Следващият 5kmrun Сателит е гр. Димитровград

0

Както вече известихме, 5kmrun започна нова инициатива за разширяване провеждането на регулярни 5 км бягания в по-малките градове и населени места на България.

След Хасково, Разград и Търговище, от следващата седмица към 5kmrun Сателит, ще се присъедини и град Димитровград!

5kmrun Сателит Димитровград ще се организира от Ана Ангелова и Митко Митов – бягането за двамата е удоволствие, емоция, нови запознанства, а то (бягането), само си носи здравето…

Визитка:

Ани Ангелова: „До преди няколко години държах спорта далеч от мен. Започнах да бягам по 1-2 обиколки на стадиона и така лека полека стигнах до момента, в който исках повече и повече. За мен почивните дни, в които се събираме и бягаме в група са едно страхотно преживяване и разтоварване. Танцувам народни танци от 9 години, участвала съм на няколко планински ултри и други състезания. Участвала съм в спортно събитие Арената-предел на възможностите в Русе“.

Първото организирано 5 км бягане в класацията на 5kmrun Selfie (Индивидуално и Отборно), официално ще стартира на 30 януари от 10:00 ч.:

Димитровград, парк “Марица“, Старт – Финалната зона е входа на парка.

Искаш ли да бъдеш част от екипа на 5kmrun? Вече можеш, да присъединиш своето населено място към картата на градовете на 5kmrun, виж как:

ВИЖ КАК:

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)