СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 25.01.2018

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

В този бюлетин ще ви разкрием кога и как ще стартира нашето 2 км детско бягане всяка събота и за финал интервюто от нашата редовната рубрика „5kmrun на седмицата“, вижте:

Нови  предизвикателства на детските бягания с марка NN Kids Run!

И през 2018 г. NN България ще подкрепя детските бягания на 5kmrun. Считано от 7 април 2018 г. NN Kids Run (2 км бягане само за деца), ще се организира всяка събота от 10.00 ч. лятно и 11:00 ч. зимно часово време в Южен парк.

В бягането могат да участват всички желаещи деца от 4 до 14 годишна възраст. Родители и придружители могат да бягат за подкрепа и сигурност на малчуганите, но тяхното време и класиране няма да се отчита.

Идеята ни за ежеседмично провеждане на детското бягане е да насърчим още повече активността на децата и общуването в семейството. Нещо повече, чрез създаването на подходящи условия за редовно и безопасно детско бягане, ние заедно, ще изградим ново мислене, отношение и „спортна хигиена“ от най-ранна възраст.

Какво е новото през 2018 г. на NN Kids Run?

Наградите
За да насърчим постоянството, спортния дух и дисциплината, през 2018 г. всяко дете, участвало редовно в съботните бягания NN Kids Run, ще получи специално изработена колекционерска гривна с талисмани за участие в 10, 20, 50, 70 и 100 бягания.

След края на всяко детско бягане, за децата ще бъдат предвидени напитка и лакомство, осигурени от партньори на 5kmRun.

Ето и кратък списък на всички награди, които участниците ще имат възможност да получат през 2018 г.:

  • 1-во бягане: Всяко дете, което се включва в NN Kids Run за първи път ще се сдобие със светлоотразителна жилетка и уникална книжка от поредицата на NN, насочена към развиване на финансовата грамотност;
  • 5-то бягане: Всяко дете, участвало в 5 бягания ще получи колекционерска гривна;
  • 10-то бягане: Всяко дете, което е участвало в 10 бягания ще получи специален талисман с цифрата 10, който гордо може да закачи на колекционерската си гривна;
  • 20-то бягане: Всяко дете,  участвало в 20 бягания, получава специален талисман с цифрата 20, който да сложи на колекционерската си гривна;
  • 50 и 100 бягания: Всяко дете, което е участвало в 50 или 100 бягания ще получи талисман за съответните си постижения;
  • Специални талисмани – 1-2 пъти в годината, на случаен принцип, NN ще избере бягания, за които ще предостави специални тематични талисмани на всички участвали деца;
  • Специална награда-изненада ще бъде предоставяне на всяко дете, което доведе свой приятел, не посещавал дотогава детските бягания NN Kids Run.

ВАЖНО! Всички участници, достигнали определен брой бягания за 2017 г., които все още не са получили своите награди, могат да заповядат всеки делничен ден в централния офис на NN България: София 1404, бул. България 49 Б, ет. 10, за да им бъдат предоставени. Списък с наградите за деца и родители за 2017 г. можете да видите тук.

И така, от 7 април 2018, очакваме всяка събота в Южен парк, нашите най-малки фенове на бягането!

А вие родители, може да ги доведете още тази събота 27 януари на първото за годината NN Kids Run.

Кафетерията на Costa Coffee: Южен Парк, София, с адрес бул. „Витоша” № 202, Парк Резидънс, вече е мястото на 5kmrun за срещи, контакти и общуване след всеки съботен крос в Южен парк.

ВСЯКА събота, кафетерията на Costa Coffee „Южен Парк“, ще ни приветства с 15% отстъпка за напитки, осигурена специално за нас – участниците на 5kmrun!

Какви са правилата за покупката на напитки с предвидена отстъпка, научи тук :

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:

  • 27 януари 10:00 ч.: София (Южен и Западен), Варна, Бургас и Пловдив – VIVACOM „Oтборно бягане
  • 27 януари 11:00 ч.: София, Южен парк – NN Kids Run
  • 03 февруари 10:00 ч.: София (Южен и Западен), Варна, Бургас и Пловдив – Аплодирай следващия.

РАЗГЛЕДА ЛИ НАШИЯТ ФЕН МАГАЗИН?

За тези, които искат да ни подкрепят? Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или

2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук.

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.


„5камаран на седмицата“:

ИмеЕлка Тодорова от София

Възраст: 41 г.

Професия/ работа: Експерт операции в банковата сфера

Брой бягания: 60

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Елка Тодорова, на 41 години, родена съм в град Русе, но от 3-годишна живея в град София. Имам една голяма дъщеря, която е на 19 години. Спортувам активно като всяка сутрин правя силови упражнения. Ходя пеша по 10-15км  на ден. През зимата ходя на ски, плуване и на народни танци. Слабост са ми…

Какви слабости и силности притежава Ели, вижте в цялото й интервю:

КЛИКНИ ТУК

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)