СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 28.01.2021

0

Здравейте,

Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

С помощта на нашите спонсори:

Бягай 5kmrun селфи всеки ден!

Участвай в седмичната ни офлайн, безплатна, 5 км класация!

24 часа на ден/ 7 дни от седмицата: всеки желаещ, индивидуално пробягва дистанция от мin. 5 км (мах. без ограничение в км) на избрано от него трасе и самостоятелно качва своя резултат на сайта на 5kmrun! А всяка последна седмица на месеца и Отборно.

Научете повече:

Освен в Приложението, седмичната селфи класация, може да се следи на сайта и тук:

Запиши се за XL Камбаните 2021

Втората седмица на февруари, може би със сняг, на това състезание ще ви отведем в полите на Витоша в местността „Камбаните“ край София, бивше „Знаме на мира“.

Ще заложим отново на нашето второ трасе Камбаните 2, но в последният момент ще обявим окончателното трасе!

С усещане за пространство, но с не много денивелация (141 м. сумарно), трасето ще ви постави пред предизвикателството – изцеждане и наслада до край!

Някъде назад във времето, остана и един прякор на този XL: вместо Камбаните – Калнитебани 🙂

ЗАПИШИ СЕ СЕГА:

*Не забравяйте: участвайки на XLkmrun, вие помагате 5kmrun да го има всяка събота София, Варна, Бургас и Пловдив, благодарности:)

Клуб 50 Почетен легионер на Селфи

Вече има участници на селфи с над 40 бягания! По примера на 5kmrun, ние пренасяме традицията, при достигане на определен брой бягания, да изтъкнем нашите най-редовни участници, като им засвидетелстваме нужното признание.

В „Клуб на почетния легионер Селфи“ ще бъде поканен всеки, които запише 50 седмични бягания с нашето приложение 5kmrun Selfie. При достигане на този определен брой бягания, участникът получава правото, да закупи юбилейната тениска „50 Почетен легионер Селфи“. Тениската има възможност, да се персонализирана с името на легионера. При желание, тениската може да се заяви директно от нашия фен магазин на цена 39 лв.

В продължение, онези, които запишат 100 бягания със Селфи получават правото да придобият черна тениска „100 Почетен легионер“, след това 250, 500 и тн.

Закупувайки тази тениска или друг продукт от нашия фен магазин, вие подпомагате 5kmrun и 5kmrun Selfie, да организират и за напред безплатните 5км бягания, за което благодарим.

*Тук е мястото да отбележим, че 50 и 100 почетен легионер на 5kmrun (същинско-съботно), ще продължат да се раздават безплатно, до изчерпване на наличното количество тениски, подсигурени от нашият спонсор ASICS. След това, легионерите ще могат да ги придобиват, след покупка от нашия фен магазин! Може би това ще се случи до края на тази 2021 г. Ще запазим количества безплатни тениски само за деца и възрастни над 60 г.

Безплатна тениска 10 Почетен млад легионер Селфи

Ние от екипа на Bryzos и 5kmrun желаем да поощрим и насърчим малките бегачи, като наградим всички деца от 7 до 14 г. възраст, при достигане на 10 записани участия на 5kmrun Selfie.

В знак на признание за постоянство, усърдие и чест, всяко дете ще получи заслужена тениска надписана със своето собствено име, след десетото си участие на 5kmRun Selfie. За тази цел, родители и деца ще изпращат имейл на office@5kmrun.bg с молба за получаване.

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО

25 – 31 януари – 5kmrun Selfie седмица – тече в момента;

30 януари 10:00 ч. София Южен и Западен парк 2, Варна, Бургас и Пловдив – Индивидуално и VIVACOM Отборно;

30 януари 11:00 ч. София Южен парк – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г.

30 януари 11:00 ч. Варна – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г.

6 февруари 10:00 ч. София Южен и Западен парк 2, Варна, Бургас и Пловдив – Аплодирай следващия;

6 февруари 11:00 ч. София Южен парк – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г.

7 февруари 11:00 ч. – XL Камбаните: 5, 10 и 15 км, запиши дистанция.

САТЕЛИТИ 5kmrun

30 януари 10:00 ч. Сателит Търговище – парк “Борово око“, Старт – Финалната зона е пред Художествената галерия „Никола Маринов“- Селфи отчитане на резултатите;

30 януари 10:00 ч. Сателит Димитровград – парк “Марица“, Старт – Финалната зона е входа на парка.- Селфи отчитане на резултатите;

30 януари 10:00 ч. Сателит Сливен – Старт – Финалната зона е пред лекоатлетическа зала „Васил Левски“- Селфи отчитане на резултатите;

30 януари 15:30 ч. Сателит Несебър – Нов град, северната крайбрежна алея, под х-л „Парадизо“, ул. „Хан Крум“ 46 – Селфи отчитане на резултатите;

31 януари (неделя) 10:00 ч. Сателит Разград със Зелена стъпка – Градски парк – Разград, стартът е пред Ронда – Селфи отчитане на резултатите;

13 февруари 10:00 ч. Сателит Хасково – пред арката на входа на парк Кенана – Селфи отчитане на резултатите;

Отборно селфи: Три стека бира и една награда от VIVACOM!

Всички отбори, записали участие на първото за годината отборно селфи (25-31 януари), ще участват в разпределението на четири награди: една от VIVACOM и три стека бира!

Внимание: един от стековете, ще разиграем САМО измежду отборите на сателитите!

Стекът е миксиран: Загорка, Heineken, Ариана Тъмно и Радлер  🙂

Теглим ги следващия понеделник. 

Сега е момента да създадете отбор и да участвате във всичките 12 на брой последващи издания!

Седмичната – текуща класация на отборите се следи от тук:

Незабравяй: 5kmrun отборно селфи, ще раздава отличия в Годишните награди, виж тук: 

Очаквайте скоро нашите нови продукти във фен магазина?

Както вече знаете, покупките се извършват директно от специализираният сайт за професионална спортна екипировка на BRYZOS/ секция 5kmrun

Поръчката е в рамките на три работни дни, освен това поддържаме готови наличности на склад.

*Не забравяйте, с покупките на наши фен стоки, вие подпомагате бранда и каузата на 5kmrun, благодарности и приятно пазаруване 🙂

За тези, които искат да ни подкрепят?
Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или

2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и

3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

ДЕТСКО 2 КМ БЯГАНЕ!

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.

От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!

С радост съобщаваме, че от м. януари 2021 г., стартира регулярно, изцяло детското 2 км бягане и в гр. Варна!

Всяка последна събота на месеца, след Отборното на възрастните, децата от 4 до 14 г., ще участват в тяхно си бегаческо събитие. Научи повече:

„5KMRUN НА СЕДМИЦАТА“ 

ИмеЦветан Райков

Баркод ID: 9061

Възраст: 35 г.  

Професия/ работа: Лекар по дентална медицина

Брой бягания: 101 

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Цветан, на 35 г. от София, Завършил съм Факултет по Дентална Медицина София. Обичам професията си и се опитвам резултата от нещата, които правя да e максимално добър, за което продължавам да уча нови неща постоянно. Обичам…

Вижте цялото интервю на Цецо:

Нашите благодарности.

Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности.

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)