СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 27.02.2020

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.


С помощта на нашите спонсори:

В днешният бюлетин:
„XL Лозенска“ предстои:

За Roobar 100 km:

Предстоящо, Важно и Накратко:

„3 от 5“ на Гребната с Маратон Пловдив:

Доведи детето на 2 km Kids Run:
Разгледай нашият фен магазин:
Кой е „5камаран на седмицата“?

Лозенска планина 2020

Логистично удобно и лесно достъпно – може да се каже, че с. Долни Лозен е в пределите на София.

Реално се включваме по маршрута на еко пътека „Лозенска планина“. Трасето във форма на осмица, преминава през гората на столетните секвои, продължава покрай Лозенския манастир и под връх Полуврак, като открива чудни панорами на фона на Стара планина.

Състезанието е в обичайните три дистанции за XL с богат подкрепителен и достоен награден, е какво повече да искаш от едно таквоз състезание? 🙂

ЗАПИШИ СЕ СЕГА:

*Не забравяйте: участвайки на XLkmrun, вие помагате 5kmrun да го има всяка събота в София, Варна, Бургас и Пловдив, благодарности:)

Roobar 100 km на 5kmrun

Защото постоянството в живота и работата е основен фактор за успех!

Отново водени от мисията „постоянство“ в спорта, бягането и 5kmrun, заедно с Roobar отправяме ново предизвикателство към всички участници на 5kmrun:

Считано от бягането на 04.01.20, се въвежда Годишна индивидуална класация „Roobar 100 km“, която ще насърчава участниците да избягат 100 км или повече в рамките на съботното 5 км бягане на 5kmrun, за период от една календарна година. Другояче казано, това представляват минимум 20 участия за една година.

Roobar 100 km е обща класация за София (Южен и Западен парк), Варна, Бургас и Пловдив и след последното бягане на 5kmrun за годината, всички участници със 100 или повече пробягани километри, ще участват в разпределението на 5 награди, подсигурени от Roobar.

Победителите и наградите, ще се излъчват на ежегодните „Годишни награди на 5kmrun“, в едно с SUUNTO Точкова класация, VIVACOM Отборно и др. наши годишни класации.

Както капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство, така и редовното участие на 5kmrun, изгражда навици, спомагащи за повече успех!

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:

2 КМ KIDS RUN 

ТАЗИ СЪБОТА 29 ФЕВРУАРИ ОТ 11:00 Ч.!

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.
От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!

РАЗГЛЕДА ЛИ НАШИЯТ ФЕН МАГАЗИН?

За тези, които искат да ни подкрепят?
Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrunсъстезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

„5KMRUN НА СЕДМИЦАТА“ 

Име: Надя Ауал от София

Баркод ID: 14895

Възраст: 35 г.  

Професия/ работа: Финансист в една от водещите лизингови компании за автомобили.

Брой бягания: 58
Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Надя и съм от София. Определям себе си като интроверт. Трябва ми известно време, за да се отпусна пред хората и да покажа истинското си АЗ, което приятелите ми намират за много забавно…
Вижте цялото интервю на Надя:

КЛИКНИ ТУК

Нашите благодарности.

Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности.

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР