Седмичен бюлетин 27.11.2014

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

Този бюлетин започваме с едно уточнение, а именно че редовното ни съботно бягане на 13-ти, в същност ще бъде неделно на 14 декември за София, Варна, Бургас и Пловдив! Преместването се налага поради обявения 13 дек. за официален работен ден!

В тази връзка и обявения за официален „Ден на 50 Почетния легионер на 5kmrun“ за 13-ти се премества на 14.12.14 (неделя)!

Както съобщихме, на това Тематичното бягане в София, тържествено ще връчим на всички камаранци достигнали своето 50 или повече участия, юбилейните тениски от adidas.
Нека да напомним, че това е единствен ден – възможност за участниците които са получили своята оранжева тениска „50 Почетен легионер“ – да получат своята клубна тениска и от adidas!!!

Условието е просто: Всеки един от тях трябва лично да го заяви на следващото бягане или на нашия имейл: office@5kmrun.bg, като посочи три имена, ID номер и размер на тениската!
Краен срок – събота 29 ноември!

*** Не забравяйте, тази седмица adidas гостуват на Пловдив, с тях бягането винаги е по-забавно, а и поощренията си заслужават…:) 

Анкетата на 5kmrun и Garmin за избор на форма за провеждане на третия Garmin „Сблъсък на Титаните“ вече е качена на страницата ни във fb и активна за попълване!

Ето условията на инициативата:
На 6 декември организираме поредния Garmin „Сблъсък на Титаните“, на който ще изправим в пряк двубой участниците от 4-те наши града! Въпросът е как?

А) София с/у Бургас и Варна с/у Пловдив;
Б) 4-те града едновременно един с/у друг;
В) София с/у (Бургас, Варна и Пловдив) едновременно.
Към момента в анкетата води вариант Б), второ за В) и най-малко желано е А)

За избор на вариант и участие в Анкетата тук:

Повече за регламента на Garmin „Сблъсък на Титаните“ тук:
5kmrun & Garmin 🙂

Новината ни за Running Academy София е, че от следващата седмица официално прибавяме още един ден за вечерен крос, а именно: вторник и с това редовните ни безплатни занимания ще бъдат всеки вторник и четвъртък вечерен крос от 20:00 ч., както и неделната тренировка от 10:00 ч.!
Вечерните кросове ще се водят от Петър Петров, а повече инфо и всичко свързано с RA може да получите от тук:

Програмата на RA за тази седмица е:

София
27.11 (четвъртък), 20:00 ч. Петър Петров

30.11 (неделя), 10:00 ч. Петър Панков – Тема: Тренировка за обща издръжливост „поход-смесено придвижване” на територията на парка, а следващия път „повторна тренировка за скоростна издръжливост”.

Варна
30.11 (неделя), 9:00 ч. Боби Недев – Тема: Бягане при зимни условия и как да съхраним наличния фитнес по време на зимните месеци – до следващата пролет!

Преди да преминем към най-приятната част и традиционното ни интервю, нека да напомним, че тази събота е първото ни Отборно бягане за четирите града! Регистрирайте отбор, поканете трима свои приятели и бягайте в тим, забавно е:)
До събота,
5kmrun 🙂

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР