Стенният календар на „5kmrun и приятели 2015“: първични усилия за вторични суровини!

0

Ето как една благородна инициатива, започната с много ентусиазъм, продължила с много труд и средства, ще завърши на боклука:)

Идеята на стенният календар, както и на всички съпътстващи наши инициативи е да подпомогне финансово организацията на 5kmrun и от там да подобрим качеството на нашите безплатни услуги.

Конкретно средствата от продажбата на този продукт бяха предвидени за надграждане на новият ни модул „Отборното бягане“, но уви, не само няма да можем да над градим, а напротив – ще претърпим и загуба.

Снимките на над 420 наши участници от 4-те града са поставени в този календар с много труд, любов и жертва на свободно време на неколцина души. За жалост, реално са закупени не повече от 70 календара, като общо за Варна, Бургас и Пловдив бройката е 11.

Благодарим на всички, които ни подкрепиха или възнамеряват да го сторят, а ние от 5kmrun няма да спираме да правим всичко възможно, за да носим повече приятни емоции и настроение – на колкото се може повече хора в съботните утрини на парка.

10592620_1026776054014660_7560199514990520409_n

Обичаме ви и ви чакаме утре на старта, ние ще сме там:)

Жоро Станоилов:)

5kmrun.bg

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)