Седмичен бюлетин 30.04.2015

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

Отвори регистрацията за пролетния XLkmrun Парк Дворец Врана индивидуално и Отборно състезание с три дистанции: 5.05/ 10.10/ 15.15 км!

Новото за тази година е включването на трета XL дистанция, а именно 15.15 км, което представлява три обиколки в 1000 декара вековен парк!

Старт: 10 май 2015 г. от 10:00 ч., всичко за това бягане и регистрация тук:

С няколко думи за тези, които не са участвали на предишните две състезания в Двореца:

Трасето е 5.05 км. – една обиколка без да се дублират участъци, а денивелацията е нула! Преминава се през най-забележителните места в парка и разбира се покрай Двореца на Царя! Бяга се върху трайно изградени алеи: почвен път и асфалт. Стартът, финалът и обръщането (за втората и третата обиколка), са извън парка на паркинга пред източния вход за посетители!

ВНИМАНИЕ: Всички участници, които се регистрират за участие до 5 май за това състезание, ще получат персонални стартови номера, с които ще могат да участват на всички състезания на XLkmrun за 2015 г.! На стартовите номера освен логата на спонсорите, ще бъде отпечатан персоналния номер (ID), баркода и двете ви имена!

Таксата от 15 лв. за заявилите участие може да се плати тази и следващата събота (1 и 9 май) в Южния парк на редовните ни 5kmrun бягания! Децата до 14 г. и възрастните над 60 г. участват безплатно!

В този ден, след финала на XL-a ще има организирана дегустация на нови продукти на Pepsi! Две хостеси ще ви забавляват, а някои от вас ще си тръгнат и с двадесетина предметни награди от бранда, вкл. тениски и др.:)

Всичко за това състезателно бягане и Регистрация от тук:

Състезанието в Парк Врана е част от „София Рънинг Уикенд 9-10 май“, където Тематично, предният ден събота (9 май), Южен Парк, 5kmrun, Actavis, Gatorade иadidas ще „Бягаме по двойки“ с осигурени допълнителни награди от всички спонсори.

Наистина едно уникално бягане, насърчаващо работа в екип и нови запознанства, в същност: най-предпочитаното Тематично бягане за всички градове през 2014 г.!

Освен за София, „Бягане по двойки“ едновременно ще организираме в този ден и в останалите наши градове: Варна, Бургас и Пловдив, не го пропускайте, за да не съжалявате! Сега е момента да поканите някой ваш приятел или познат, който досега винаги ви се е „изплъзвал“…:)

Всичко за това бягане тук:

Сняколко думи, накратко:

Running Academy до края на тази седмица:

*Днес 30 април, 19:00 ч. Вечерен крос – Борисова градина, треньор Петър Петров

*Неделя 3 май, 9:00 ч. „Неделен крос“ с Даниел Павлов! Там сме да побягаме на поляната пред слънчевия часовник на Южен парк:)
Подробности тук:

За тези, които искат да ни подкрепят, може да го сторят по няколко начина:
1/ Покупка на рънинг продукт с логото на 5kmrun или
2/ Като се запишат за участие на XL-а в Парк Врана, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на първите дарители тук.

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната вчервено)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

Завършваме с рубриката „5камаран на седмицата“ и Тони Михайлов един столичен камаранец, който е републикански и световен шамоион по плуване, приятно…:)

Име: Антон Михайлов от София

Възраст: 53 г.

Професия/ работа: Треньор по плуване

Брой бягания: 17

Представи се, кажи нещо за себе си? Световен шампион съм по плуване за ветерани 2002 г., Републикански шампион и рекордьор на бруст 86 г. и Вице Балкански шампион на бруст 86 г. Сега се занимавам с триатлон и тенис, запалих се и по планинско колоездене и бягане…

Цялото интервю на Тони ТУК

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)