Седмичен бюлетин 26.11.2015

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

В този Бюлетин ще ви поканим на по чаша греяно вино, където ще връчим Годишните награди от Точковите класации 2015 г. на SUUNTO за 5kmrun и XLkmrun, ще продължим с допълнително инфо за „Мустак рън“ и ще завършим с рубриката „5камаран на седмицата“.

12 декември (събота) е работен ден, следователно преместваме бягането за 13 декември (неделя) от 10:00 ч. за София, Варна, Бургас и Пловдив!

Сега конкретно за 13 декември Южен парк:

След края на бягането ви каним да останете на по чаша греяно червено вино с подправки и малки преядки! С чаша в ръка ще присъствате на „официалната церемония“ по връчване на Годишните награди за точки в Класацията на SUUNTO!
Да припомним какво е “SUUNTO Точкова класация на 5kmrun и XLkmrun 2015”:

Тази класация се осъществява със специалната подкрепа на SUUNTO!

„Suunto Точкова класация на 5kmrun.bg важи за една календарна година! Победителите ще се обявят  в края на годината.
За всяко едно бягане на 5kmrun и състезание на XLkmrun, успешно завършилите участници се разделят според пола и позицията, която са заели. Всяко бягане/състезание има отделен лимит от по 100 точки за пол. Първата жена пресекла финиша получава 100 точки, втората 99 и така се намалява, докато се стигне 1 точка, като след 101-ия участник, всички получават по 1 точка. За мъжете важи същото правило.
За периода 01.01.2015 – 31.12.2015 първите 10 мъже и първите 10 жени с най-много събрани точки (5kmrun за всеки град по отделно и XLkmrun), участват в томбола за разпределението на 2 бр. спортни часовници и 6 бр. „утешителни“ награди!
Часовниците за наградите са последните модели на Suunto Ambit Sport.

След финала на това бягане ще теглим жребий измежду номинираните по регламента за разпределяне на наградите – както за бяганията на 5kmrun София 2015, така също и за състезанията на XLkmrun 2015!

*Раздаването на наградите “SUUNTO Точкова класация на 5kmrun“ за Варна, Бургас и Пловдив ще стане на „локални церемонии на маса“:) по време и място за което ще ви информираме надлежно!

Сега и тук е мястото да представим нашите Партньори в тази церемония:

Червеното вино ще бъде подсигурено от Concerto Winery, което представлява най-новият проект в региона на Сакар планина. Избата разполага с 2000 дка собствени лозя и има огромен потенциал – уникален тероар, прекрасни лозя и екип от опитни специалисти. Вината се произвеждат в бетонни съдове по технология, която е рядкост в България, но се използва в най-добрите изби от долината на Рона – една от най-красивите и плодородни области на Франция.

Специални хрускави Комплименти ще имаме и от нашите приятели от HARMONICA, за тях отдавна знаем, че правят истинска храна с грижа за почвата, водата и биоразнообразието, така че да ни поддържа в добро здраве и да ни радва с вкуса си.

Нека да припомним:

Тази събота 28 ноември, като последна събота на месеца бягаме освен индивидуално и Отборно, а след края на 5-тте км ще проведем и Детското бягане на 2 км!
Стягайте редиците на Отборите и водете най-малките участници, защото сме подготвили награди за всяко дете.

Както знаете, NN България (доскоро познати като ING Животозастраховане и ING Пенсионно осигуряване) са новият партньор на детските съботни бягания на 5kmrun. С тяхна подкрепа през цялата следваща година ни очакват нови състезания и множество награди, а това ще бъде тяхното първо бягане!

Всичко това е едно на ръка, обаче тази събота (28 дек.) ще бягаме и с мустаци!

Мустак рън 2015“: отново подканяме всеки един от вас да си набави по един чифт рунтав хайдушки мустак, а дамите с прикачен мустак са още по-желани… 🙂
Всичко за това бягане в подкрепа на световната кампания през месец ноември за привличане вниманието върху проблемите на мъжкото здраве, ТУК:Сега само Новите неща около това Тематично бягане:
*Официални гости – посланици: Влади Въргала и Румънеца и Енчев
*Топли напитки от Bianci, студени от PRISUN и Bellissima
*Момичета стилисти за прикрепване и рисуване на мустаци и няколко на брой фотографа! Моля, донесете си от вкъщи оригинални мустаци!! 
Предстоящо, важно и накратко:

Running Academy – вечерни тренировки всеки понеделник, вторник, сряда и четвъртък: 19:00 ч. в Борисовата градина с треньор Петър Петров

И накрая отново за тези, които искат да ни подкрепят, можете да го сторите по няколко начина:
1/ Покупка на рънинг продукт с логото на 5kmrun (имаме нови модели тениски:) или
2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на първите дарители тук.

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната в червено)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

„5камаран на седмицата“ и най-доброто от Емил Георгиев:)

Име: Емил Георгиев от София

Възраст: 50 г.

Професия/ работа: собственик на Маркетингова компания

Брой бягания: 36

Представи се, кажи нещо за себе си? На 50 години съм, женен, с три деца, почти излезли от тийнейджърската възраст.
Сещам се за стария виц, в който се твърди, че животът започва когато децата напуснат дома и кучето умре. Е, нямаме куче, но да си призная, понякога с нетърпение очаквам края на този щафетен пубертет. Години наред все някой да ти отговоря с „Не“, независимо от въпроса, омръзва в един момент. Да са живи и здрави…
Вижте цялото интервю на Емо, ТУК:
Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)