Стани организатор на 5kmrun САТЕЛИТ в своя град!

0

5kmrun САТЕЛИТ ИДВА В ТВОЯ ГРАД!

5kmrun започна нова инициатива за разширяване провеждането на регулярни 5 км бягания в по-малките градове и населени места на България.

Какво? Създаване и организиране на група от желаещи, да бягат регулярно 5 км (мин. един път седмично) на избрано от тях трасе, ден и час;

Как? Чрез нашето мобилно приложение 5kmrun Selfie – участниците сами засичат и качват своя резултат на сайта на 5kmrun;

Кога и Къде? Мин. един път седмично на установено трасе, ден и час;

Стани организатор на 5kmrun Сателит в своя град!

Ако искаш да бъдеш част от екипа на 5kmrun, можеш да присъединиш своето населено място към картата на градовете на 5kmrun, как?

Напиши кратко представяне и твоята лична мотивация, да станеш „Организатор на 5kmrun Сателит“ в своя град и го изпрати на office@5kmrun, а ние ще се свържем с теб.

Позицията „Организатор на 5kmrun Сателит“ не е платена, но предоставя редица материални и нематериални бенефити и възможности.

Хасково е първият ни официален сателит на 5kmrun, а Венцислав Иванов е негов организатор. Сателит 5kmrun Хасково стартира последната седмица на декември и така даде летящ старт на тази инициатива!

Визитка:

Венцислав Иванов е от Хасково, но висшето си образование завършва в Америка. След това се завръща в България и добавя още две дипломи към квалификацията си. Работи като юрист и икономист. Венци е триатлонец и има десетина участия на 5kmrun и XLkmrun!

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)