Седмичен бюлетин 20.11.2014

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

Днешният ни бюлетин започваме с новината за една изцяло adidas инициатива, свързана с всички наши участници, достигнали 50 бягания:)

На 13 декември е Тематичното бягане на adidas в София, което обявяваме като официален „Ден на 50 Почетния легионер на 5kmrun“! За тази цел, всички камаранци с оранжеви тениски от София и Варна с 50 или повече участия ще получат и своите юбилейни тениски от adidas!

На това бягане официално ще отдадем уважението си към нашите най-редовни 5кмранци, като ги възнаградим за тяхната всеотдайност, преданост и постоянност!

Участниците, които имат вече тениски „50 Почетни легионер“ от adidas, също могат да дойдат на това бягане с тях, за да направим празника още по-колоритен…:)

Какво очакваме от нашите почетни легионери?

Всеки един от вас, който има желание да получи юбилейна тениска и от adidas за своите 50 участия в 5kmrun, трябва лично да го заяви на едно от следващите две поредни бягания или на нашия имейл: office@5kmrun.bg, като посочи три имена, ID номер и размер на тениската!
Всички участници, които се запишат или изпратят нужната информация по мейл до 28 ноември, ще се сдобият с новата клубна фланелка!

Тениските ще бъдат тържествено раздадени преди старта на 13 декември:)

 

На 6 декември ще организираме и един Garmin „Сблъсък на Титаните“, на който ще изправим в пряк двубой участниците от 4-те наши града! Все още не сме избрали формата или по-точно кой с/у кой ще се срещне и затова ще подготвим една анкета във фейсбук, в която ще се допитаме как да бъде проведена тази Тематична надпревара:)

Възможностите са следните:

А) София с/у Бургас и Варна с/у Пловдив;
Б) 4-те града едновременно един с/у друг;
В) София с/у Бургас, Варна и Пловдив едновременно.

Анкетата ще подготвим през следващата седмица, следете нашата фейсбук страница:)

След краткото прекъсване поради наши и други интересни бягания, подновяваме неделната ни Running Academy за Южен парк София!

Още тази седмица на 23 ноември от 10:00 ч. заповядайте на един урок с нашия опитен и най-именит треньор Пепи Панков! След проведените от него тренировки „фартлек” и „възстановителна”, тази неделя ще разиграем една „интервална” тренировка за развитие на качеството „скоростна издръжливост“, което ще ви даде възможност да си подобрите личното постижение, примерно на 5-те км.:), не го пропускайте…:)

Сборният пункт е на слънчевия часовник на голямата поляна в Южния парк от 10:00 ч., бъдете точни – чакаме ви:)

С това завършваме основната част, за да се прехвърлим към „десерта“ и интервюто от редовната ни рубрика: 5камаран на седмицата, до нови срещи по нашите си места:)

5kmrun:)

Който не е чел от новините изминалият Рънинг уикенд на 5kmrun, XLkmrun и adidas, може да се осведоми🙂

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР