетин 18.12.2014

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

Официалният Фен магазин на 5kmrun.bg вече е достъпен!

След близо година от зародилата се идея за онлайн магазин на 5kmrun, по Коледа една мечта се сбъдна: всички наши фенове вече имат възможност, лесно и свободно да закупуват най-желаните продукти с любимата визия на бягащата петица, е какво по-радостно от това?

Всяка събота, 5kmrun доставя истинско удоволствие и наслада от бягането в четирите най-големи града в България, а бягащата 5-ца се превърна в символ на приятелство, ведро настроение и добра спортна форма за близо 6000 души, нещо повече – 5kmrun вече е Общество!

Купувайки продуктите на 5kmrun или по-скоро носейки символа на 5kmrun, вие ставате посланици на една благородна идея, приобщаваща все повече хора за позитивност, а бягането на 5 км. като част от здравословния ни начин на живот!

И накрая, но не на последно място:

Това е един вид търговска дейност и ние обещаваме, че всеки лев получен от продажбата на тези продукти, ще бъде реинвестиран наново за подобряване и развиване на 5kmrun и останалите наши инициативи. Очакваме и разчитаме тази малко странична дейност да ни донесе повече финансова сигурност и по-малко зависимост.

С пожелание за повече приятни емоции в съботните бягания и 5kmrun🙂

Иначе поетапно в рамките на няколко дни ще продължим да качваме нови артикули, за да допълним асортимента…

Две думи и за онлайн платформата:
wiz.bg е наш сигурен и надежден партньор от самото начало на сайта 5kmrun.wiz.bg ще направи възможна доставката на нашите продукти до всяка една точка на страната, по най-лесен и професионален начин, разчитайте…!

Малко бързи „стрелички“ в информационното ни табло:
  • Тази събота adidas гостува на Морската градина във Варна, както винаги свежи емоции и предколедни подаръци от немския спортен бранд:)
  • Софийските победители от Garmin „Сблъсъкът на Титаните“ ще могат да си получат обещаните награди (брандирани тениски) след финала на бягането в Южния парк – тази събота 20 дек.
  • Running Academy:
– Днес (18 дек.) от 20:00 ч. пред фонтана на Южния парк с треньор Петър Петров;
– Неделя (21 дек.) от 10:00 ч. за София и Варна на обичайните места, следете на сайта подробности за тренировките!
  • Наближават Коледните ни бягания (27.12.14), на които тази година (всяка последна събота от месеца), ще може да се бяга и Отборно! Всичко за „Отборното бягане“ тук:
*Внимание: за да излезе отборът в Резултатите и класацията за съответното бягане, трябва предварително да се заяви участие в Календара на предстоящите събития!
  • Най-интересното с новият рекорд на 5kmrun на Росен Лилов – вНовините от миналата седмица 🙂

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)