СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 30.07.2020

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.


С помощта на нашите спонсори:

В днешният бюлетин:
Селфирай с Pulse Fitness & Spa:

Запиши се на XL Бистрица с ново трасе:

Екиден Щафетата орвори:

„Две в едно“ с Jamieson e 3-9 август:

Бягай селфи с по-дълги бягания от 5км:

Предстоящо, Важно и Накратко:

Купи си екип от фен магазина:

Доведи детето на 2 km Kids Run:

Кой е 5камаран на седмицата:

Селфирай отборно с Pulse Fitness & Spa!

Участвай в новата седмична, безплатна, офлайн, 5 км класация!
24 часа на ден/ 7 дена от седмицата: всеки желаещ, индивидуално пробягва дистанция от мin. 5 км (мах. без ограничение в км) на избрано от него трасе и самостоятелно качва своя резултат на сайта на 5kmrun! А всяка последна седмица на месеца и Отборно.
Научете повече:
Освен в Приложението, седмичната селфи класация, може да се следи на сайта и тук:

В момента тече… 🙂
От 27 юли до 2 август участвай в „Седмицата на Pulse Fitness & Spa“ с нашето приложение 5kmrun Selfie. Петима от вас, ще спечелят тримесечни карти за безплатен достъп до услугите на фитнес центъра. Печелившите ще изтеглим на 3 август, следете нашата фейсбук страница.


1 август е и първа събота на месеца с Аплодирай следващия и Pulse Fitness & Spa. В допълнение в Южен и Западен парк на финала ще „замесим“ томболата на Иван Граховски и неговия ръчен хляб с марка „Въздух“, очакваме ви:)

Запиши се за новият ни XL Бистрица:

ВНИМАНИЕ: СТАРТЪТ Е ОТ 9:00 Ч.
Радваме се, че вече можем да ви поканим на августовския ни XL с изцяло ново трасе „Бистрица“ 🙂

XL „Бистрица“ e по идея на Петър Иванов – един от най-титулуваните наши младежи по спортно катерене, а и доста бръз бегач на 5kmrun: 16:51 с трето място, записа миналата събота в Южен 🙂

Обиколката е 5.5 км дължина по коларски път с обща сумарна денивелация около 120 м. Първата част на трасето, минава  буквално покрай Бистришкия манастир „Св. св. Йоаким и Ана“. През този участък, ще се любувате на невероятната гледка на Плана планина, а навлизайки вече във втората част, ще се насладите на обширната панорама към Витоша.
ЗАПИШИ СЕ СЕГА:

*Не забравяйте: участвайки на XLkmrun, вие помагате 5kmrun да го има всяка събота в София, Варна, Бургас и Пловдив, благодарности:)

София Екиден (щафетен) Маратон отвори

Като съорганизатор в щафетния маратон, който всяка година се провежда под патронажа на Японския посланик в България, 5kmrun ще предоставим бонус регистрации и отстъпки за нашите отбори, а именно:

1/ Четири пълни безплатни участия за отбори регистрирани на и през 5kmrun;
2/ Отстъпка от редовните цени в периода на регистрация за отбори регистрирани на и през 5kmrun.

Правилата накратко:
Всеки отбор трябва да бъде съставен от шест души, които взети заедно, ще пробягат класическата дистанция от 42.195 км. Бегачите се разпределят на 6 поста от 5км+10 км+5км+10км+5км+7.195 км =42.195км.
Внимание! Само на това състезание и само в този ден, участниците на 5км постове, ще запишат „бонус индивидуално участие“ за съботният ни редовен 5kmrun!

Как да спечелите безплатно отборно, отстъпка, регистрация и цялото инфо за Екиден, ВИЖТЕ ТУК:

„Две в едно“ с Jamieson

Следващата седмица 3-9 август, отново ще бягаме с Jamieson и нашето безплатно приложение 5kmrun Selfie. Това означава, че всички качили своя резултат през седмицата, ще участват в томбола за разпределение на пет награди, подсигурени от канадския фармацевтичен бранд. Следващият понеделник теглим печелившите.

А пък съботата на същата седмица (8 август от 9:00 ч.), ви очакваме на място в Южен парк отново с Jamieson. Витамини и томбола на финала, заповядайте:)

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:

5kmrun Selfie на всякаква дистанция

С 5kmrun Selfie вече бягаш където, когато и КОЛКОТО си поискаш. После сам качваш, за да участваш в 5 км обща класация! 🙂

Как можеш да бягаш повече от 5 км, виж тук:

С НОВА КОЛЕКЦИЯ И НОВ ФЕН МАГАЗИН!

NEW! С подновяването на същинските 5 км бягания след пандемията, пуснахме и нов дизайн спортна екипировка на 5kmrun фен артикули. Нещо повече: покупките вече се извършват директно от специализираният сайт за професионална спортна екипировка на BRYZOS. За целта разполагаме с наша 5kmrun секция на сайта www.bryzoshop.bg.

С прехвърлянето на целият процес на покупка към професионалистите от BRYZOS, пазаруването се облекчи до удоволствие, а времето от поръчката, до нейното изпълнение, се извършва в рамките на няколко работни дни!
Поддържаме готови наличности на склад.

Дизайнът на най-новата 5kmrun „Колекция 2020” е съчетание между досегашните два познати дизайна PRO и FEN!

*Не забравяйте, с покупките на наши фен стоки, вие подпомагате бранда и каузата на 5kmrun, благодарности и приятно пазаруване 🙂

За тези, които искат да ни подкрепят? Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrunсъстезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

ДЕТСКО 2 КМ БЯГАНЕ!

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.
От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!

„5KMRUN НА СЕДМИЦАТА“

 

Име: Милена Кръстева от София

Баркод ID: 10338

Възраст: 27 г.  

Професия/ работа: Студентка 4-ти курс румънска филология в СУ / Зам. управител в заведение за бързо хранене.

Брой бягания: 50 
Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Милена, на 27 години. Винаги съм имала желание да спортувам, въпреки че определено не съм генетично надарена за спортист. В тийнейджърските си години тренирах волейбол, по-късно се занимавах с фитнес и кондиционни тренировки, а към момента само бягам…

Вижте цялото интервю на Милена:

КЛИКНИ ТУК

Нашите благодарности.

Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности.

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)