СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 25.06.2020

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.


С помощта на нашите спонсори:

В днешният бюлетин:
Селфирай отборно и спечели от VIVACOM:

Запиши се за XL Дворец Врана на 19 юли:

Селфи + същинско с Pulse Fitness & Spa:

Предстоящо, Важно и Накратко:

С Нова колекция и Нов фен магазин:

Доведи детето на 2 km Kids Run:

Кой е 5камаран на седмицата:

Селфирай на 5kmrun Selfie и VIVACOM Отборно!

Участвай в новата седмична, безплатна, офлайн, 5 км класация!
24 часа на ден/ 7 дена от седмицата: всеки желаещ, индивидуално пробягва дистанция от 5 км на избрано от него трасе и самостоятелно качва своя резултат на сайта на 5kmrun! А всяка последна седмица на месеца и Отборно.
Научете повече:
Освен в Приложението, седмичната селфи класация, може да се следи и тук:

Както знаете, нашето Отборно бягане е всяка последна събота на месеца. Това правило пренасяме и към Селфи Отборното, което ще се отчита всяка последна седмица на месеца.

Правилата са същите: капитана сформира отбор до 6 души от личният си профил, точките се генерират от индивидуалните резултати от селфи бягането на първите четирима, задължително участие на една дама.

ЗАПИШИ СЕ НА XL ПАРК ДВОРЕЦ ВРАНА!

Когато се говори за радостта и удоволствието от бягането, Парк Дворец Врана несъмнено влиза в тази категория на челно място.

Колко години поред, това състезание е било първа крачка към дистанции по-дълги от съботните ни 5 километра? От Парк Дворец Врана, през маратоните, та до ултрите, са стигнали не един и двама камаранци!

Нулева денивелация (без да повтаря), трасето минава покрай Двореца два пъти, като редува всички кътчета и алеи на парка, вкл. „дивата част“, по която не се допускат посетители.

Природа и история, за Парк Дворец Врана може много да се говори, но по-добре е да се види, а най-добре е да се пробяга…!
ЗАПИШИ СЕ СЕГА:

*Не забравяйте: участвайки на XLkmrun, вие помагате 5kmrun да го има всяка събота в София, Варна, Бургас и Пловдив, благодарности:)

Селфи + същинско с Pulse Fitness & Spa.

До края на годината, всяка първа събота, а вече и първа седмица на месеца е запазена за нашите приятели от Pulse Fitness & Spa.

От 29 юни до 5 юли участвай в „Седмицата на Pulse Fitness & Spa“ с нашето приложение 5kmrun Selfie. Петима от вас, ще спечелят тримесечни карти за безплатен достъп до услугите на фитнес центъра. Печелившите ще изтеглим на 6 юли, следете нашата фейсбук страница.

А съботата на тази същата седмица (4 юли, 9:00 ч.), ви очакваме на място в Южен парк за още Пулсиращи изненади 🙂

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:

С НОВА КОЛЕКЦИЯ И НОВ ФЕН МАГАЗИН!

NEW! С подновяването на същинските 5 км бягания, пускаме и нов дизайн спортна екипировка на 5kmrun фен артикули. Нещо повече: покупките си от тук насетне, ще извършвате директно от специализираният сайт за професионална спортна екипировка на BRYZOS. За целта вече разполагаме с наша 5kmrun секция на сайта www.bryzoshop.bg.

С прехвърлянето на целият процес на покупка към професионалистите от BRYZOS, пазаруването ви ще се облекчи до удоволствие, а времето от поръчката, до нейното изпълнение, ще се извършва в рамките на няколко работни дни!
Поддържаме готови наличности на склад.

Дизайнът на най-новата 5kmrun „Колекция 2020” е съчетание между досегашните два познати дизайна PRO и FEN!

*Не забравяйте, с покупките на наши фен стоки, вие подпомагате бранда и каузата на 5kmrun, благодарности и приятно пазаруване 🙂

За тези, които искат да ни подкрепят?
Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrunсъстезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

ДЕТСКО 2 КМ БЯГАНЕ!

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.
От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!

„5KMRUN НА СЕДМИЦАТА“ 

Име: Валентин Вълканов от Варна

Баркод ID: 15921

Възраст: 20 г.  

Професия/ работа: Студент

Брой бягания: 24
Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Валентин Тихомиров Вълканов от град Варна на 20 г. роден на 13.03.2000 г. Уча в Техническия университет Варна. Тренирам лека атлетика в спортен клуб Тангра(Варна)…
Вижте цялото интервю на най-бързият (в момента) варненец на 5kmrun:

КЛИКНИ ТУК

Нашите благодарности.

Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР