СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 29.07.2021

0

Здравейте,

Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

С помощта на нашите спонсори:

Бягай 5kmrun селфи всеки ден!

Участвай в седмичната ни офлайн, безплатна, 5 км класация!

24 часа на ден/ 7 дни от седмицата: всеки желаещ, индивидуално пробягва дистанция от мin. 5 км (мах. без ограничение в км) на избрано от него трасе и самостоятелно качва своя резултат на сайта на 5kmrun! А всяка последна седмица на месеца и Отборно.

Научете повече:

Освен в Приложението, седмичната селфи класация, може да се следи на сайта и тук:

XL Бистрица 2021, запиши се:

За втора поредна година, августовския ни XL е на това трасе „Бистрица“ 🙂

XL „Бистрица“ e по идея на Петър Иванов – един от най-титулуваните наши младежи по спортно катерене, а и доста бръз бегач на 5kmrun: 16:25 🙂

Обиколката е 5.5 км дължина по коларски път с обща сумарна денивелация около 120 м. Първата част на трасето, минава  буквално покрай Бистришкия манастир „Св. св. Йоаким и Ана“. През този участък, ще се любувате на невероятна гледка към Плана планина, а навлизайки във втората част, ще съзерцавате обширна панорама към Витоша.

Виж снимките от 2020

ЗАПИШИ СЕ СЕГА:

*Не забравяйте: участвайки на XLkmrun, вие помагате 5kmrun да го има всяка събота София, Варна, Бургас и Пловдив, благодарности:)

5kmrun Пловдив има нов екип!

С радост ви представяме Милена и Бари, нашата нова двойка организатори на 5kmrun Пловдив, които са в процес на въвеждане и обучение и реално ще поемат организацията от 4 септември. Тук е мястото да благодарим на Миро Кузмов, който близо 6 години всеотдайно и неуморно, водеше съботните бягания за пловдивския клон на 5kmrun, успех и нови хоризонти!

Милена Милева-Фено и Бари Фено

Като дългогодишни наши участници (Милена ID 20282/ 2020 г. – 15 бягания и Бари ID 6458/ 2015 г. – 21 бягания), двамата имат натрупан опит и изградена визия, което ще им помогне по естествен път, да поемат организацията на съботните ни 5 км бягания в Пловдив. И така, нека да окажем нашата подкрепа, търпение и толеранс, пожелавайки им на добър час!

Професия/ Работа? 

ММПо образование съм филолог, а по природа – изключително любознателна. Имала съм късмета в професионално отношение да изследвам многобройните си интересите чрез работа в над 10 различни поприща, между които учителстване, био земеделие, производство на билкови екстракти, приемна грижа, администратор в родилно отделение, та до масажист-терапевт на собствена практика. Понастоящем работя като преводач от английски език с фокус върху детска литература.

BFВ момента – виртуален асистент. Иначе съм работил много и различни неща. Винаги съм се опитвал да работя неща, в които да съм от полза.

Представи се, кажи нещо за себе си? 

Вижте пълното представяне на Милена и Бари, както и тяхното блиц интервю:

Седмица на Селфи и Същински отборни бягания

Две отборни в Една седмица!

Vivacom Отборнно Селфи е цялата тази седмица до неделя 1 август. Всички отбори, записали участие на селфи, ще участват в разпределението на три награди: една от Vivacom и два стека бира Загорка! https://5kmrun.bg/selfie/ofc

Внимание: един от стековете предвидени за селфи, ще разиграем САМО измежду отборите на сателитите!

Редовното Отборно същинско си е събота 30 юли, 9:00 ч. София (Южен и Западен парк), Варна, Бургас и Пловдив – и тук ще почерпим късметлийски отбор с награда от стек бира!

Защо да бягаме в отбор, прочети тук:

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО

26 юли-1 авг. – 5kmrun Selfie седмица с индивидуално и Vivacom отборно – тече в момента;

31 юли 10:00 ч. София Южен парк – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца!

31 юли 10:00 ч. Варна – 2км Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г.;

02-08 август – 5kmrun Selfie – Седмица с минерална вода Банкя;

31 август 9:00 ч. София Южен и Западен парк, Варна, Бургас и Пловдив – Аплодирай следващия;

15 август 10:00 ч. – XL Бистрица 2021 – запиши участие:

САТЕЛИТИ 5kmrun

31 юли 9:00 ч. Сателит Търговище: парк “Борово око“, Старт – Финалната зона е пред Художествената галерия „Никола Маринов“- Селфи отчитане на резултатите;

31 юли 9:00 ч. Сателит Димитровград: парк “Марица“, Старт – Финалната зона е входа на парка.- Селфи отчитане на резултатите;

31 юли 9:00 ч. Сателит Сливен: Старт – Финалната зона е пред лекоатлетическа зала „Васил Левски“- Селфи отчитане на резултатите;

1 авг. (неделя) 9:00 ч. Сателит Несебър: Нов град, северната крайбрежна алея, под х-л „Парадизо“, ул. „Хан Крум“ 46 – Селфи отчитане на резултатите;

31 юли 8:30 ч. Сателит Шумен: на шуменското плато – Селфи отчитане на резултатите;

31 юли 9:00 ч. Сателит Монтана: Старт – Финалната зона е пред паметника на площад Жеравица – Селфи отчитане на резултатите – първо бягане;

1 авг. (неделя) 9:00 ч. Сателит Благоевград – Селфи отчитане на резултатите;

1 авг. (неделя) 9:00 ч. Сателит Разград със Зелена стъпка: Градски парк – Разград, стартът е пред Ронда – Селфи отчитане на резултатите;

Видя ли нашите екипи във фен магазина?

Както вече знаете, покупките се извършват директно от специализираният сайт за професионална спортна екипировка на BRYZOS/ секция 5kmrun:

Поръчката е в рамките на три работни дни, освен това поддържаме готови наличности на склад.

*Не забравяйте, с покупките на наши фен стоки, вие подпомагате бранда и каузата на 5kmrun, благодарности и приятно пазаруване 🙂

За тези, които искат да ни подкрепят? Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Стани патрон на 5kmrun и дарявай по 1 eur на месец:

2/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или

3/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и

4/ Може да дарите еднократна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук.

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

Нашите патрони от измналата седмица:

  • 16272 /Чавдар Димитров / месечно / 17 юли 202
  • 22709 /Пламен Проданов / месечно / 24 юли 2021
  • 23166 /Александър Червенков/ месечно / 25 юли 2021

Нашите искрени благодарности за подкрепата!

Извършихме второто (окончателно) плащане по доставката!

Утре 30 юли, петък от 11:30 ч. предаваме хирургичните инструменти на Детската клиника към „УМБАЛСМ Пирогов“, закупени със събраните средства от нашата благотворителна кампания!

Основната част от заявените инструменти пристигна и вече е готова, да влезе в употреба за спасяването животите на най-малките пациенти. Съвсем малка бройка остава, да бъде доставена през следващата седмица. Хирургическите инструменти са с марка KLS Martin и са възможния най-висок клас в медицината!

Вижте всичко за нашата 5kmrun благотворителната кампания 2021, както и точният отчет на всички получени дарения в размер на 26,100 лв., разбит по суми и дарители:

Благодарности за всички, които извършиха своето дарение!

2 Km Kids Run

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.

От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!

Детското 2 км бягане и в гр. Варна!

Вече всяка последна събота на месеца, след Отборното на възрастните, децата от 4 до 14 г., ще участват в тяхно си бегаческо събитие и във Варна. Следващото бягане е тази събота 31 юли!


Нашите благодарности.

Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности.

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)