„Семеен тийм билдинг“ на 5kmrun и NN

0

5 км „Семеен тийм билдинг“ на 5kmrun и NN ви очаква 20 май (събота) в столичните Южен и Западен парк.
Да обединят семейството и в спорта е желанието на NN и 5kmrun. Нашият опит показва, че когато хората в едно семейство бягат заедно, това е повод за общуване и близост, това е радост и веселие, това са приятни емоции и преди всичко начин за сплотяване.

Заедно с NN на 20 май ви каним на пролетното издание NN Family Run в Южен и Западен парк, където и когато ще пробягаме нашите редовни 5 км в компанията на най-близките ни хора.

НАГРАДИ

Вземете вашия ваучер за финансова консултация от NN!

Всеки участвал в семейното бягане NN Family Run на 20.05.2017 г. получава специален подарък от NN – безплатна експертна финансова консултация. Ваучерът дава право на приносителя за консултация на удобно място и в удобно време, и разработване на финансов план от консултант на NN.

Ефективното управление на личните финанси е важно условие за постигане на житейските цели. Финансовата консултация ще ви помогне да управлявате парите си така, че да бъдете по-богати с това, с което разполагате.
Всеки, използвал ваучера си за безплатна финансова консултация от NN, получава ваучер за отстъпка от застрахователен продукт от NN на стойност 20 лева!

Участвайте в NN Family Run, бъдете активни и управлявайте още по-ефективно вашето финансово бъдеще!

За всички участници са предвидени елечета, а след финала, ЩЕ БЪДАТ ОРГАНИЗИРАНИ СЕМЕЙНИ ИГРИ, ЗАБАВЛЕНИЯ И НАГРАДИ за семействата!

И ЩЕ ПОВИШИТЕ ЕМОЦИОНАЛНАТА ВРЪЗКА В СЕМЕЙСТВОТО 🙂
По време на семейното бягане, можете да координирате действията си – например, да бягате в един ритъм. Това поведение създава невербална комуникация или мимикрия, което е от полза за цялото семейство. Невербалната мимикрия помага на хората да чувстват емоционална близост. Тези, които са постигнали тази връзка, обикновено казват, че чувстват по-тесен емоционален контакт и привързаност към партньора. Така че семейното бягане не само ще бъде от полза за вашето здраве, но и ще допринесе за вашата по-стабилна, чувствена и емоционална връзка.

ТЪРПЕНИЕ, СПОКОЙСТВИЕ И ПОСТОЯНСТВО — ТОВА СА ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ
Ако често излизате със семейството си на разходка в парка, то имате големи шансове и да потичате заедно на NN Family Run… Не е удачно, да изисквате от своите родственици да се съгласят „на всяка цена“, да бягат с вас. Нужно е да се отнесете с разбиране и да проявите търпение.
Опитайте да внедрите идеята лежерно, деликатно дайте за пример семействата на спортуващи приятели и колеги, незабелязано предлагайте съответната литература и видеоклипове. А защо не и други хитрости 🙂

Ако все пак вашите „домашни любимци“ се съпротивляват активно на опитите ви, то или не сте уцелили подходящия подход, или бягането не е техният спорт, или моментът не е настъпил… В този случай просто ги оставете на мира 🙂

Росица Белева

Росица Белева

Редактор at Running Academy
Роси е последовател на 5kmrun & Running Academy от 2014 година: "Спортът ме научи да се обичам. Иначе казано: не съм аз, когато не тичам".
Росица Белева

Latest posts by Росица Белева (see all)

Share.

About Author

Роси е последовател на 5kmrun & Running Academy от 2014 година: "Спортът ме научи да се обичам. Иначе казано: не съм аз, когато не тичам".