СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 27.08.2020

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.


С помощта на нашите спонсори:

В днешният бюлетин:
Селфи отборно тече:

XL Драгалевци Dynamic предстои:

Спечели месечна карта от Pulse Fitness:

Ekiden последни повиквания с отстъпка:

Бягай селфи с по-дълги бягания от 5км:

Предстоящо, Важно и Накратко:

Купи си екип от фен магазина:

Доведи детето на 2 km Kids Run:

Кой е 5камаран на седмицата:

Селфирай отборно с VIVACOM!

Участвай в новата седмична, безплатна, офлайн, 5 км класация!
24 часа на ден/ 7 дена от седмицата: всеки желаещ, индивидуално пробягва дистанция от мin. 5 км (мах. без ограничение в км) на избрано от него трасе и самостоятелно качва своя резултат на сайта на 5kmrun! А всяка последна седмица на месеца и Отборно.
Научете повече:
Освен в Приложението, седмичната селфи класация, може да се следи на сайта и тук:

В момента тече отборната седмица на VIVACOM Селфи, а тази събота 29 август е Същинско Отборно за четирите града!

Правилата и за двете отборни са еднакви: капитана сформира отбор до 6 души от личният си профил, точките се генерират от индивидуалните резултати от бягането на първите четирима, задължително участие на една дама.

Отборната Селфи надпревара е независима Годишна класация, която класация и отчитане, може да се следи единствено от интернет страницата на 5kmrun Selfie.

И така, имате ли отбор, то тази седмица можете да участвате с него едновременно и в двете Отборни класации на 5kmrun: същинско и селфи.

Разликата е само това, че за селфи, няма нужда отбора да се заявява предварително на сайта и също така, няма условие, съотборниците да бягат на едно и също трасе, както е за същинското отборно!

Приятно селфиране:)

Запиши се за новият ни XL Драгалевци Dynamic 2020:

Супер динамично – супер разнообразно, на места ще бягате, а на други няма да можете! Обиколката е с дължина от около 4.5 км, ама хич не я подценявайте. Всичко за и по трасето се приписва на треньорския екип на СКО „Валди“, а те до последно не обещават, че всичко е последно – просто dynamic 🙂

ЗАПИШИ СЕ СЕГА:

*Не забравяйте: участвайки на XLkmrun, вие помагате 5kmrun да го има всяка събота в София, Варна, Бургас и Пловдив, благодарности:)

Бягай селфи с Pulse Fitness & Spa и спечели!

От 31 август до 6 септ. участвай в „Седмицата на Pulse Fitness & Spa“ с нашето приложение 5kmrun Selfie. Петима от вас, ще спечелят месечни карти за безплатен достъп до услугите на фитнес центъра. Печелившите ще изтеглим на 7 септ., следете нашата фейсбук страница.


5 септември е и първа събота на месеца с Аплодирай следващия и Pulse Fitness & Spa. В допълнение в Южен и Западен парк на финала ще „замесим“ томболата на Иван Граховски и неговия ръчен хляб с марка „Въздух“, очакваме ви:)

София Екиден (щафетен) Маратон

Остават три дни за преференциална такса от 100 лв. за отбори регистрирани през 5kmrun, при редовна 120 лв. От първи септ. таксата скача на 120 лв. за нас и 140 редовна!
Тази събота преди старта в Южен парк теглим отборът, който ще спечели безплатна такса участие за щафетния маратон. Освен допълнителни точки и брой участие за всички успешно финиширали на трите 5 км поста, вижте какво още има да се случва на Екиден 2020:

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:

5kmrun Selfie на всякаква дистанция

С 5kmrun Selfie вече бягаш където, когато и КОЛКОТО си поискаш. После сам качваш, за да участваш в 5 км обща класация! 🙂

Как можеш да бягаш повече от 5 км, виж тук:

С НОВА КОЛЕКЦИЯ И НОВ ФЕН МАГАЗИН!

NEW! С подновяването на същинските 5 км бягания след пандемията, пуснахме и нов дизайн спортна екипировка на 5kmrun фен артикули. Нещо повече: покупките вече се извършват директно от специализираният сайт за професионална спортна екипировка на BRYZOS. За целта разполагаме с наша 5kmrun секция на сайта www.bryzoshop.bg.

С прехвърлянето на целият процес на покупка към професионалистите от BRYZOS, пазаруването се облекчи до удоволствие, а времето от поръчката, до нейното изпълнение, се извършва в рамките на няколко работни дни!
Поддържаме готови наличности на склад.

Дизайнът на най-новата 5kmrun „Колекция 2020” е съчетание между досегашните два познати дизайна PRO и FEN!

*Не забравяйте, с покупките на наши фен стоки, вие подпомагате бранда и каузата на 5kmrun, благодарности и приятно пазаруване 🙂

За тези, които искат да ни подкрепят?
Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrunсъстезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

ДЕТСКО 2 КМ БЯГАНЕ!

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.
От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!

„5KMRUN НА СЕДМИЦАТА“

Име: Иван Стефанов от София

Баркод ID: 9627

Възраст: 34 г.  

Професия/ работа: Мениджър във фирма за софтуерни продукти и услуги.

Брой бягания: 53
Представи се, кажи нещо за себе си? Иван, на 34 г., родом от Ямбол. Завърших Компютърни науки и направих първите си професионални стъпки в Германия, а от няколко години живея и работя в София. Харесвам добрите хора, добрата храна, хубавата музика и спорта като начин за себеусъвършенстване…

Вижте цялото интервю на Ванката:
КЛИКНИ ТУК

Нашите благодарности.

Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности.

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР